Matkapörssi alennuskoodit

Matkapörssi alennuskoodi

Matkapörssi on 1996 perustettu yksityinen matkatoimisto, jolla on 30 000-40 000 asiakasta joka vuosi.

Matkapörssin varauspalvelusta löydät kaikkien tunnetuimpien lentoyhtiöiden edulliset reittilennot, lento+hotelli -matkapaketit sekä hotellit ja vuokra-autot ympäri maailmaa. Lisäksi se välittää Costa Cruises- ja Carnival-risteilyjä.

Nappaa mukaasi Matkapörssi alennuskoodi ja varaa matkasi edullisemmin!

Siirry ostoksille »

Matkapörssin äkkilähdöt ja matkatarjoukset alk. 161 €!

Matkapörssin tarjouksista löydät niin rantalomat, kaupunkilomat, kaukolomat kuin äkkilähdötkin. Huomaathan, että äkkilähdöt viedään nopeasti ja tarjoushinnat ovat voimassa vain vähän aikaa.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Matkapörssi

Matkapörssi on online-matkanvarauspalvelu, josta löydät lennot, hotellit, lento+hotelli -matkapaketit niin rantalomalle kuin kaupunkilomallekin Eurooppaan ja kaukomaille. Matkapörssi on osa 100 % suomalaista Lakeuden Matkat Oy:tä, joka on palvellut suomalaisia jo vuodesta 1987.

Löysitkö mieluisan kohteen, mutta palkkapäivä on kaukana? Matkapörssi tarjoaa rahoitusvaihtoehtoja sekä lyhyellä että pidemmällä maksuajalla. Valitse erämaksu ja saat jopa 36 kk maksuaikaa tai lasku, jonka voit maksaa 14 päivän kuluessa koroitta. Rahoitusvaihtoehtojen käyttäminen edellyttää vähintään 21 vuoden ikää ja tunnistautumista verkkopankkitunnuksilla.

Yhteystiedot

Lakeuden Matkat Oy
Tarjusojantie 15 A
90440 Kempele

Y-tunnus 0668156-4

Puh. 08 564 7400
info@lakeudenmatkat.fi