Biotakka-Shop alekoodi

Parhaat Biotakka-Shop alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Biotakka-Shop alennuskoodit kesäkuu 2024

Biotakka-Shop (biotakka-shop.fi) on verkkokauppa, joka tarjoaa laajan valikoiman biotakkoja, sähkötakkoja, vesihöyrytakkoja ja ulkotakkoja muun muassa sellaisilta merkeiltä kuin Planika Fires, Ebios Fire, Xaralyn, Hein & Haugaard, Cocoon Fires ja Icon Fires.

Biotakka-Shop on bioetanolitakkojen ja ympäristöystävällisten takkojan asiantuntija, ja sen ammattitaitoiset työntekijät ovat aina valmiita auttamaan, opastamaan ja neuvomaan uuden takan tai tulisijan valinnassa.

Hyödyntämällä sivuiltamme löytyvät ajankohtaiset ja testatut Biotakka-Shop -alennuskoodit ja parhaat tarjoukset, voit saada merkittäviä säästöjä shoppaillessasi uutta takkaa kotiisi!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kurkkaa Biotakka-Shop -tarjoukset: Tee löytöjä edullisin hinnoin

Biotakka-Shopin erikoistarjoukset tarjoavat sinulle ainutlaatuisen tilaisuuden päivittää kotisi sisustus modernilla ja ympäristöystävällisellä biotakalla entistä edullisemmin. Tuo kotiisi lämpöä, tunnelmaa ja tyylikkyyttä ilman perinteisen takan vaatimaa huoltoa ja asennusta.

Voimassa toistaiseksi.

Cocoon Fires: Modernit luksus-biotakat

Biotakka-Shopista löydät valikoiman korkealaatuisia ja ylellisiä Cocoon Fires -biotakkoja, jotka tuovavat esteettisen lisän ja katseenkiinnittäjän sisustukseen. Ympäristöystävällinen ja helppo tapa nauttia elävästä tulesta ilman hormeja tai savupiippua!

Voimassa toistaiseksi.

Shoppaile rauhallisin mielin: Hyödynnä Biotakka-Shopin hintatakuu

Biotakka-Shop tarjoaa hintatakuun kaikille bioetanolitakoilleen. Jos löydät saman tulisijan toisaalta edullisemmalla, se tarjoaa tuotteen samalla hinnalla. Hintatakuu ei koske alennusmyyntejä tai erikoistarjouksia, eikä lisäosia ja tarvikkeita.

Voimassa toistaiseksi.

Katosta riippuvat biotakat alkaen 149 €

Jos kaipaat kotiisi upeaa sisustuselementtiä, joka luo lämmintä tunnelmaa iltahämärässä, on katosta riippuva biotakka erinomainen vaihtoehto. Nämä takat eivät tarvitse hormia, sillä polttoaineena käytettävä bioetanoli ei savuta tai käryä. Kattoon kiinnitettävät biotakat Biotakka-Shopista alkaen 149 euroa!

Voimassa toistaiseksi.

Seinään kiinnitettävät biotakat – Hinnat alk. 189 €

Biotakka-Shopista löydät laajan valikoiman seinään kiinnitettäviä biotakkoja heille, jotka haluavat parantaa kodin tunnelmaa elävällä tulella käyttämättä siihen lattia- tai pöytätilaa. Biotakat seinälle alkaen 189 euroa!

Voimassa toistaiseksi.

Joustoa maksuun: Klarnalla maksuaikaa jopa 12 kk

Biotakka-Shopissa voit maksaa ostoksesi joustavasti myös Klarnan maksutavoilla: maksa heti, maksa myöhemmin tai maksa erissä (3, 6 tai 12 kk).

Voimassa toistaiseksi.

Kiinteitä alennuksia ja erikoistarjouksia yritysasiakkaille

Biotakka-Shop tekee yhteistyötä arkkitehtien, sisustussuunnittelijoiden, rakennuttajien ja urakoitsijoiden kanssa. Yritysasiakkaat saavat mm. kiinteitä alennuksia, erikoistarjouksia ja suoratoimitukset.

Voimassa toistaiseksi.

Säästä toimituskulut tilaamalla yli 50 €:lla

Biotakka-Shop tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille yli 50 € tilauksille. Tilaukset Suomessa toimittaa GLS keskimäärin 3-4 arkipäivässä.

Voimassa toistaiseksi.

Biotakka-Shop on tanskasta ponnistava bio-, sähkö-, kaasu- ja muiden takkojen asiantuntija. Kuvassa yrityksen logo.

Biotakka-Shop (Biopejs-Shop, biotakka-shop.fi) on alunperin tanskalainen, mutta nopeasti yli kymmeneen Euroopan maahan laajentunut yritys, joka aloitti vuonna 2010 pelkästään verkossa. Ensimmäisen esittelytilankin se avasi vasta vuonna 2018 Tanskan Aalborgiin ja pian sen jälkeen 2020 pääkaupunki Kööpenhaminaan.

Vuonna 2021 Aalborgin esittelytila siirrettiin Vodskoviin, jossa myös sen päävarasto sijaitsee. Molemmissa esittelytiloissa on esillä laaja valikoima bio-, kaasu-, sähkö- ja hybriditakkoja.

Biotakka-Shopin intohimo on parhaan mahdollisen ratkaisun löytäminen sen asiakkaille. Sen asiakaspalvelu on valmiina löytämään jokaiselle asiakkaalle hänen henkilökohtaisia tarpeita ja toiveita vastaavan ratkaisun. Ammattitaitoinen henkilökunta auttaa mielellään niin live-chatissa, sähköpostitse, puhelimitse, sosiaaalisessa mediassa tai paikan päällä.

Biotakka-Shopin valikoimiin kuuluvat muun muassa kattoon ja seinään kiinnitettävät takat, sisäänrakennetut takat ja automaattiset biotakat.

Ympäristöystävälliset bioetanolitakat ja tulisijat kotiisi nopealla toimituksella

Kun etsit tapaa lisätä kotiisi viihtyisyyttä ja lämpöä ilman perinteisen takan asennuksen vaivaa ja ympäristökuormitusta, Biotakka-Shop tarjoaa ihanteellisen ratkaisun.

Ympäristöystävälliset bioetanolitakat tarjoavat esteettisen lämmönlähteen ilman savua, nokea tai tuhkaa, ja niiden asentaminen on vaivatonta.

Cocoon Aeris -sistustakka tunnetaan modernista muotoilustaan.

Bioetanolitakkojen monet edut

Ympäristöystävällisyys. Biotakkojen käyttämä bioetanoli on uusiutuva, ekologinen polttoaine, joka palaa puhtaasti vapauttaen vain hiilidioksidia ja vesihöyryä. Tämä tekee bioetanolitakoista erinomaisen vaihtoehdon ympäristötietoisille kotitalouksille.

Monipuolisuus ja helppokäyttöisyys. Biotakkoja on saatavilla eri malleina, kuten seinään kiinnitettävät, vapaasti seisovat ja sisäänrakennetut versiot, jotka sopivat minkä tahansa tilan sisustukseen. Ne ovat myös helppokäyttöisiä, eikä niiden asennukseen tarvita savupiippua tai erityisiä ilmanvaihtojärjestelmiä.

Esteettinen kauneus. Biotakoissa palaa elävä liekki, joka tuo kotiisi lämpöä ja tunnelmaa. Olipa valintasi moderni tai perinteisempi design, bioetanolitakka on tyylikäs lisä mihin tahansa huoneeseen.

Musta Nevada-biotakassa on lasinen etupinta. Takka kiinnitetään seinälle.

Laaja valikoima erilaisia bioetanolitakkoja tunnetuilta valmistajilta

Biotakka-Shopista löydät biotakat lukuisilta tunnetuilta valmistajilta, mukaan lukien Cocoon Fires ja Planika Fires.

  • Seinään kiinnitettävät biotakat ovat suosittuja niiden helpon asennuksen ja vähäisen tilantarpeen vuoksi. Seinään kiinnitettävä malli sopii erinomaisesti pienempiin tiloihin tai huoneisiin, joissa lattiatilaa on rajallisesti.
  • Vapaasti seisovat takat ja siirreltävät vapaasti seisovat takat soveltuvat monenlaisiin käyttötarkoituksiin sekä sisälle että ulos. Vapaasti seisova biotakka on ihanteellinen valinta, kun haluat lisätä lämpöä ja tunnelmaa tilapäisesti tai muuttaa takan sijaintia tarpeen mukaan.
  • Sisäänrakennetut biotakat. Jos etsit pysyvämpää ratkaisua, sisäänrakennettavat biotakat tarjoavat integroidun ulkoasun, joka sulautuu saumattomasti kotisi sisustukseen. Nämä takat ovat erinomainen valinta uudisrakennuksiin tai remonttikohteisiin.
  • Pöytätakat ja automaattiset biotakat. ovat käteviä ja helposti siirreltäviä, sopien vaikkapa terassille tai parvekkeelle. Automaattiset biotakat tarjoavat lisämukavuutta kaukosäätimellä tai älypuhelinsovelluksella hallittavina malleina, tehostaen käyttökokemustasi.

Topeka on vapaasti seisova upea biotakka, joka on jauhemaalattu valkoiseksi. Se tarjoaa jopa 7,5 tunnin paloajan yhdellä täytöllä.

Sähkötakalla viihtyisyyttä ja tunnelmaa kotiin ilman tulipaloriskiä

Sähkötakka on ihanteellinen ratkaisu kaikille, jotka kaipaavat kotiinsa takan tuomaa lämpöä, tunnelmaa ja viihtyisyyttä ilman perinteisen tulisijan mukanaan tuomia haasteita ja riskejä.

Sähkötakka on erinomainen valinta turvallisuutta arvostaville, sillä ne eivät aiheuta avotulen riskejä, kuten tulipaloja tai hiilimonoksidipäästöjä. Ne sopivat täydellisesti lapsiperheiden ja lemmikkitalouksien koteihin.

Iona-sähkötakassa on moderni muotoilu ja kolme lasista sivua, jotka tuovat takkaan panoraamaefektin. Takkaa voidaan ohjata sisäänrakennetun ohjauspaneelin kautta.

Modernit sähkötakat tarjoavat aidon tuntuista liekkiefektiä ilman oikean tulen vaaroja. Ne toimivat sisustuselementtinä, joka lisää huoneeseen lämpöä ja kotoisuutta vain kaukosäätimen painalluksella.

Vaikka sähkötakat eivät ole tarkoitettu pääasialliseksi lämmönlähteeksi, ne voivat tarjota miellyttävää lisälämpöä viileinä päivinä. Ne ovat erityisen käteviä tiloissa, joissa tarvitaan nopeaa ja helppoa lämmön lisäystä.

Sähkötakkoja on saatavilla monissa eri tyyleissä ja malleissa, seinään asennettavista versioista vapaasti seisoviin yksiköihin. Voit valita minimalistisen modernista takasta perinteisempään malliin, riippuen kodin sisustuksesta ja henkilökohtaisista mieltymyksistäsi.

Takan asentaminen on helppoa, sillä se ei vaadi savupiippua tai erityisiä ilmanvaihtojärjestelmiä.

Opti-Myst -vesitakka: lumoava illuusio tulesta vesihöyryllä ja valoilla

Opti-Myst-takat ovat innovatiivinen vastaus kaikkien elävän tulen ystäville, jotka kaipaavat kotiinsa tulen lämpöä ja tunnelmaa ilman perinteisen tulisijan tuomia huolia ja vaatimuksia.

Sähkökäyttöiset Opti-Myst-takat hyödyntävät edistynyttä teknologiaa luodakseen uskomattoman aidon näköisen liekkiefektin käyttäen vesihöyryä ja valoja.

Allure on näyttävä sähkötakka, jonka liekit on tarjolla kolmessa eri värissä ja viidellä eri kirkkaudella.

Opti-Myst-takat käyttävät vesihöyryn ja valon yhdistelmää luodakseen hämmästyttävän realistisen liekkiefektin. Tämä innovatiivinen teknologia tuottaa syvyyttä ja liikettä, mikä saa liekit näyttämään täysin aidolta tulelta.

Toisin kuin perinteiset takat, Opti-Myst-takat eivät tuota lämpöä, mikä tekee niistä turvallisen vaihtoehdon kaikenlaisiin tiloihin. Ei enää huolia tulipaloriskistä, savusta tai pienhiukkasista. Lisäksi takan asentaminen on vaivatonta eikä vaadi ammattilaisen apua.

Opti-Myst-takkojen suurin etu on niiden joustavuus sijoittelussa. Voit asettaa takan mihin tahansa huoneeseen, kunhan lähellä on pistorasia. Ne soveltuvat erinomaisesti kerrostaloasuntoihin, moderneihin avokonttoreihin tai jopa ulkotiloihin, kuten katetuille terasseille.

Ulkotakalla kodikasta tunnelmaa terassille tai pihalle

Ulkotulisijat tarjoavat ainutlaatuisen mahdollisuuden luoda viihtyisä ja kutsuva ilmapiiri ulkotiloihin, olipa kyseessä sitten terassi, piha tai puutarha. Ne tarjoavat lämpöä viileämpiin iltoihin ja luovat tunnelmallisen kokoontumispaikan perheelle ja ystäville.

Biotakka-Shopin valikoima kattaa kaiken mahdollisen nykyaikaisista puutarhatakoista ylellisiin tulisijoihin ja monikäyttöisiin grilleihin. Nämä tulisijat toimivat myös tyylikkäinä sisustuselementteinä, jotka kutsuvat viettämään aikaa ulkona.

Etsitpä sitten modernia tai perinteisempää tyyliä, kaupan valikoimista löydät varmasti jotakin, joka sopii ulkotilaasi ja täyttää tarpeesi.

Ulkotakat, tulisijat ja terassilämmittimet tuovat lämpöä ja tunnelmaa kylmeneviin iltoihin. Kuvassa Muztag Marbella-terrassilämmitin.

Ulkotulisijan valinta riippuu ulkotilasi koosta, tyylistä ja toiminnallisuudesta. Voit valita vapaasti seisovan takan, joka on helppo sijoittaa mihin tahansa, tai upotettavan mallin, joka integroituu saumattomasti terassin tai puutarhan rakenteisiin.

Terassilämmittimet tarjoavat käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun, kun haluat lisätä terassin käyttömukavuutta viileämpinä iltoina. Ne voidaan suunnitella sopimaan terassin sisustukseen ja tarjoamaan lisälämpöä kutsuvalla tavalla.

Yhteystiedot

Biotakka-shop.fi / Biopejs-shop.dk ApS
Gravsholtvej 15, Langholt
9310 Vodskov
Tanska

CVR: DK34607907

Puhelin: +358 942721475
Sähköposti: info@biotakka-shop.fi
Chatti verkkosivuilla arkisin klo 10-17 ja la klo 10-15.

Viralliset sivut: www.biotakka-shop.fi