Oomi alekoodi

Parhaat Oomi alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Oomi alennuskoodit toukokuu 2024

Oomi (oomi.fi) on suomalainen energiayhtiö, joka tarjoaa asiakkailleen kilpailukykyisiä sähkösopimuksia ja muita energiaratkaisuja. Nykypäivän kuluttajana tiedät varmasti, kuinka tärkeää on löytää parhaat mahdolliset tarjoukset ja alennuskoodit, jotka tekevät arjesta edullisempaa ja ympäristötietoisempaa.

Tällä sivulla kerromme, kuinka voit hyödyntää Oomin tarjoamia etuja, säästää rahaa ja samalla tukea kestävämpää energiankulutusta.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Oomi-tarjous: Kiinteähintainen sopimus 12 kk tai 24 kk määräajalla

Valitse Oomi Kiinteä – määräaikainen sopimus, jolla hoidat sähköt kuntoon 12 kk tai 24 kk sopimuksella. Tässä sopimuksessa hinta pysyy samana ja ennakointi on helpompaa. Saat nyt ensimmäisen 3 kk:n perusmaksut puoleen hintaan!

Voimassa toistaiseksi.

Oomi Jousto: Pörssisähkön parhaat puolet ja kulutusvaikutus

Yhdistä kiinteähintaisen sopimuksen ja pörssisähkön parhaat puolet. Oomi Jousto -sähkösopimuksella voit vaikuttaa sähkösi hintaan ajoittamalla sähkönkäyttöä vuorokauden edullisille tunneille. Valittavissa 12 kk tai 24 kk tarjous.

Voimassa toistaiseksi.

Oomi Aktiivinen: Hyödynnä vuorokauden edullisimmat tunnit ilman sitovia määräaikaisuuksia

Oomi Aktiivinen -sähkösopimuksessa energiahinta on muuttuva ja perustuu sähköpörssin hintaan eli spot-hintaan. Oomi Aktiivinen on erinomainen valinta sinulle, joka haluat aktiivisesti seurata sähkönkulutustasi.

Voimassa toistaiseksi.

Uusi koti on ihana: Tutustu Oomin sähkösopimuksiin muuttajalle

Muutitpa minne päin Suomea tahansa, Oomilta saat sähköt uuteen kotiisi heti tai seuraavalle päivälle. Tutustu Oomin sähkösopimuksiin muuttajille!

Voimassa toistaiseksi.

Mikä on Oomi?

Oomi on suomalainen energiayhtiö, joka tarjoaa sähkösopimukset eri tarpeisiin ja elämäntilanteisiin.

Oomi on tunnettu suomalainen energiayhtiö, joka on omistautunut tarjoamaan asiakkailleen luotettavia ja edullisia sähkösopimuksia.

Yhtiön palveluvalikoima kattaa monipuolisesti erilaiset energiaratkaisut, aina perinteisistä sähkösopimuksista uusiutuvan energian vaihtoehtoihin.

Oomin vahvuus piilee sen kyvyssä yhdistää kilpailukykyiset hinnat korkealaatuiseen asiakaspalveluun, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan tietoiselle kuluttajalle.

Oomin tarjontaan kuuluu erilaisia sähkösopimuksia, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisten asiakkaiden tarpeisiin. Olipa kyseessä sitten kiinteähintainen sopimus, joka tarjoaa taloudellista vakautta ja ennustettavuutta, tai joustava tuote, joka mahdollistaa hyödyn saamisen markkinahintojen vaihteluista, Oomilta löytyy jokaiselle kuluttajalle sopivia vaihtoehtoja.

Yhtiö korostaa myös kestävän kehityksen merkitystä ja tarjoaa asiakkailleen mahdollisuuden valita uusiutuvan energian lähteitä, kuten tuuli- tai aurinkovoimaa, mikä vahvistaa sen sitoutumista ympäristön suojeluun.

Oomin erottautuu sitoutumalla innovaatioihin ja asiakaskokemuksen parantamiseen. Yhtiö investoi jatkuvasti uusiin teknologioihin ja palveluihin, jotka tekevät energiankulutuksesta yksinkertaisempaa, tehokkaampaa ja ympäristöystävällisempää.

Innovatiivinen lähestymistapa, kilpailukykyiset hinnat ja laadukas asiakaspalvelu, tekevät Oomista erinomaisen vaihtoehdon kaikille, jotka etsivät parasta mahdollista sähkösopimusta.

Oomin alennuskoodien hyödyntäminen

Alennuskoodien käyttö on yksi tehokkaimmista tavoista säästää rahaa tehdessäsi uutta sähkösopimusta Oomin kanssa. Oomin alennuskoodit voivat tarjota merkittäviä säästöjä sähkösopimuksista, erikoistarjouksista ja muista palveluista.

Tässä osiossa käymme läpi, miten voit löytää ja hyödyntää näitä koodieja parhaalla mahdollisella tavalla.

Alennuskoodien löytäminen

Valitessasi tarpeisiisi sopivaa sähkösopimusta, klikkaa kampanjakoodi-linkkiä päästäksesi hyödyntämään alennukset.

 • Oomin verkkosivut: Oomin omilta sivuilta löydät usein uusimmat alennuskoodit ja kampanjat. Kannattaa tarkistaa sivuston etusivu, päävalikko ja blogi säännöllisesti löytääksesi ale- ja kampanjakoodeja sekä muita säästömahdollisuuksia.
 • Uutiskirje: Liittymällä Oomin sähköpostilistalle saat suoraan sähköpostiisi tietoa Oomin uutisista, eduista, energiavinkeistä ja tarjouksista maksutta.
 • Sosiaalinen media: Oomilla on oma tili ainakin Facebookissa, Instagramissa, X:ssä, LinkedInissä ja YouTubessa, joiden uusimmat sisällöt kannattaa tarkistaa alekoodien ja kampanjoiden varalta ennen sähkösopimuksen tekemistä.
 • Yhteistyökumppanit: Oomi tekee yhteistyötä useiden sivustojen ja yritysten kanssa, jotka voivat tarjota eksklusiivisia alennuskoodeja heidän seuraajilleen. Alennuskoodeja etsivän kannattaa suunnata esimerkiksi alennuskoodisivustoille.

Alennuskoodien hyödyntäminen

Liitä Oomi-alennuskoodisi kampanjakoodi-kenttään ja aktivoi. Varmista, että tarjous on huomioitu ennen kuin jatkat sähkösopimukseen.

 • Sopimuksen teko: Kun teet uuden sähkösopimuksen tai uusit olemassaolevan, tarkista onko saatavilla alennuskoodia, joka voisi alentaa hintaa.
 • Ehdot: Lue alennuskoodin ehdot huolellisesti. Joissakin tapauksissa alennus saattaa koskea vain tiettyjä tuotteita tai palveluita, tai se voi olla voimassa vain rajoitetun ajan.
 • Aktivointi: Syötä alennuskoodi sille varattuun kenttään verkkosivuilla tai mainitse se asiakaspalvelulle puhelimitse tai sähköpostitse sopimusta tehdessäsi.

Alennuskoodien aktiivinen etsiminen ja hyödyntäminen voi tuoda merkittäviä säästöjä Oomin sopimuksiin. Pidä silmällä uusia tarjouksia ja älä epäröi käyttää alennuskoodeja hyväksesi silloin kun niitä on tarjolla!

Ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat

Seuraa Oomin ilmoittelua sosiaalisessa mediassa, jotta et missaa yhtään alennuskoodia, tarjousta tai muuta mahdollisuutta löytää uskomattomia säästöjä.

Oomi tarjoaa asiakkailleen jatkuvasti erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, jotka vaihtelevat vuodenajan ja markkinatilanteen mukaan.

Sesonkitarjoukset

 • Kevätkampanja: Kevään tullen Oomi saattaa tarjota alennuksia uusiutuvan energian sopimuksista, rohkaisten asiakkaita siirtymään ympäristöystävällisempiin vaihtoehtoihin.
 • Kesäalennukset: Kesäkuukausina voi olla tarjolla erikoishintoja esimerkiksi ilmastointilaitteiden ja muiden kesäaikaan liittyvien energiapalveluiden osalta. Seuraa Oomin ilmoittelua verkkosivuilla ja somessa.
 • Talvitarjoukset: Talvikaudella Oomi voi tarjota alennettuja hintoja lämmitysratkaisuille ja sähkösopimuksille, auttaen asiakkaita selviytymään kylmästä kaudesta edullisemmin.

Rajoitetun ajan kampanjat

Vuoden odotetuin alennusmyyntitapahtuma Black Friday ja vastaavat ostostapahtumat ovat erinomaisia tilaisuuksia löytää Oomi-alennuskoodi tai hyödyntää erityiset kampanjatarjoukset. Tämä on oivallinen hetki uusia sähkösopimuksesi tai ottaa käyttöön uusia energiapalveluita huomattavasti edullisemmin.

Muita merkittäviä kampanja-ajankohtia voivat olla heti Black Fridayn jälkeen tuleva Cyber Monday sekä joulun ja kevään alennusmyynnit voivat tarjota loistavia tilaisuuksia hyödyntää Oomin palveluita edullisemmin.

Pyri ajoittamaan sähkösopimuksen uusiminen rajoitetun ajan kampanjoita ennen saadaksesi entistä parempia säästöjä.

Vinkkejä parhaiden tarjousten löytämiseen

Säästäminen Oomin palveluissa ei rajoitu pelkästään alennuskoodeihin. On olemassa useita strategioita, joilla voit maksimoida säästösi ja hyödyntää tarjouksia tehokkaasti.

Liity tuhansien tilaajien joukkoon ja tilaa Oomin uutiskirje kuullaksesi ensimmäisenä uutisista, eduista, energiavinkeistä ja parhaista tarjouksista.

Tässä muutamia vinkkejä, jotka voivat auttaa sinua löytämään ja hyödyntämään parhaita tarjouksia:

 • Pysy ajan tasalla: Seuraa Oomin verkkosivuja ja sosiaalisen median kanavia, tilaa uutiskirje ja pidä silmällä alennuskoodisivustoja. Näin varmistat, että näet uusimmat tarjoukset ensimmäisten joukossa.
 • Vertaile tarjouksia: Eri tarjoukset ja alennuskoodit voivat tarjota erilaisia etuja. Vertaile vaihtoehtoja huolellisesti, jotta löydät juuri sinulle parhaiten sopivan diilin.
 • Hyödynnä sesonkitarjoukset: Erityisesti sesonkikampanjat, kuten Black Friday ja Cyber Monday, voivat tarjota merkittäviä alennuksia. Merkitse nämä päivät kalenteriisi, jotta et unohda hyödyntää niitä.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Mitä sähkösopimuksia Oomi tarjoaa?
Oomin tarjoamat sähkösopimukset ovat: Oomi Aktiivinen (pörssisähkö), Oomi Kiinteä, Oomi Jousto ja Oomi Kesto.
Mikä on Oomi Aktiivinen?
Oomi Aktiivinen on ei-määräaikainen pörssisähkösopimus, joka on hyvä valinta silloin, kun haluat mutkattoman ja aina ajantasaisen sähkösopimuksen. Sopimuksen hinta perustuu vaihtuvaan spot-tuntihintaan, marginaaliin ja perusmaksuun.
Mikä on Oomi Kiinteä?
Oomi Kiinteä on 12 kk tai 24 kk määräaikainen sähkösopimus, jonka avulla hoidat sähköt kerralla kuntoon pidemmäksi aikaa. Siinä hinta pysyy samana ja ennakointi pysyy helpompana, kun tiedät, mitä maksat sähköstä seuraavan vuoden tai kahden aikana.
Mikä on Oomi Jousto?
Oomi Jousto on 12 kk tai 24 kk kiinteähintainen sopimus, joka sisältää kiinteähintaisen ja pörssisähkön parhaat puolet. Voit vaikuttaa sähkösi hintaan ajoittamalla kulutushuiput edullisille tunneille.
Mikä on Oomi Kesto?
Oomi Kesto on toistaiseksi voimassa oleva sähkösopimus. Se on valintasi jos kaipaat helppoutta ilman sitovia määräaikaisuuksia. Oomi Keston hinta muodostuu sovitusta energianhinnasta ja perusmaksusta.
Mitkä ovat Oomi-sähkösopimuksen hinnat?
Sähkösopimusten hinnat muuttuvat jatkuvasti. Tarkista uusimmat hinnat Oomin verkkosivuilta*.
Mikä on Oomin sähkön hinta nyt?
Oomin sähkön hinta perustuu tekemääsi sähkösopimukseen ja siihen voivat vaikuttaa energian spot-hinta, marginaali, kulutusvaikutus ja perusmaksu. Jos etsit pörssisähkön spot-hintaa juuri nyt, voit tarkistaa sen täältä*.
Kuinka löydän Oomin alennuskoodeja?
Alennuskoodeja voi löytää monista paikoista, kuten Oomin verkkosivuilta, uutiskirjeistä, yhteistyökumppaneiden sivustoilta sekä alennuskoodisivustoilta. Kannattaa seurata aktiivisesti näitä kanavia, jotta et jää paitsi parhaista tarjouksista.
Voinko käyttää useampaa alennuskoodia samanaikaisesti?
Se ei ikävä kyllä ole mahdollista. Voit käyttää vain yhden alennus-/kampanjakoodin tehdessäsi uutta sähkösopimusta.
Ovatko alennuskoodit voimassa rajoitetun ajan?
Kyllä, alennuskoodit ovat aina voimassa vain tietyn ajan. Alekoodin voimassaoloaika ilmoitetaan yleensä koodin yhteydessä. Sähkösopimus kannattaa mahdollisuuksien mukaan uusia silloin, kun alennuskoodeja on saatavilla.
Voinko käyttää alennuskoodin voimassa olevaan sopimukseen?
Tämä riippuu alennuskoodin ehdoista. Joskus koodeja voi käyttää olemassa olevien sopimusten uusimiseen, kun taas joskus koodit ovat voimassa vain uusille asiakkaille.
Onko Oomilla omaa sähköntuotantoa?
Oomilla ei ole omaa sähköntuotantoa, vaan se ostaa sen markkinoilta.
Mikä sähkösopimus kannattaa ottaa?
Valintaan vaikuttavat muun muassa asumismuoto, kulutustottumukset ja henkilökohtaiset arvot. Määräaikainen voi tarjota vakautta ja ennakoitavuutta hinnan suhteen, kun taas pörssisähkösopimus mahdollistaa hyödyn saamisen markkinahintojen vaihtelusta. Toistaiseksi voimassa oleva sopimus tarjoaa joustavuutta, mutta niiden hinnat voivat vaihdella. Uusiutuvan energian sopimus on ympäristötietoisen valinta. Vertaile eri yhtiöiden tarjouksia ja ehtoja löytääksesi itsellesi sopivimman vaihtoehdon.