Tempur alekoodi

Parhaat Tempur alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Tempur alennuskoodit huhtikuu 2024

Tempur (fi.tempur.com) on yritys, joka valmistaa suosittuja muotoutuvia ja mukautuvia patjoja, sijauspatjoja, tyynyjä ja muita mukavuustuotteita.

Tempur-materiaali on viskoelastinen vaahtomuovi, joka on kehitty alunperin NASA:n toimesta 1970-luvulla. Materiaalin ainutlaatuinen ominaisuus on sen kyky muotoutua tarkasti käyttäjänsä kehon mukaan tarjoten poikkeuksellista tukea ja mukautuvuutta.

Materiaalin ansiosta paino jakautuu tasaisesti tarjoten parempaa unen laatua ja tukea keholle. Monet Tempur-tuotteiden käyttäjät ovat raportoineet merkittävää helposta selkä- ja niskakipuihin.

Nappaa Tempur-ostoksille mukaasi alennuskoodi, jotta et joudu maksamaan täyttä hintaa!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Herää virkistyneenä joka aamu valitsemalla sopiva Tempur-tyyny

Vertaile erilaisia Tempur-tyynyjä ja löydä juuri sinulle sopiva koko, tuki ja tunne. Valitsetko perinteisesti muotoillun vai ergonomisen vaihtoehdon?

 

Voimassa toistaiseksi.

Kurkkaa Tempurin vaihtuvat tarjouskampanjat tästä

Katso vaihtuvat alennuskampanjat sekä tarjous- ja poistomyynnit. Löydä edulliset ja pitkäikäiset Tempur-sängyt, -patjat ja -tyynyt, jotka ovat kannattava investointi terveyteen ja hyvinvointiin!

Voimassa toistaiseksi.

Liity Tempur Premium -jäseneksi: Kuulet eduista ja tarjouksista ensimmäisenä

Tempur Premium -jäsenenä saat tietää ensimmäisenä uusista tarjouksista, saat erikoisetuja ja osallistut jäsenille eksklusiivisesti tarkoitettuihin arvontoihin ja kilpailuihin. Liity jäseneksi nyt!

Voimassa toistaiseksi.

Unelmien uni alkaa Tempur-patjalla – Koe ero tavalliseen joka yö!

Tempur-patja on suunniteltu tukemaan kehoasi täydellisesti nukkuessa ja tarjoamaan ylivertaista mukavuutta. Koe, miten patja voi mullistaa nukkumiskokemuksesi.

Voimassa toistaiseksi.

Paranna unenlaatuasi ja lisää mukavuutta Tempur-sijauspatjalla

Tempurin 5 ja 8 cm:n sijauspatjat tuovat makuuhuoneeseesi välittömän mukavuuden ja enemmän tukea kehollesi. Kokeile, miten se voi muuttaa nukkumiskokemuksesi ja tarjoaa sinulle ylellisen lepohetken joka yö. Tempur-sijauspatjojen hinnat alkaen vain 717 €.

Voimassa toistaiseksi.

Hyödynnä 120 päivän selän tyytyväisyystakuu

Vaihtotakuu koskee yksilöllisesti Tempur-asiantuntijamyyjän kanssa valittuja sänkypaketteja. Tutustu tyytyväisyystakuun ehtoihin.

Voimassa toistaiseksi.

Tempur valmistajaa ja myy memory foamista valmistettuja patjoja, sijauspatjoja, tyynyjä ja muita mukavuustuotteita.

Tempur-Pedic International, Inc. (tempur.com) valmistaa ja myy viskoelastisesta vaahdosta valmistettuja patjoja ja tyynyjä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Coldstream Research Campukselle Lexingtonissa, Kentuckyssa, ja sillä on tuotantolaitokset New Mexicossa.

Ensimmäisen Tempur-Pedic-patjan esitteli ruotsalainen vaahtomuoviyritys Fagerdala World Foams. Vuonna 1992 brändi tuotiin Yhdysvaltoihin ja Tempur-Pedic perustettiin. Vuonna 1999 yhdeksän Fagerdalan jakelijaa, mukaan lukien Tempur Pedic, sulautuivat Tempur World Holding Companyksi, joka uudistettiin vuonna 2002 nimellä Tempur-Pedic International.

Tempur materiaalina

Tempur on materiaali, jota käytetään muun muassa patjoissa, tyynyissä ja mukavuustuotteissa. Se on viskoelastinen vaahtomuovi, joka on saanut inspiraationsa NASA:n teknologiasta.

1960-luvun lopulla NASA:n tutkijat kehittivät täysin uuden materiaalin, joka kehitettiin alun perin avaruusalusten istuimien iskunvaimennusmateriaaliksi.

Tempurin perustajat ymmärsivät materiaalin potentiaalin, joten he ottivat NASA:n alkuperäisen keksinnön ja viettivät vuosia hioen siitä ainutlaatuisen Tempur-materiaalin.

Ensin Tempur todisti kykynsä terveydenhuollossa, ja nyt sitä löytyy makuuhuoneista ympäri maailmaa muun muassa patjojen, sijauspatjojen ja tyynyjen muodossa.

Tempur onkin maailman ainoa NASA:n tunnustama ja Space Foundationin sertifioima patjavalmistaja.

Tempur-materiaalin edut

Tempur-materiaalin ainutlaatuinen ominaisuus on sen kyky muotoutua tarkasti käyttäjänsä kehon mukaan, tarjoten näin poikkeuksellista tukea ja mukavuutta.

Kun paine ja lämpö vaikuttavat materiaaliin, se muotoutuu hitaasti yksilön kehon muotoihin ja jakaa painon tasaisesti. Tämä vähentää painepisteitä, jotka voivat aiheuttaa epämukavuutta ja häiritä unta.

Kun paine poistuu, materiaali palautuu hitaasti alkuperäiseen muotoonsa. Tempur-tuotteet ovat erittäin suosittuja niiden tarjoaman yksilöllisen mukavuuden ja tuen ansiosta.

Tempur-tyynyt, -patjat ja -sijauspatjat tarjoavat parempaa unen laatua

Nykyään on saatavilla monenlaisia Tempur-tuotteita, jotka on suunniteltu erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Valikoima kattaa muun muassa patjat, sijauspatjat, vuodevaatteet, tyynyt, sängyt sekä matkatuotteet, kuten istuintyynyt ja selkänojat.

Kun valitset Tempur-tuotetta, on tärkeää ottaa huomioon henkilökohtaiset mieltymykset ja tarpeet, kuten haluttu mukavuustaso, kehon tyyppi ja mahdolliset terveydelliset vaatimukset.

Monet käyttäjät ovat raportoineet merkittävää helpotusta selkä- ja niskakipuihin sekä parantunutta unen laatua Tempur-tuotteiden ansiosta. Yrityksen sisäisen testin mukaan Tempurin omistajat ovat tyytyväisempiä kuin muiden patjamerkkien omistajat.

Valitse Tempur-tyyny nukkuma-asennon mukaan

Tempur-tyynyt selällään ja kyljellään nukkuville. Kuvassa vasemmalla Original SmartCool -tyyny ja oikealla Comfort-tyyny SmartCool-teknologialla.

Oikeanlaisen tyynyn valitseminen on ratkaisevan tärkeää hyvän unenlaadun kannalta. Mukautuvasta viskoelastisesta vaahtomuovista valmistetut Tempur-tyynyt tarjoavat erinomaista tukea ja mukavuutta, mutta oma nukkuma-asento määrittelee, minkälainen tyyny voi olla paras valinta.

  1. Selällään nukkuvat tarvitsevat tyynyn, joka tukee niskan luonnollista kaarta nostamatta päätä kuitenkaan liikaa. Tällöin kannattaa etsiä keskikorkeaa tyynyä, kuten Tempur Comfort PureClean tai Tempur Comfort SmartCool, jotka on suunniteltu tukemaan niskaa ja päätä tasapainoisesti.
  2. Kyljellään nukkuvien kannattaa valita korkeampi tyyny, joka täyttää pään ja niskan sekä olkapään ja patjan väliin jäävän tilan. Näin selkäranka pysyy suorassa asennossa koko yön. Tempur Original SmartCool -tyynyn kohotettu reuna tukee kaularankaa ja auttaa pitämään sen oikeassa asennossa.
  3. Vatsallaan nukkuminen voi aiheuttaa painetta niskaan ja selkärankaan, joten matalampi Tempur Ombracio SmartCool -tyyny on tässä asennossa nukkuville paras valinta. Se sopii erinomaisesti myös paljon asentoa vaihteleville.
  4. Kylki- ja selkänukkujat tarvitsevat monipuolisen tyynyn, joka tarjoaa tukea kaikissa asennoissa. Yksi parhaista on Tempur Millenium SmartCool -tyyny, jonka ergonominen muotoilu tarjoaa napakan tuen selkä- jy kylkinukkujille.

Tempur-tyynyt vatsallaan ja useissa asennoissa nukkuville. Vasemmalla Ombracio SmartCool -tyyny ja oikealla Millenium SmartCool -tyyny.

Kun valitset tyynyä, harkitse haluatko mieluummin perinteisesti muotoillun tyynyn, kuten Tempur Comfort PureClean tai SmarCool, vai jonkin erikoismuotoilluista ergonomisista vaihtoehdoista, kuten Tempur Sonata SC tai Tempur Ombracio SC. Ota huomioon myös henkilökohtaiset mieltymyksesi tyynyn jäykkyydestä, korkeudesta ja muodosta.

Muista, että hyvän tyynyn valinta voi olla yhtä tärkeää kuin patjan valinta, kun tavoitteena on unen laadun parantaminen!

Kenelle pehmeä, keskikova tai kova patja?

Oikean patjan jämäkkyyden välillä on yksilöllinen päätös, joka voi vaikuttaa suuresti unen laatuun ja kehon hyvinvointiin. Tempur-materiaalilla on ainutlaatuinen kyky mukautua eri vartalotyypeille ja nukkumisasennoille, mutta patjan oikea jämäkkyys riippuu myös henkilökohtaisista mieltymyksistä, nukkumisasennosta ja kehon rakenteesta.

Keskikova patja, kuten kuvassa näkyvä Tempur Pro Luxe SmartCool Medium, sopii useimmille tarjoten hyvän tasapainon tuen ja mukavuuden välillä.

  • Pehmeä patja (soft) sopii erityisesti heille, jotka nukkuvat kyljellään tai jotka arvostavat uppoavan pehmeää tuntumaa nukkuessaan. Pehmeys tarjoaa optimaalista paineenlievitystä olkapäille ja lantiolle, mikä on tärkeää kyljellään nukkuville, sillä se auttaa pitämään selkärangan suorassa asennossa. Kevyemmille henkilöille pehmeä patja voi myös olla hyvä valinta, sillä se mukautuu helpommin kevyemmän painon alla.
  • Keskikova patja (medium) on monipuolinen valinta, joka sopii useimmille. Se tarjoaa hyvän tasapainon tuen ja mukavuuden välillä, mukautuen vartalon painoon samalla kun se tarjoaa riittävän tuen selkärangalle. Tämä jämäkkyysaste sopii erityisen hyvin ihmisille, jotka nukkuvat sekä kyljellään että selällään, sillä se tarjoaa riittävän tuen selkärangalle selinmakuulla ja mukavuutta kyljellään nukkuessa.
  • Kova patja (firm) on ihanteellinen selällään nukkujille ja raskaammille henkilöille, jotka tarvitsevat enemmän tukea pitääkseen selkärangan neutraalissa asennossa. Kovempi patja estää liiallisen uppoamisen, mikä auttaa pitämään kehon linjassa ja vähentää selkäkipuja. Myös he, jotka arvostavat patjan tukevampaa tunnetta, saattavat kokea kovan patjan miellyttäväksi.

Tempurin nukkumisergonomian asiantuntijat auttavat mielellään verkkosivujen chatissa oikeanlaisen patjan valinnassa.

Tempur-sijauspatjalla saat aidon Tempur-kokemuksen

Sijauspatjalla on keskeinen tehtävä kehon asennossa ja mukavuudessa. Se helpottaa petaamista, parantaa hygieniaa ja säästää paksua patjaa kulumiselta.

Tempur-sijauspatjan avulla voit tuoda ainutlaatuisen Tempur-kokemuksen mihin tahansa vuoteeseen, muuttaen tavallisen sängyn mukavuuden ja tuen osalta aidoksi Tempur-sängyksi.

Tempurin 5 ja 8 cm:n paksuisilla sijauspatjoilla koet memory foam -materiaalin ainutlaatuiset ominaisuudet ja parannat unesi laatua.

Valikoimista löytyy eri paksuisia sijauspatjoja, jotka on suunniteltu täyttämään erilaiset tarpeet ja mieltymykset, tarjoten jokaiselle nukkujalle mahdollisuuden kokea Tempur-materiaalin terapeuttiset hyödyt.

Tempurin 5 cm:n ja 8 cm:n sijauspatjat tarjoavat mahdollisuuden hyödyntää memory foam -materiaalin erinomaisia ominaisuuksia, kuten kehon muotoon mukautuvaa tukea ja paineenlievitystä.

Tämä vähentää yöllistä liikehdintää ja parantaa unen laatua merkittävästi. Siksi Tempur-sijauspatja on erinomainen valinta laadukkaan unen ja päivittäisen hyvinvoinnin parantamiseen!

Etkö ole vakuuttunut? Lue asiakkaiden kokemuksia Tempur-tuotteista!

Säästä alennuskoodeilla Tempurin omassa verkkokaupassa

Tempurin omassa suomenkielisessä verkkokaupassa (fi.tempur.com) voit hyödyntää alennuskoodeja ja tarjouksia, jotka voivat tuoda merkittäviä säästöjä koko valikoimasta tai valikoiduista tuotteista.

Etsitpä sitten uutta patjaa, sijauspatjaa tai tyynyä, Tempur-alennuskoodien avulla saat aina parasta mahdollista vastinetta rahoillesi. Tässä muutamia vinkkejä, kuinka hyödyntää alennuskoodit ja kampanjatarjoukset ja säästää Tempurin verkkokaupassa:

Liity Tempurin uutiskirjeen tilaajaksi ja saat ajankohtaista tietoa uutuuksista ja tarjouksista. Kuulet myös uusista alennuskoodeista ensimmäisenä.

Seuraa Tempurin some-kanavia esimerkiksi Facebookissa löytääksesi ajankohtaisia alennuskoodeja ja kampanjoita. Näin olet ensimmäisten joukossa hyödyntämässä rajoitetun ajan voimassa olevat tarjoukset.

Pidä silmät ja korvat auki vuoden tärkeimpien myyntisesonkien, kuten Black Fridayn ja kesän alennusmyyntien aikana.

Tarkista aina voimassaoloajat. Erityisesti alennuskoodit ovat usein voimassa vain hyvin lyhyen aikaa, kuten viikonlopun ajan. Seuraa tätä sivua pysyäksesi ajan tasalla uusista säästömahdollisuuksista.

Vertaile hintoja. Muista, että Tempurin oma nettikauppa ei ole ainoa paikka ostaa Tempur-tuotteita netistä. Myös monet huonekaluliikkeet ja tavaratalot myyvät tämän brändin ergonomisia mukavuustuotteita.

Usein kysyttyjä kysymyksiä Tempur-tuotteista ja -alennuskoodeista.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten Tempur-alennuskoodi käytetään?

Lisättyäsi haluamasi tuotteet ostoskoriin, siirry ostoskorisivulle. Liitä alennuskoodi tarjouskoodi-kenttään ja aktivoi alennus napsauttamalla "Käytä".

Lunastaaksesi alekoodin edut, liitä se ostoskorissa tarjouskoodi-kenttään ja napsauta käytä.

Mistä alennuskoodeja saa?

Katso esim. Tempurin omat verkkosivut, uutiskirje, sosiaalinen media ja yhteistyökumppanit, kuten alennussivustot.

Mitä materiaalia Tempur on?

Tempur on viskoelastinen vaahtomuovi, joka mukautuu kehon painon ja lämmön mukaan tarjoten yksilöllisen tuen ja mukavuuden. Se kehitettiin alun perin NASA:n toimesta parantamaan avaruusalusten istuinten iskunvaimennusta.

Mikä on Tempur-patja?

Tempur-patja on Tempur-materiaalista valmistettu patja. Se tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän mukavuutta ja tukea, mukautuen kehon muotoihin ja vähentäen painepisteitä, mikä mahdollistaa levollisemman unen.

Kauanko Tempur-patja kestää?

Tempur-patjojen takuuaika kuopalle painumisessa on 15 vuotta eli yli tuplasti tavallisen patjan käyttöikää pidempi.

Kestääkö Tempur pakkasta?

On mahdollista, että Tempur-materiaali kovettuu ja menettää elastisuuttaan hyvin kylmissä lämpötiloissa. On suositeltavaa välttää materiaalin altistamista hyvin kylmille lämpötiloille pitkiä aikoja.

Voiko Tempur-patjan pestä?

Patjan ydintä ei voi pestä, mutta useimpien Tempur-patjojen päälliset ovat irrotettavia ja konepestäviä. Tarkista hoito-ohjeet ennen pesua.

Miten Tempur-tyyny eroaa tavallisesta tyynystä?

Tempur-tyyny tarjoaa erikoistunutta tukea pään ja niskan alueelle, mukautuen yksilöllisiin muotoihin ja vähentäen painetta. Tavalliset tyynyt eivät yleensä tarjoa samaa määrää tukea ja mukautuvuutta.

Voiko Tempur-tuotteita käyttää allergiakodeissa?

Ilman muuta. Tempur-tuotteet ovat hypoallergeenisia ja niiden pinnat on helposti puhdistettavissa, mikä estää pölypunkkien ja allergeenien kertymisen.

Onko Tempur vastuullinen?

Tempur on sitoutunut ympäristövastuuseen ja kestävään kehitykseen monin tavoin. Se keskittyy luonnon suojelemiseen ja ympäristövaikutustensa minimoimiseen.

Yritys on esimerkiksi kylvänyt niittyjä tuotantotilojensa yhteyteen tukemaan pölyttäjiä, sekä kehittäneet "RePURpose"-ohjelman polyuretaanin kierrätykseen ja uusiokäyttöön.

Tempur pyrkii myös käyttämään 100 % uusiutuvaa energiaa Yhdysvaltain ja Euroopan tehtaissaan vuoteen 2040 mennessä, sekä vähentämään jätteiden määrää, tavoitteenaan 0 % kaatopaikkajätettä tehtaillaan vuoteen 2022 mennessä.

Miten voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

Nopeiten saat vastauksen verkkosivuston chatin kautta.

Voit ottaa yhteyttä myös puhelimitse 050 560 8350 arkisin klo 10–18 tai sähköpostitse verkkokauppa@tempur.fi.