Etusivu > Kaupat > Rengas-online
Rengas-online alennuskoodit

Rengas-online alennuskoodit

Rengas-online.com on Euroopan johtavan rengasvalmistaja Delticomin rengaskauppa netissä.

Rengas-onlinen valikoimaan kuuluu renkaat, erikoisrenkaat, rengas- ja vannepaketit sekä valikoidut varaosat ja tarvikkeet henkilöautoihin, moottoripyöriin, kuorma-autoihin, busseihin ja polkupyöriin.

Katso Rengas-Online -alennuskoodit alta ja saat tuntuvia alennuksia rengasostoksistasi.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Rengas-online kuponkikoodi!

Osta renkaat edullisemmin hyödyntämällä Rengas-online kuponkikoodi! Jos kauppaan on saatavilla alennukseen oikeuttava kuponki, löydät sen kohdesivulta.

Voimassa toistaiseksi.

Säästä 4% talvirenkaista nyt!

Voimassa toistaiseksi.

4 % alennusta renkaista

Voimassa toistaiseksi.

Valmistaudu kesään! 3 % alennusta kesä- ja ympärivuotisista renkaista

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Rengas-online alennuskoodeista

Rengas-online.com on kansainvälinen rengaskauppa, joka myy renkaita kaiken kokoisille ja -tyyppisille ajoneuvoille. Sen valikoimiin kuuluu yli 25 000 rengasmallia yli 100 rengasmerkiltä autoille, moottoripyörille, hyötyajoneuvoille ja busseille, sekä yli 300 000 tuotteen valikoima autojen varaosia.

Rengas-onlinen omistaa saksalainen Delticom, joka on Euroopan suurin auton renkaiden, varaosien ja tarvikkeiden online-jälleenmyyjä. Vuonna 1999 perustetulla yrityksellä on yli 300 verkkokauppaa ja verkkosivustoa 45 eri maassa. Delticom omistaa myös Tirendon, jonka lähettiläänä nelinkertainen Formula 1 -mestari Sebastian Vettel toimi vuosina 2012-2015.

Verkkokaupan valikoimiin kuuluvat kesä- ja talvirenkaat, ympärivuotiset renkaat, kuorma-autojen ja maastoajoneuvojen renkaat, traktorin renkaat, turvarenkaat sekä rengaspaketit alumiini- ja teräsvanteilla. Myynnissä on myös moottoriöljyjä, lumiketjuja sekä auton varaosia ja tarvikkeita. Talvi- ja kesärenkaita on tarjolla kaikilta maailman arvostetuimmilta valmistajilta, kuten Continental, Nokian Renkaat, Bridgestone, Pirelli, Michelin ja Goodyear, mutta myös edullisemman hintaluokan silti laadukkaita renkaita valmistavilta merkeiltä, joissa hinta-laatusuhde kohtaa.

Perinteisiin rengaskauppoihin verrattuna hinnat ovat edulliset. Koska valmistajat myyvät tuotteita eri hintoihin, joutuvat rengaskauppiaat sopeutumaan markkinahintoihin. Rengasliikkeiden ostohintaan vaikuttaa muun muassa ajankohta ja tilausmäärä. Rengas-online tekee suuria sisäänostoja ja työvaiheet on monilta osin automatisoitu, joten se voi säästää kuluissa ja välittää edulliset hinnat myös asiakkailleen.

Renkaiden valitseminen on helppoa rengasvalitsimella, johon syötetään auton malli, rengaskoko tai rengastyyppi. Rengasvalitsin etsii sopivat tuotteet, joita voit vertailla hinnan ja ominaisuuksien perusteella. Autoon sopivat vanteet löytyvät yhtä helposti valitsemalla ensin automerkki, -malli ja -tyyppi, ja rajaamalla tuotteita vannekoon tai vanteiden merkin perusteella.

Vaihtelevien olosuhteiden vuoksi suomalaiset tietävät, että syksyisin edessä on talvirenkaiden vaihto ja keväällä alle vaihdetaan kesärenkaat – ja monet osaavatkin tehdä homman itse. Rengas-onlinesta tilatessasi sinun ei tarvitse huolehtia renkaiden vaihdosta, koska se onnistuu helposti verkkokaupan asennuskumppanien kautta. Rengas-onlinella on Suomessa yli 460 asennuskumppania ja voit tilata renkaille kuljetuksen suoraan asennuspisteeseen. Tämän jälkeen sinun tarvitsee enää varata vaihtoaika asennuskumppanille ja uudet renkaat ovat pian käytössäsi!

Renkaiden ja vanteiden tilaaminen on helppoa!

  • Valitse autoosi sopivat renkaat rengasvalitsimella
  • Valitse toimitus kotiin, sinua lähellä olevalle asennuskumppanille tai mihin tahansa muuhun osoitteeseen
  • Maksa tilauksesi luottokortilla, pankkisiirrolla tai PayPalilla
  • Toimitus 7 vuorokauden sisällä valitsemaasi osoitteeseen

Yhteystiedot

Delticom AG
Brühlstr. 11
30169 Hannover
SAKSA

09-42 59 86 03
rengas@delti.com

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 9.7.2021.