Sector Alarm alekoodi

Parhaat Sector Alarm alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Sector Alarm alennuskoodit toukokuu 2024

Sector Alarm (sectoralarm.fi) tarjoaa palkittua kodin avaimet käteen -hälytysjärjestelmää kotiisi asennettuna yli 25 vuoden kokemuksella!

Sector Alarmin järjestelmä havaitsee niin murtoyritykset kuin tulipalon ja vesivahingon pitäen kotisi suojassa myös silloin, kun et itse ole paikalla. Hälytysjärjestelmä on yhteydessä hälytyskeskukseen, joka reagoi vain sekunneissa kodistasi tuleviin hälytyksiin ja kutsuu tarvittaessa apua paikalle.

Palveluun sisältyy laitteiden asennus, huolto, maksuttomat vartijakäynnit, 24/7 päivystävä hälytyskeskus sekä elinikäinen takuu.

Älä missaa mahdollisuutta turvata kotisi parhaalla mahdollisella tavalla. Käytä Sector Alarm -alennuskoodit ja -tarjoukset saadaksesi eksklusiivisen alennuksen!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kattava aloituspaketti asennettuna 49 €

Sector Alarmin palkittu hälytysjärjestelmä suojaa kotisi tulipaloilta ja murroilta ympäri vuorokauden. Saat nyt kattavan aloituspaketin hintaan 49 € (norm. 399 €) sekä Bonusta S-Etukortilla kaikista palvelumaksuista.

Voimassa toistaiseksi.

Sector Alarmin asiakkaana voit kerryttää S-ryhmän bonusta

Saadaksesi Bonusta, sinun tulee olla Sector Alarmin asiakas sekä rekisteröidä S-ryhmän asiakasomistajuutesi sivustolle.

Voimassa toistaiseksi.

Haluatko turvata kotisi? Sector Alarm on ratkaisusi!

Tutustu palveluihin ja pyydä ilmainen tarjous!

Voimassa toistaiseksi.

Sector Alarm logo

Tervetuloa turvallisempaan huomiseen: Sector Alarm

Kodin turvallisuus on asia, joka koskettaa meitä kaikkia. Se on perustavanlaatuinen tarve, joka vaikuttaa paitsi omaan mielenrauhaamme, myös omaisuuteemme ja perheen hyvinvointiin. Tässä mielessä Sector Alarm on yritys, joka on omistautunut tämän tarpeen täyttämiseen.

Yli 25 vuoden kokemuksella ja yli 530 000 tyytyväisellä asiakkaallaan Pohjoismaissa ja Euroopassa, Sector Alarm on yksi alansa johtavista toimijoista. Yritys tarjoaa kattavan valikoiman älykkäitä hälytysjärjestelmiä ja turvallisuusratkaisuja, jotka on suunniteltu suojaamaan kotisi tehokkaasti ja luotettavasti.

Harkitsetko kodin hälytysjärjestelmän hankintaa?

Jos olet hintatietoinen kuluttaja, joka harkitsee kodin hälytysjärjestelmän hankintaa, olet tullut oikeaan paikkaan. Olemme koonneet tälle sivulle parhaat Sector Alarm -alennuskoodit ja -tarjoukset, joiden avulla voit säästää rahaa samalla, kun teet kodistasi turvallisemman.

Kodin älykkäät turvajärjestelmät saat aina Sector Alarmilta.

Miksi valita Sector Alarm?

Kun kyse on kodin turvallisuudesta, oikean hälytysjärjestelmän ja palveluntarjoajan valinta on kriittinen. Sector Alarm erottuu monin tavoin kilpailijoistaan.

Sector Alarm perustettiin vuonna 1995, ja se on sittemmin kasvanut yhdeksi Euroopan johtavista turvallisuuspalveluiden tarjoajista. Yli 25 kokemus alalta takaa, että yritys ymmärtää turvallisuuden monimutkaisuuden ja joiden asettamia haasteita varten se on kehittänyt sekä tehokkaita että käyttäjäystävällisiä ratkaisuja.

Asiakaspalvelu on yksi tärkeimmistä tekijöistä hälytysjärjestelmää valittaessa. Sector Alarm on saanut asiakkailtaan erinomiset arvostelut, ja sen asiakaspalvelu on saanut Trustpilot-palvelussa erinomaisen arvosanan 4,8/5 perustuen yli 3 600 arvosteluun. Olipa kyseessä sitten asennus, tekninen tuki tai yleinen neuvonta, Sector Alarmin asiakaspalvelu on aina valmis auttamaan.

Sector Alarm on voittanut useita palkintoja tuotesuunnittelustaan, mikä tekee siitä houkuttelevan valinnan myös design-tietoisille kuluttajille. Tuotteet eivät vain näytä hyvältä, vaan ne on suunniteltu olemaan intuitiivisia ja helppokäyttöisiä, mikä tekee niistä sopivia kaikenikäisille käyttäjille.

Suosittuja turvallisuuslaitteita kotiisi

Perustavanlaatuinen kodin turvallisuus ei perustu yksittäiseen tuotteeseen tai palveluun, vaan kokonaisvaltaiseen järjestelmään, joka suojaa kotiasi monella eri tasolla.

Sector Alarm tarjoaa laajan valikoiman tuotteita ja palveluita, jotka on suunniteltu täyttämään erilaiset turvallisuustarpeet.

Yale Doorman -älylukko

Yale Doorman on älylukko, joka mahdollistaa avaimettoman ja turvallisen pääsyn kotiisi. Se sopii kaikenikäisille käyttäjille lapsista isovanhempiin.

Yale Doorman on älylukko, joka tarjoaa avaimettoman ja turvallisen pääsyn kotiisi. Sen avulla avaat ulko-ovesi numerokoodilla tai etänä älypuhelimellasi. Saat myös puhelimeesi ilmoituksen, kun lapsi tai puolisi on tullut kotiin, tai voit päästää vieraat sisälle helposti etäyhteyden avulla.

Ominaisuudet:

 • Avaimeton ovenavaus. Luo henkilökohtaiset avainkoodit perheenjäsenille ja vierailijoille sovelluksella.
 • Avaa ovi etänä mobiilisovelluksella.
 • Luo väliaikaisia pääsykoodeja esimerkiksi siivoojalle, remonttimiehelle tai lastenvahdille.
 • Kun avaat älylukon, hälytysjärjestelmä kytkeytyy automaattisesti pois päältä. Vastaavasti lukon lukitseminen kytkee sen päälle.
 • Asennus ja kattava tekninen tuki eliniän ajan sisältyvät tuotteen hintaan.

HD-valvontakamera ulkokäyttöön

Sector Alarm HD-ulkovalvontakamera pimeänäöllä erottaa ihmiset, eläimet ja ajoneuvot.

Hälytyskeskukseen yhdistetty ja säänkestävä HD-ulkovalvontakamera, jossa on pimeänäkö. Edistyksellisen videoanalytiikan ansiosta valvontakamera erottaa ihmiset, ajoneuvot ja eläimet toisistaan. Kun valvontakameran liiketunnistin aktivoituu, saat välittömästä ilmoituksen puhelimeesi ja voit seurata kameran välittämää live-kuvaa Sector Alarm -sovelluksesta.

Ominaisuudet:

 • Näet pihallesi tarkasti myös pimeässä pimeänäön ja HD 1080p-videon avulla.
 • Erottaa ihmiset, ajoneuvot ja eläimet toisistaan.
 • Saat liiketunnistimen ilmoitukset suoraan puhelimeesi.
 • Seuraa remontin edistymistä tai tarkista, miksi koira haukkuu pihalla.

Vesivuotoilmaisin

Sector Alarm -vesivuotoilmaisin on äärimmäisen herkkä laite, joka havaitsee pienimmätkin vuodot ja laukaisee hälytyksen.

Sector Alarmin vesivuotoilmaisin on yksinkertainen, mutta tehokas laite, joka voi säästää sinut tuhansien eurojen vesivahingoilta. Laite on helppo asentaa ja se lähettää sinulle välittömän ilmoituksen älypuhelimeesi, jos se havaitsee vuodon.

Ominaisuudet:

 • Helppo asentaa myös itse. Ei tarvitse olla asiantuntija.
 • Reaaliaikaiset ilmoitukset heti mahdollisista vuodoista.
 • Pieni investointi, joka voi säästää suurilta kustannuksilta.

Alennuskoodit ja tarjoukset

Kodin turvallisuus on keskeinen huolenaihe monille, mutta se ei tarkoita, että sen pitäisi olla taloudellisesti kuormittavaa. Sector Alarm ymmärtää tämän ja tarjoaa useita tapoja säästää palveluissaan.

Parhaat alennuskoodit ja tarjoukset

Sector Alarm tarjoaa säännöllisesti erilaisia alennuskoodeja ja tarjouksia, jotka voit merkittävästi vähentää kustannuksiasi. Nämä edut voivat vaihdella sesongittain ja voivat kohdistua eri tuotteisiin.

 • Aloituspaketin alennukset. Saat alennusta aloituspaketista, joka sisältää peruslaitteet ja asennukset. Hyvin yleinen tarjous.
 • Kuukausimaksun alennukset. Mahdollisuus säästä palvelun kuukausimaksussa. Yleisempiä uusille asiakkaille.
 • Lisälaitteiden asennukset. Mahdollisuus saada lisälaitteita nykyiseen pakettiisi huomattavin alennuksin.

Miten hyödyntää alennuskoodit?

Alennuskoodien käyttö on yksinkertaista, mutta vaatii, että otat huomioon muutaman seikan.

 • Kun valitset palvelun, valitse minkälaisen kohteen haluat suojata: omakotitalon, rivitalon vai kerrostalon.
 • Mihin asuntoa käytetään. Valitse onko kyseessä asumiskäyttöön vai lomakäyttöön tarkoitettu asunto.
 • Syötä alennuskoodi. Kun alennuskoodia tai tarjouskoodia kysytään, liitä se sille varattuun kenttään.
 • Tarkista ehdot. Usein alennuskoodi voi koskea vain tiettyjä tuotteita tai koskea vain esimerkiksi uusia asiakkauta.
 • Vahvista ostos. Kun olet tyytyväinen saamaasi alennukseen, viimeistele tilaus ja nauti saamistasi säästöistä.

Alennuskoodien ja tarjousten avulla voit saada merkittäviä säästöjä, ja juuri ne tekevät Sector Alarmin palveluista entistä houkuttelevampia. On hyvä idea, pitää silmällä uusia tarjouksia ja päivittää tietojaan, saadaksesi parhaat mahdolliset säästöt.

Usein kysytyt kysymykset

Miksi kuukausimaksu?

Sector Alarmin palvelumalli perustuu kuukausimaksuun, joka kattaa paitsi laitteet, myös jatkuvan valvonnan ja seurannan. Tämä maksu takaa, että järjestelmäsi on aina ajan tasalla ja toimintakunnossa, ja että saat tarvittaessa nopeaa apua.

Sector Alarmin kuukausimaksu on investointi kodin turvallisuuteen ja omaan mielenrauhaan.

Mikä on Sector Alarm -tarra?

Näkyvät Sector Alarm -tarrat voidaan kiinnittää oviin, ikkunoihin, postilaatikoihin jne. Sector Alarm -tarrat kertovat, että kotisi on suojattu ääni- ja videovalvonnalla. Tarran heijastava materiaali näkyy hyvin niin valoisalla kuin pimeälläkin.

Kuinka paljon kodin hälytysjärjestelmä maksaa?

Sector Alarmin hälytysjärjestelmän hinta vaihtelee sen mukaan, mitä laitteita ja palveluita käytät. Yksinkertaisimmat paketit maksavat muutamia kymppejä kuukaudessa, kun taas kattavammat ratkaisut huomattavasti enemmän.

Miten Sector Alarm eroaa itse asennattavista järjestelmistä?

Toisin kuin tee se itse -järjestelmät, Sector Alarm tarjoaa ammattimaisen asennuksen ja jatkuvan valvonnan. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse huolehtia laitteiden toimivuudesta ja päivityksistä, sillä asiantuntijat huolehtivat siitä puolestasi.

Mitä kokemuksia ihmisillä on Sector Alarmista?

Ihmiset, jotka ovat tyytyväisiä kotinsa hälytysjärjestelmiin ovat yleensä hiljaa. Voit tutustua Sector Alarmin saamaan palautteeseen Trustpilot-palvelussa.

Onko Sector Alarm huijaus?

Ei, Sector Alarm ei ole missään nimessä mikään huijaus. Tämä yritys on yksi Euroopan johtavista hälytysjärjestelmien tarjoajista ja sillä on yli 25 vuoden kokemus turva-alalta.