Iberostar alekoodi

Parhaat Iberostar alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Iberostar alennuskoodit toukokuu 2024

Iberostar Hotels & Resorts on espanjalainen, 4:n ja 5:n tähden hotelleihin erikoistunut hotelliketju, jonka omistaa Iberostar Group. Se omistaa yli 120 hotellia Euroopassa, Amerikassa ja Afrikassa.

Varaamalla Iberostar-hotellin suoraan heidän verkkopalvelustaan, saat monia etuja: edullisimman hinnan takuun, jopa 20 % alennuksen, ilmaisen WiFin ja vapauden valita oman huoneesi.

Alennuskoodi 101 etsii jatkuvasti uusimmat Iberostar-alennuskoodit ja tarjoukset, joiden avulla voit säästää rahaa seuraavaa lomaa varatessasi.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Vaihtuvia Iberostar-tarjouksia jopa –35 %

Nauti lomastasi unelmien kohteessa hyödyntämällä uusimmat Iberostar-hotellitarjoukset. Oletko valmis?

Voimassa toistaiseksi.

Älä missaa Iberostarin viime hetken tarjouksia jopa -25 %

Katso eksklusiivinen valikoima viimeisiä tarjoushintaisia hotellihuoneita Iberostar-hotelleissa. Lapset yöpyvät ilmaiseksi. Vakuutus sisältyy varausmaksuun. Ilmainen peruutus.

Voimassa toistaiseksi.

Jos suunnittelet seuraavaa lomaasi, kannattaa tutustua Iberostariin, joka tarjoaa 4 ja 5 tähden hotelleja ja lomakohteita joissakin Euroopan, Afrikan ja Amerikan suosituimmista lomakohteista. Etsitpä sitten rantahotellia Costa del Colilta, vierailua Marakeshin bazaareilla, kaupunkilomaa Barcelonassa tai New Yorkissa, löydät Iberostarilta varmasti jotain, joka sopii budjettiisi. Valitse pelkkä hotelli tai lento- ja hotellipaketti ja hyödynnä Iberostar-alennuskoodimme, jotta pääset seuraavalle lomallesi halvemmalla. Etsimme jatkuvasti uusia Iberostar-alennuskoodeja, jotka auttavat sinua säästämään rahan lisäksi aikaa.

Huom! Iberostar.com on englanninkielinen ja sivustolla alennuskoodeista käytetään nimeä "promotional code".

iberostar alennuskoodi tarjouskoodi

Miten käytän Iberostar-alennuskoodini?

 1. Napsauta haluamaasi Iberostar-tarjousta sivuillamme ja kopioi annettu koodi.
 2. Seuraa linkkiämme iberostar.com-sivustolle.
 3. Valitse kohde, päivämäärät ja henkilöiden määrä.
 4. Hakukentässä "search"-nappulan vasemmalla puolella napsauta "discounts" ja liitä alennuskoodi "promotional code" -kenttään.
 5. Alennus huomioidaan automaattisesti tekemissäsi hauissa.
 6. Syötä maksutietosi varmistaaksesi alennuksen ja viimeistele varaus!

Iberostar tarjoaa säännöllisiä alennuksia ja rahaa säästäviä tarjouksia sekä alennuskoodeja, jotka löydät tältä Iberostar-tarjoussivultamme. Paras tapa varmistaa, että et missaa mahdollisuutta säästää rahaa Iberostar-varauksessasi, on tarkistaa tarjoussivumme säännöllisesti tai tilata Iberostarin uutiskirje, jonka kautta saat viimeisimmät rahaa säästävät alennuskoodit ja tarjoukset suoraan sähköpostiisi.

Mikä on Iberostar-promokoodi ja mihin se on tarkoitettu?

Alennuskoodilla, promootiokoodilla tai tarjouskoodilla saat alennuksia tai muita etuja käyttäessäsi koodin varauksen yhteydessä.

Jos sinulla on Iberostar-tarjouskoodi, kirjoita/liitä se "promotional code" -kenttään ja aloita varaaminen. Voit käyttää vain yhden (1) promokoodin varausta kohden.

Yleisten käyttöehtojen lisäksi jokaisella tarjouskodilla on erityisiä ehtoja, kuten vanhentumispäivät ja hotellit, joita alennus koskee. Varmista, että varauksesi täyttää tarjouskoodin käyttöehdot.

Iberostar-säästövinkkimme:

 • Katso ajankohtaiset Iberostar-tarjoukset varauspalvelun etusivulta.
 • Tarkista kaikki tarjoukset offers-sivulta.
 • Hyödynnä ilmaiset yöpymiset lapsille valituissa Iberostar-hotelleissa.
 • Liity Horizons-yhteyisöön kuullaksesi alennuksista ja muista eduista ensimmäisenä.
 • Hyödynnä hinta-laatusuhteeltaan poikkeuksellisen hyvät All Inclusive -lomat.
 • Saat 5 % lisäalennuksen maksa nyt -hinnalla.

Mikä on Iberostarin parhaan hinnan takuu?

Varaamalla lomasi osoitteessa iberostar.com, saat aina taatusti parhaan nettihinnan. Jos löydät paremman hinnan, Iberostar lupaa tarjota saman hinnan ja vielä 5 % alennuksen.

Jos löysit paremman hinnan, täytä lomake ja saat alennuksen 2 päivän kuluessa. Paras online hinta -takuuseen sovelletaan käyttöehtoja.

Lisätietoa Iberostarista

Iberostar Group on toiminut yli 60 vuoden ajan kansainvälisen turismin parissa. Sillä on yli 120 hotellia 18 maassa, jotka kattavat yli 37 000 huonetta. Iberostar on palvellut yli 8 miljoonaa asiakasta. Sen pääkonttori sijaitsee Mallorcalla, Espanjassa. Iberostarin liiketoiminta-alueita ovat hotellit, eksklusiiviset holiday clubit, matkailu ja luksusasunnot.

Iberostar-hotelleja löytyy neljältä mantereelta. Euroopassa ne sijoittuvat Bulgariaan, Espanjaan, Italiaan, Kreikkaan, Montenegroon, Portugaliin ja Unkariin. Amerikoissa hotelleja on Brasiliassa, Dominikaanisessa tasavallassa, Jamaikassa, Meksikossa, Kuubassa ja Yhdysvalloissa. Afrikan hotellit sijoittuvat Kap Verdeen, Marokkoon ja Tunisiaan.

Iberostarin hotelleja määrittävät parhaat sijainnit, loistava palvelu, kulinaariset elämykset sekä horjumaton sitoutuminen kestävään kehitykseen. Kaikki sen hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla merenrannalla, kaupungin sydämessä tai lähellä ainutlaatuisia ja perinteikkäitä kulttuurikohteita. TripAdvisorin mukaan 91 % heidän asiakkaistaan koki korkeaa tyytyväisyyttä hotellin sijaintiin liittyen.

Kestävä kehitys on tärkeä osa Iberostarin liiketoimintafilosofiaa perustuen vastuulliseen toimintojen hallintaan ja keskittyen sekä yksilöihin että ympäristöön. Sitoutuminen ympäristöön korostuu erityisesti merensuojelussa, sillä 80 % sen hotelleista sijaitsee meren rannalla tai lähellä sitä. Yritys haluaa suojella meriä kannustamalla muuttamaan ajattelutapaa Wave of Change -liikkeen avulla.

Yhteystiedot

Iberostar Hotels & Resorts
Carrer del General Riera, 154
07010 Son Serra Perera, Illes Balears
ESPANJA

Puh. 800417479