Jotex alennuskoodit

Jotex alennuskoodi

Vuonna 1963 perustettu Jotex on yksi Pohjoismaiden suurimmista netissä toimivista sisustustavarataloista. Se on osa Ellos Group -konsernia.

Jotexin valikoimasta löydät sisustustuotteet ja tarvikkeet kaikkiin kodin huoneisiin. Tarjolla on mm. mattoja, verhoja, valaisimia, tyynyjä, peittoja, pyyhkeitä, huonekaluja, makuuhuoneen tekstiilejä, lastenhuoneen tekstiilejä sekä muita sisustustuotteita. Verkkokaupan kautta saa myös ompelupalvelua sekä ompelutarvikkeita ja kankaita.

Hyödynnä Jotex alennuskoodi ja säästä sisustusostoksissa!

Siirry ostoksille »

40 % alennusta tilauksen kalleimmasta tuotteesta!

Rekisteröidy uudeksi asiakkaaksi ja saat alennuskoodin, joka oikeuttaa 40 % alennukseen ensitilauksen kalleimmasta tuotteesta.

Voimassa toistaiseksi.

30 päivän vaihto- ja palautusoikeus

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Jotex alennuskoodeista

Jotex on yksi Pohjoismaiden suurimmista kodintekstiilien ja sisustustuotteiden nettikaupoista. Sen valikoimista löydät tuotteet kotiin, inspiraatiota ja sisustusvinkkejä. Koska koti on paikka, jossa viihdytään ja nautitaan olosta.

Jotexin tarina sai alkunsa vuonna 1963, kun Sven-Åke Johansson vieraili lapsuudenkodissaan ja auttoi äitiään vaihtamaan verhon ensimmäisenä adventtina. Hän huomasi, miten koti sai uuden ilmeen vain verhoja vaihtamalla ja sai idean Jotexista, jonka nimi tulee Johansson-sukunimen ja ruotsin textil-sanan (tekstiili) yhdistelmästä.

Ensimmäisinä vuosina Sven-Åke matkusti ympäri Ruotsia esittelemässä verhovalikoimaansa mukanaan kuvasto, jossa oli erilaisia malleja, kuvioita ja värejä. Kuvastosta tuli pian erittäin suosittu, sitä painettiin yhä enemmän ja yrityksen postimyynti alkoi kasvamaan.

1970-luvulla yrityksen valikoima kasvoi uudenlaisella designilla. Tuotteet olivat kilpailijoita edullisempia ja niiden tilaaminen helppoa. Yritys perusti myymäläketjun, joka kuitenkin lakkautettiin postimyynnin tieltä.

Vuonna 1997 julkaistiin ensimmäiset nettisivut, joilla tuotteita myytiin. Vuonna 2009 Jotex liittyi osaksi Ellos Groupia. Vain hieman aikaisemmin se oli laajentanut Suomeen ja Norjaan.

Nykyään Jotexin valikoimiin kuuluvat verhojen lisäksi muut kodintekstiilit, huonekalut, ulkokalusteet, valaisimet, sisustustuotteet sekä keittiö- ja kattaustuotteet.

  • Maksutavat - Visa- ja MasterCard -luottokortit, lasku, tili/osamaksu, käteinen/nouto.
  • Toimitus - Toimitukset vain Suomeen. Minimitilaus 20 €,
  • Toimitustavat - Pakettien toimitukset lähimpään Postin tai Matkahuollon toimipaikkaan, Siwaan, Valintataloon tai Euromarkettiin.
  • Toimituskulut - Maksutavasta riippuen alk. 5,20 €/tilaus
  • Toimitusajat - Noin 2 viikkoa tilauksen vastaanottamisesta (PostNord) tai Express-toimituksella jopa 3 arkipäivän sisällä.
  • Palautus - Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus.

Jotex kokemuksia

Aitoja asiakaskokemuksia keräävässä TrustPilot-palvelussa Jotex.fi-nettikauppa on saanut arvosanan 3,3/5 (keskitasoinen), mutta arvosana perustuu tätä kirjoitettaessa vain kolmeen arvosteluun.

Yhteystiedot

Ellos Group AB
Ödesgärdsgatan 6
501 86 Borås
RUOTSI

Y-tunnus 1442131-6