Matkapörssi alekoodi

Parhaat Matkapörssi alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Matkapörssi alennuskoodit kesäkuu 2024

Matkapörssi (matkaporssi.fi) on 1996 perustettu suomalainen matkatoimisto ja matkanjärjestäjä, jolla on yli 35 vuoden matkailualan kokemus ja asiantuntemus.

Matkapörssin varauspalvelusta löydät satojen lentoyhtiöiden koko tarjonnan, mukaan lukien halpalentoyhtiöt, 150 matkakohdetta ja yli 400 000 hotellia.

Nappaa varaukseen mukaasi Matkapörssi-alennuskoodi ja saat matkasi edullisemmin!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Matkapörssin äkkilähdöt ja tarjoukset tästä!

Päivän parhaat hinnat ja tarjoukset hintoja vertaamalla.

Voimassa toistaiseksi.

Tilaa uutiskirje ja kuulet uusista Matkapörssi-tarjouksista

Voimassa toistaiseksi.

Säästä varaamalla lento ja hotelli samalla kertaa

Valitse lennot ja hotelli makusi mukaan. Kun varaat lennot ja hotellin yhdellä varauksella säästät silkkaa rahaa!

Voimassa toistaiseksi.

Halpalentoyhtiöiden suorat lennot Matkapörssistä alk. 11 €/suunta

Matkapörssistä löydät yli 400 lentoyhtiön lennot ja vertailet hintoja helposti. Nyt mukana ovat myös halpalentöyhtiöt, kuten Ryanair ja easyJet!

Voimassa toistaiseksi.

Matkapörssi on Suomen nopein ryhmämatkapalvelu

Pyydä tarjous ryhmämatkallesi Matkapörssistä. Saat alustavan tarjouksen jo vuorokaudessa, sillä Matkapörssi on nopein kumppani ryhmämatkan järjestämiseen.

Voimassa toistaiseksi.

matkapörssi tarjoukset ja alennuskoodit

Matkapörssi on 100 % suomalainen matkatoimisto ja matkanjärjestäjä, jolla on yli 35 vuoden kokemus ja asiantuntemus matkailualalta. Matkapörssi on vakavarainen ja luotettava toimija, jonka omistaa Lakeuden Matkat Oy (Y-tunnus: 0668156-4). Yrityksellä on IATA-oikeudet ja se on myös Suomen matkatoimistoalan liiton SMAL:n jäsen.

Matkapörssin toiminta perustuu reittilentoihin, mikä tarkoittaa, että pääset mihin paikkaan ikinä haluatkin lähes milloin tahansa. Voit myös viipyä matkakohteessasi niin kauan kuin haluat. Varaussivustolta löydät satojen lentoyhtiöiden tarjonnan, mukaan lukien halpalentoyhtiöt, kuten Ryanair ja easyJet. Voit myös vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja samalla haulla, ja Matkapörssi etsii sinulle parhaat pörssihinnat. Matkapörssin valikoimiin kuuluu 150 suoraa kohdetta Helsingistä ja muilta Suomen lentokentiltä sekä yli 400 000 hotellia ympäri maailmaa. Ja voit varata samalla kertaa myös matkatavarat, lentoateriat, istumapaikat, netin, lounge-palvelut jne.

Voit hakea pelkkiä lentoja (suorat+välilaskulliset), pelkkää hotellia tai lento+hotelli-matkapaketteja. Ja kun olet löytänyt seuraavan lomasi, voit maksaa sen näppärästi kaikilla tutuilla maksutavoilla: luottokortit, verkkopankit, MobilePay, Svea lasku tai erämaksu sekä tilisiirto.

Käyttääkö Matkapörssi alennuskoodeja?

Matkaporssi.fi ei näytä käyttävän tällä hetkellä alennuskoodeja asiakkaiden houkutteluun, MUTTA varaussivustolle on usein saatavilla erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, joista myös ilmoitamme tällä sivulla. Jos Matkapörssi kuitenkin joskus tulevaisuudessa alkaa käyttämään alennuskoodeja, voit olla varma, että löydät alennuskoodit meiltä ensimmäisenä!

Miksi kaikki verkkokaupat eivät käytä alennuskoodeja?

Monet yritykset, kuten Matkapörssi, haluavat tarjota alennuksia muilla tavoilla, kuten alennusmyyntien tai kanta-asiakasohjelmiensa kanssa. Toinen syy voi olla, että nämä yritykset haluavat välttää alennuskoodien hallintaan ja seurantaan liittyvät monimutkaisuudet ja petokset. Jotkut yritykset uskovat, että alennusten tarjoaminen koodeilla heikentää heidän brändiään. Hyödynnä ajankohtaiset Matkapörssi-tarjoukset säästääksesi rahaa.

Onko Matkapörsillä tarjouksia tai äkkilähtöjä?

Kyllä, ja ilmoitamme tällä sivulla myös ajankohtaisista Matkapörssi-tarjouksista. Katso suorat linkit Matkapörssin tarjouksiin ja äkkilähtöihin yltä.

Voinko ostaa matkan tai lennot osamaksulla tai laskulla?

Kyllä, voit maksaa Matkapörssi-varauksesi Svea-matkarahoituksen kautta laskulla tai osamaksulla jopa 3-36 erässä.

Mitkä ovat parhaat tavat säästää rahaa tehdessä varausta Matkapörssin kautta?

On olemassa useita keinoja säästää rahaa tehdessä varausta matkaporssi.fi-sivuston kautta:

  • Ole joustava matkapäivien suhteen. Lentojen ja hotellien hinnat voivat vaihdella suuresti vuodenajasta ja viikonpäivästä riippuen. Voit asettaa jouston jopa +/- 3 päivää matkaporssi.fi-palvelussa.
  • Vertaile hintoja. Matkapörssi vertailee jo valmiiksi useiden lentoyhtiöiden hinnat tehdessäsi varausta. Kokeile paljonko voisit säästää vaihtamalla lähtö- tai paluupäivän toiseen tai vaihtamalla suorat lennot välilaskullisiin lentoihin.
  • Varaa etukäteen. Kun teet varauksen useiden viikkojen tai kuukausien päähän, saat usein selvästi edullisempia tarjouksia, joten matkan suunnittelu kannattaa!
  • Etsi tarjouksia ja alennuksia. Tilaa Matkapörssin uutiskirje saadaksesi ilmoituksia uusista erikoistarjouksista ja alennuksista.
  • Liity kanta-asiakasohjelmaan. Jos matkustat usein, voit säästää rahaa käyttämällä kanta-asiakasohjelmien pisteitä ja etuja matkasi maksamiseen.
  • Vältä sesonkeja. Sesonkiaikoina matkojen hinnat voivat olla jopa moninkertaisia. Joskus matkustaminen vähemmän suosittuun tai ei-ilmeiseen kohteeseen voi olla halvempaa kuin matkustaminen suosittuun turistipaikkaan.
  • Käytä edullista majoitusta. Harkitse yöpymistä hostellissa, loma-asunnossa tai leirintäalueella hotellin sijaan.

Yhteystiedot

Lakeuden Matkat Oy
Tarjusojantie 15 A
90440 Kempele

Y-tunnus 0668156-4

Puh. 08 564 7400
info@lakeudenmatkat.fi