Matkapörssi alennuskoodit

Matkapörssi

Matkapörssi (www.matkaporssi.fi) on yksityinen matkatoimisto, joka on perustettu vuonna 1996. Yhtiöllä on noin 30-40 000 vuosittaista asiakasta.

Matkapörssin varauspalvelusta löydät kaikkien tunnetuimpien lentoyhtiöiden edulliset reittilennot, lento+hotelli -matkapaketit sekä hotellit ja vuokra-autot ympäri maailmaa. Lisäksi se välittää Costa Cruises- ja Carnival-risteilyjä.

Matkapörssin kanta-asiakasohjelma palkitsee uskolliset asiakkaat maksuttomalla lisäturvalla, jonka saat varauksen yhteydessä kaupan päälle.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Matkapörssi alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Matkapörssin äkkilähdöt ja matkatarjoukset alk. 161 €!

Matkapörssin tarjouksista löydät niin rantalomat, kaupunkilomat, kaukolomat kuin äkkilähdötkin. Huomaathan, että äkkilähdöt viedään nopeasti ja tarjoushinnat ovat voimassa vain vähän aikaa.

Tilaa uutiskirje – voita 500 € lahjakortti

Tilaa Matkapörssin uutiskirje ja kuulet uusista matkatarjouksista ensimmäisenä. Kaikkien tilaajien kesken arvotaan kaksi kertaa vuodessa 500 euron lahjakortti.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Matkapörssi

Scandicin Staycation-hotelleissa on esimerkiksi kylpyamme tai oma sauna sekä valmiiksi katettu aamiainen klo 11 asti. Scandic Friends -jäsenille hotelliyöt Staycation-hotelleissa 20 % alennuksella.

Scandic Friends -jäsenet voivat varata hotelliyöt 20 % alennuksella. Alennus on voimassa kylpylähotelleissa kaikkina päivinä. Tutustu ehtoihin ja etuihin tarkemmin kohdesivulla.

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä voit ansaita pisteitä ja käyttää niitä palkintoöihin, osamaksuihin, verkko-ostoksiin ja muihin. Kun liityt nyt, saat jopa 20 % alennusta majoituksesta ja 10 % alennusta ruoasta Scandic-ravintoloissa valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Katso ehdot ja kaikki kanta-asiakasedut kohdesivulta.

Löydä alennukset ja kampanjat Nordic Choice Hotelseihin, elämyksiin ja lahjakortteihin.

Hoida hotelliyöpyminen ja aktiviteetti pakettina. Selaa Nordic Choice Hotelsin Packtivity-valikoimaa kohteessasi.

Tilaa Nordic Choice Hotelsin uutiskirje ja saat jopa 25 %:n tervetuliaisialennuksen. Saat myös hyviä tarjouksia ja uutisia Nordic Choice Hotelsilta sähköpostitse. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Paljon isoja ja pieniä, kovia ja pehmeitä matkalaukkuja lyhyille ja pidemmille reissuille sekä käsimatkatavaroille. Tuotemerkkejä mm. Samsonite, Thule, Travelite, North Face ja Eastpak.

Myös palautus on ilmainen.

Tietoa kaupasta Matkapörssi

Matkapörssi on online-matkanvarauspalvelu, josta löydät lennot, hotellit, lento+hotelli -matkapaketit niin rantalomalle kuin kaupunkilomallekin Eurooppaan ja kaukomaille. Matkapörssi on osa 100 % suomalaista Lakeuden Matkat Oy:tä, joka on palvellut suomalaisia jo vuodesta 1987.

Löysitkö mieluisan kohteen, mutta palkkapäivä on kaukana? Matkapörssi tarjoaa rahoitusvaihtoehtoja sekä lyhyellä että pidemmällä maksuajalla. Valitse erämaksu ja saat jopa 36 kk maksuaikaa tai lasku, jonka voit maksaa 14 päivän kuluessa koroitta. Rahoitusvaihtoehtojen käyttäminen edellyttää vähintään 21 vuoden ikää ja tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla.

Yhteystiedot

Lakeuden Matkat Oy
Tarjusojantie 15 A
90440 Kempele

Y-tunnus 0668156-4

Puh. 08 564 7400
info@lakeudenmatkat.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 30.4.2019.