Finnish Art Shop alennuskoodit

Finnish Art Shop alennuskoodi

Finnish Art Shop (www.finnishartshop.fi) on kotimainen sisustustaiteen verkkokauppa, joka valmistaa laadukkaita sisustustauluja eri materiaaleihin. Tuotteita on saatavilla useissa eri kooissa. Sisustustaulun voi teettää omasta kuvasta tai valita sopivan kaupan tuhansista valmiista kuvista. Uutuutena Finnish Art Shop tarjoaa ääntä vaimentavat akustiikkakankaiset canvas-taulut.

Tarkista uusimmat Finnish Art Shop -alennuskoodit ja tarjoukset sivuiltamme ennen tilaamista ja säästä!

Siirry ostoksille »

10 % alennusta valokuvatauluista

Finnish Art Shopista tilaat laadukkaat valokuvataulut eri materiaaleihin vedostettuna, joko omasta kuvasta tai valitse kuva upeasta mallistosta. Koodin voimassaoloaika ei tiedossa.

Voimassa toistaiseksi.

Laaja valikoima nykytaidetta ilmaisella toimituksella alk. 200 €

Nykytaide tarjoaa hienostuneen läpileikkauksen aikakautensa tyyleistä. Finnish Art Shopista löydät laajan valikoiman kiinnostavaa nykytaidetta – abstraktia, realismia ja surrealismia – lukuisilta tunnetuilta taiteilijoilta.

Voimassa toistaiseksi.

Canvastaulu omasta kuvasta alkaen 27,90 €

Ikuista elämästi tärkeimmät hetket, perhekuva tai huikein loma upeaksi sisustustauluksi. Finnish Art Shopista saat yksilölliset canvastaulut useissa ko’oissa ja ilmaisella toimituksella alkaen 27,90 €!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus Matkahuollon kautta

Finnish Art Shopista saat aina ilmaisen toimituksen Matkahuollon lähipakettina kaikkialle Suomeen. Lisämaksusta saatavilla myös toimitus perille asti (19,90 €).

Voimassa toistaiseksi.

Saatat pitää myös näistä alennuskoodeista ja tarjouksista

Tietoa kaupasta Finnish Art Shop

Finnish Art Shop on suomalainen sisustustaiteen verkkokauppa, joka myy akustiikka-, sisustus- ja canvastauluja. Se valmistaa kuvallisia ja värillisiä akustiikkaratkaisuja kaikkiin tiloihin parhaalla A-äänenvaimennusluokalla. Valokuvatauluja on saatavilla eri materiaaleista ja sellaisen voi teettää joko omasta kuvasta tai valita valmiista mallistosta.

Finnish Art Shop lupaa korkean kotimaisen laadun, helpon ja mukavan ostokokemuksen, monipuoliset maksutavat, nopean ja ilmaisen toimituksen sekä tyytyväisyystakuun. Laadun ja kotimaisuuden takeena on tuotteille myönnetty Avainlippu-merkki.

Maksutavat: Verkkopankkimaksu, luottokortit, Collector-lasku ja -erämaksu, Klarna-lasku ja -osamaksu sekä MobilePay.

Toimituskulut: Ilmainen toimitus Matkahuollon lähipakettina pakettipisteisiin. Lisämaksusta saatavilla kotiinkuljetus (19,90 €).

Toimitusajat: Klassinen- ja nykytaide 1-3 arkipäivää, akustiikkataulut ja -paneelit sekä canvastaulut 3-6 arkipäivää sekä valokuvataulut ja muut tuotteet 7-20 arkipäivää.

Vaihto- ja palautus: Klassisella- ja nykytaiteella on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus. Ei koske aletuotteita, eikä asiakkaan toiveiden mukaisesti muokattuja tuotteita, kuten akustiikka- ja valokuvatauluja.

Yhteystiedot

Finnish Art Shop
Juoksijantie 3
21110 Naantali

Y-tunnus: 1341524-8

Puh. 020 735 2760
info@finnishartshop.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 10.5.2019.