Iberostar alennuskoodit

Iberostar

Iberostar Hotels & Resorts on espanjalainen, 4:n ja 5:n tähden hotelleihin erikoistunut hotelliketju, jonka omistaa Iberostar Group. Se omistaa yli 120 hotellia Euroopassa, Amerikassa ja Afrikassa.

Varaamalla Iberostar-hotellin suoraan heidän verkkopalvelustaan, saat monia etuja: edullisimman hinnan takuun, jopa 20 % alennuksen, ilmaisen WiFin ja vapauden valita oman huoneesi.

Alennuskoodi 101 etsii puolestasi parhaat alennuskoodit ja tarjoukset Iberostar-hotelleihin.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Iberostar alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Älä missaa Iberostarin viime hetken tarjouksia jopa -25 %

Katso eksklusiivinen valikoima viimeisiä hotellihuoneita Iberostar-hotelleissa. Lapset yöpyvät ilmaiseksi. Vakuutus sisältyy varausmaksuun. Ilmainen peruutus.

Ilmainen peruutus Iberostar-hotelleihin

Varaa levollisin mielin tietäen, että voit perua varauksesi milloin tahansa ilman etumaksuja tai peruutuskuluja. Valitse ilmainen peruutus -varaustapa, kun haluat olla huolehtimatta odottamattomista tapahtumista tai viime hetken muutoksista.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Iberostar

Scandicin Staycation-hotelleissa on esimerkiksi kylpyamme tai oma sauna sekä valmiiksi katettu aamiainen klo 11 asti. Scandic Friends -jäsenille hotelliyöt Staycation-hotelleissa 20 % alennuksella.

Scandic Friends -jäsenet voivat varata hotelliyöt 20 % alennuksella. Alennus on voimassa kylpylähotelleissa kaikkina päivinä. Tutustu ehtoihin ja etuihin tarkemmin kohdesivulla.

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä voit ansaita pisteitä ja käyttää niitä palkintoöihin, osamaksuihin, verkko-ostoksiin ja muihin. Kun liityt nyt, saat jopa 20 % alennusta majoituksesta ja 10 % alennusta ruoasta Scandic-ravintoloissa valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Katso ehdot ja kaikki kanta-asiakasedut kohdesivulta.

Löydä alennukset ja kampanjat Nordic Choice Hotelseihin, elämyksiin ja lahjakortteihin.

Hoida hotelliyöpyminen ja aktiviteetti pakettina. Selaa Nordic Choice Hotelsin Packtivity-valikoimaa kohteessasi.

Tilaa Nordic Choice Hotelsin uutiskirje ja saat jopa 25 %:n tervetuliaisialennuksen. Saat myös hyviä tarjouksia ja uutisia Nordic Choice Hotelsilta sähköpostitse. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Paljon isoja ja pieniä, kovia ja pehmeitä matkalaukkuja lyhyille ja pidemmille reissuille sekä käsimatkatavaroille. Tuotemerkkejä mm. Samsonite, Thule, Travelite, North Face ja Eastpak.

Myös palautus on ilmainen.

Tietoa kaupasta Iberostar

Iberostar Group on toiminut yli 60 vuoden ajan kansainvälisen turismin parissa. Sillä on yli 120 hotellia 18 maassa, jotka kattavat yli 37 000 huonetta. Iberostar on palvellut yli 8 miljoonaa asiakasta. Sen pääkonttori sijaitsee Mallorcalla, Espanjassa. Iberostarin liiketoiminta-alueita ovat hotellit, eksklusiiviset holiday clubit, matkailu ja luksusasunnot.

Iberostar-hotelleja löytyy neljältä mantereelta. Euroopassa ne sijoittuvat Bulgariaan, Espanjaan, Italiaan, Kreikkaan, Montenegroon, Portugaliin ja Unkariin. Amerikoissa hotelleja on Brasiliassa, Dominikaanisessa tasavallassa, Jamaikassa, Meksikossa, Kuubassa ja Yhdysvalloissa. Afrikan hotellit sijoittuvat Kap Verdeen, Marokkoon ja Tunisiaan.

Iberostarin hotelleja määrittävät parhaat sijainnit, loistava palvelu, kulinaariset elämykset sekä horjumaton sitoutuminen kestävään kehitykseen. Kaikki sen hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla merenrannalla, kaupungin sydämessä tai lähellä ainutlaatuisia ja perinteikkäitä kulttuurikohteita. TripAdvisorin mukaan 91 % heidän asiakkaistaan koki korkeaa tyytyväisyyttä hotellin sijaintiin liittyen.

Kestävä kehitys on tärkeä osa Iberostarin liiketoimintafilosofiaa perustuen vastuulliseen toimintojen hallintaan ja keskittyen sekä yksilöihin että ympäristöön. Sitoutuminen ympäristöön korostuu erityisesti merensuojelussa, sillä 80 % sen hotelleista sijaitsee meren rannalla tai lähellä sitä. Yritys haluaa suojella meriä kannustamalla muuttamaan ajattelutapaa Wave of Change -liikkeen avulla.

Yhteystiedot

Iberostar Hotels & Resorts
Carrer del General Riera, 154
07010 Son Serra Perera, Illes Balears
ESPANJA

Puh. 800417479

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 22.5.2019.