Iberostar alennuskoodit

Iberostar alennuskoodi

Iberostar Hotels & Resorts on espanjalainen, 4:n ja 5:n tähden hotelleihin erikoistunut hotelliketju, jonka omistaa Iberostar Group. Se omistaa yli 120 hotellia Euroopassa, Amerikassa ja Afrikassa.

Varaamalla Iberostar-hotellin suoraan heidän verkkopalvelustaan, saat monia etuja: edullisimman hinnan takuun, jopa 20 % alennuksen, ilmaisen WiFin ja vapauden valita oman huoneesi.

Alennuskoodi 101 etsii puolestasi parhaat alennuskoodit ja tarjoukset Iberostar-hotelleihin.

Siirry ostoksille »

Jopa 17 % alennusta majoituksesta

Iberostar alennuskoodilla jopa 17 % alennusta vähintään 4 yön yöpymisistä Espanjan ja Välimeren hotelleissa välillä 1.9.2022–28.2.2023.

Voimassa

Älä missaa Iberostarin viime hetken tarjouksia jopa -25 %

Katso eksklusiivinen valikoima viimeisiä hotellihuoneita Iberostar-hotelleissa. Lapset yöpyvät ilmaiseksi. Vakuutus sisältyy varausmaksuun. Ilmainen peruutus.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen peruutus Iberostar-hotelleihin

Varaa levollisin mielin tietäen, että voit perua varauksesi milloin tahansa ilman etumaksuja tai peruutuskuluja. Valitse ilmainen peruutus -varaustapa, kun haluat olla huolehtimatta odottamattomista tapahtumista tai viime hetken muutoksista.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta Iberostar

Iberostar Group on toiminut yli 60 vuoden ajan kansainvälisen turismin parissa. Sillä on yli 120 hotellia 18 maassa, jotka kattavat yli 37 000 huonetta. Iberostar on palvellut yli 8 miljoonaa asiakasta. Sen pääkonttori sijaitsee Mallorcalla, Espanjassa. Iberostarin liiketoiminta-alueita ovat hotellit, eksklusiiviset holiday clubit, matkailu ja luksusasunnot.

Iberostar-hotelleja löytyy neljältä mantereelta. Euroopassa ne sijoittuvat Bulgariaan, Espanjaan, Italiaan, Kreikkaan, Montenegroon, Portugaliin ja Unkariin. Amerikoissa hotelleja on Brasiliassa, Dominikaanisessa tasavallassa, Jamaikassa, Meksikossa, Kuubassa ja Yhdysvalloissa. Afrikan hotellit sijoittuvat Kap Verdeen, Marokkoon ja Tunisiaan.

Iberostarin hotelleja määrittävät parhaat sijainnit, loistava palvelu, kulinaariset elämykset sekä horjumaton sitoutuminen kestävään kehitykseen. Kaikki sen hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla merenrannalla, kaupungin sydämessä tai lähellä ainutlaatuisia ja perinteikkäitä kulttuurikohteita. TripAdvisorin mukaan 91 % heidän asiakkaistaan koki korkeaa tyytyväisyyttä hotellin sijaintiin liittyen.

Kestävä kehitys on tärkeä osa Iberostarin liiketoimintafilosofiaa perustuen vastuulliseen toimintojen hallintaan ja keskittyen sekä yksilöihin että ympäristöön. Sitoutuminen ympäristöön korostuu erityisesti merensuojelussa, sillä 80 % sen hotelleista sijaitsee meren rannalla tai lähellä sitä. Yritys haluaa suojella meriä kannustamalla muuttamaan ajattelutapaa Wave of Change -liikkeen avulla.

Yhteystiedot

Iberostar Hotels & Resorts
Carrer del General Riera, 154
07010 Son Serra Perera, Illes Balears
ESPANJA

Puh. 800417479

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 22.5.2019.