TripX alekoodi

Parhaat TripX alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut TripX alennuskoodit toukokuu 2024

Jos etsinnässä on TripX alennuskoodi, olet tullut oikeaan paikkaan!

TripX-matkatoimiston perustivat vuonna 2010 joukko innokkaita henkilöitä, joilla on yli 50 vuoden kokemus matkailualalta, muun muassa TUI:lta ja Solresorilta.

Yhdessä vahvan tiiminsä kanssa he halusivat tarjota jokaiselle halukkaalle mahdollisuuden koota unelmaloma markkinoiden parhaaseen hintaan. Jos siis haluat, että joku kokoaa loman puolestasi, TripX tekee sen mielellään.

Sillä on miljoonia valmiiksi koottuja lomapaketteja, jotka sisältävät lennot ja hotellit, kaikkiin budjetteihin.

Poimi sivuiltamme mukaasi TripX alennuskoodi ja säästä varauksessasi.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kesän suosikkeja koko perheelle

Valitse matkakohde, jolla on jotain tarjottavaa jokaiselle perheenjäsenelle, kuten uima-allas, lasten ruokalista ja ilmainen WiFi. Lähdetkö perheesi kanssa kaupunkilomalle vai rantakohteeseen?

Voimassa toistaiseksi.

All Inclusive – Enemmän lomaa rahoillesi

Jätä arkihuolet taaksesi ja lähde rentouttavalle all inclusive -matkalle TripX:n kanssa. Katso all inclusive -tarjonta tästä!

Voimassa toistaiseksi.

TripX alennuskoodit

Tehdessäsi varausta, muista käyttää TripX alennuskoodi, jotka löydät aina tältä sivulta.

Ellei TripX alennuskoodia ole juuri tänään saatavilla, palaa sivuillemme myöhemmin uudelleen. Lisäämme uusia koodeja lähes päivittäin.

TripX alennuskoodien lisäksi julkaisemme erilaisia tarjouksia ja kampanjoita.

Mikä on TripX?

TripX on ruotsalaisen TripX Travel AB:n omistama matkatoimisto, joka tarjoaa pakettimatkat yli sataan lomakohteeseen ympäri maailmaa. Sen valikoima laajenee jatkuvasti, jotta se voi tarjota parempia lomia parempaan hintaan kuin sen kilpailijat. Käyttämällä matkavarauksen yhteydessä TripX alennuskoodin, myös sinä voit tehdä osuutesi saadaksesi loman budjettiisi sopivaan hintaan.

Palvelussa voit valita itse päivät, matkan keston, lennot ja hotellin, tai valita sopivan pakettimatkan TripX:n valmiiksi koostamista kokonaisuuksista. TripX alennuskoodit

Lentojen hintoja on helppo vertailla, sillä ne näytetään oletuksena edullisimmasta kalleimpaan. Ja hotelleja matkatoimiston palvelusta löytyy yli 3 000 kappaletta, joista sinun tarvitsee sopivin.

Voit siis valita perinteisen pakettimatkan sisältäen lennot ja hotellin, all inclusive -matkan, äkkilähdön tai koota oman pakettisi.

TripX kokemuksia

TripX on Suomessa suhteellisen tuntematon matkatoimisto, mutta siitä löytyy jonkin verran kokemuksia netistä.

Esimerkiksi asiakkaiden kokemuksia keräävässä Trustpilot-palvelussa matkatoimiston ruotsinkielinen tripx.se-sivusto on saanut arvosanan 4,1/5 (hyvä) perustuen tällä hetkellä 395 arvosteluun. Palvelusta löytyy myös muutama suomenkielinen arvostelu.

Kaikista arvosteluista noin kolme neljästä (76 %) on positiivisia. Suoraan huonoksi sen on arvioinut alle viidennes vastaajista (18 %).

Pitääksesi oman kokemuksesi ainakin hinnan osalta positiivisena, käytä varauksessa sivuiltamme löytyvä TripX alennuskoodi.

TripX matkakohteet

TripX järjestää matkoja 28 maahan Euroopassa, Lähi-idässä ja Pohjois-Amerikassa. Sen kohdemaita ovat: Alankomaat, Albania, Belgia, Bulgaria, Espanja, Irlanti, Iso-Britannia, Italia, Itävalta, Kreikka, Kroatia, Kypros, Latvia, Liettua, Portugali, Puola, Ranska, Ruotsi, Saksa, Suomi, Tanska, Tšekki, Turkki, Ukraina, Unkari, Viro, Yhdistyneet Arabiemiirikunnat ja Yhdysvallat.

Matkakohteita ovat muun muassa Barcelona, Madeira, Kreeta, Ibiza, Lanzarote, Bryssel, Lyon, Korfy, Verona, Palermo, Bilbao, Costa del Sol, Korsika, Belgrad, Marmaris, Catania, Nerja, Sunny Beach, Teneriffa, Agia Marina, Rodos, Santorini, Lefkas ja Tallinna.

Varaussivuston verkosto kattaa noin 3 000 hotellia. Suomen hotelleja ovat muun muassa Glo Hotel Art, Hotelli Marski, Hotelli Torni Helsinki, Scandic Paasi ja Klaus K Hotel, sekä Virossa Nordic Hotel Forum ja Sokos Hotel Viru.<7p>

Valikoimiin kuuluvat myös lentokenttähotellit.

Yhteystiedot

TripX
Hyllie Boulevard 34
215 32 Malmö
Ruotsi

Asiakaspalvelu puh. +358 75 32 51 444 (ma-pe klo 9-19, la klo 11-16)

Viralliset sivut: www.tripx.fi