Skruvat alennuskoodit

Skruvat

Skruvat (www.skruvat.fi) on vuonna 2008 perustettu, Pohjoismaiden suurin autonosia myyvä verkkokauppa. Skruvatin yli 200 000 autonosan valikoimaan kuuluvat kaikkien suurimpien automerkkien varaosat, mutta kauppa on erikoistunut erityisesti seuraaviin automerkkeihin: Audi, Volkswagen, Volvo, Saab, Seat ja Skoda.

Etsimme jatkuvasti uusimmat Skruvat alennuskoodit, jotta sinä voit säästää ostoksissasi. Katso uusimmat löytämämme Skruvat alennuskoodit alta.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Skruvat alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Skruvat: 5 % alennusta renkaista

15 % alennusta uusille asiakkaille

Tilaa Skruvatin uutiskirje ja saat 15 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi. Alennus koskee vähintään 50 euron ostoksia. Ei koske renkaita, vanteita, suksibokseja, moottoreita, aletuotteita, lahjakortteja ja Skruvat & Klart -palveluja.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Skruvat

Black Friday -tarjoukset koskeva tuotemerkkejä Konstsmide, Osram ja Star Trading.

Täydellinen lahja hänelle, joka rakastaa kauneudenhoitoa! Valitse 1, 6 tai 12kk lahjakortti ja saat nyt 25 % alennuksen.

Voimassa verkossa ja myymälöissä 29.11. asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Alennus lasketaan kassalla.

Etu koskee yli 109 euron tilauksia.

Lisäksi superalennukset valikoidusta elektroniikasta (esim. sähköhammasharja, kaiuttimet, kuulokkeet, partatrimmeri jne.).

Tietoa kaupasta Skruvat

Ruutukaappaus Skruvat.fi-verkkokaupasta

Vuonna 2008 perustettu Skruvat on kasvanut nopeasti koko Pohjoismaiden suurimmaksi auton varaosien verkkokaupaksi. Internetin ansiosta auton varaosien ostaminen on entistä helpompaa ja edullisempaa, ja Skruvat palveleekin tuhansia asiakkaita joka viikko. Edullisten hintojen lisäksi se lupaa erinomaisen shoppailukokemuksen ja asiakaspalvelua henkilöiltä, jotka todellakin tuntevat varaosat.

Skruvat tarjoaa valtavan, yli 500 000 tuotteen valikoiman auton osia. Yritys tekee yhteistyötä maailman johtavien tavarantoimittajien kanssa voidakseen tarjota mahdollisimman laadukkaita hinta-laatusuhteeltaan erinomaisia tuotteita. Se tarjoaa varaosia ja tarvikkeita kaikkiin suurimpiin automerkkeihin, kuten Audi, BMW, Citroen, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renaulta, Seat, Skoda, Toyota, Volkswagen, Volvo ja kymmeniin muihin merkkeihin.

Turvallinen ostoskokemus varmistetaan pankkien ja turvallisten maksunvälittäjien kanssa, nopeat toimitukset Euroopan johtavien logistiikkayritysten kanssa. Skruvat uskoo, että parasta mainosta ovat 100 % tyytyväiset asiakkaat ja siksi se myöntää kaikille tuotteille 30 päivän palautusoikeuden.

Varaosat netistä kotiin toimitettuna

Laajasta ja kattavasta varaosavalikoimasta löydät varaosat autoosi heti. Voit valita alkuperäisen tai muun valmistajan varaosan, ja ystävällinen henkilökunta auttaa tarvittaessa löytämään autoosi sopivan osan. Mikäli etsimääsi varaosaa ei juuri sillä hetkellä ole saatavilla, verkkokauppa tilaa sen sinulle toimittajalta.

Skruvat hyödyntää suuria sisäänostomääriä ja haluaa välittää edulliset hinnat myös asiakkailleen. Tästä syystä se on kasvanut Pohjoismaiden suurimmaksi autotarvikkeiden ja -varusteiden verkkokaupaksi. Edullisten hintojen lisäksi kaupan arvoja ovat laatu ja luotettavuus.

Autotarvikkeet

Skruvatilta saat myös kaikki autojen huoltotarvikkeet, kuten akut, kattotelineet, turvaistuimet, koirahäkit, kuormaverkot, vetokoukut, matot, istuinpäälliset, autonpesuaineet ja turvatuotteet.

Renkaat ja vanteet

Jo tuhannet asiakkaat ovat ostaneet renkaat ja vanteet Skruvatista. Valikoimasta löytyy vaihtoehtoja kaikille budjeteille vanteilla tai ilman: kesärenkaat, talvirenkaat, vanteet sekä rengas-vannepaketit.

Veneiden varaosat ja varusteet

Eikä Skruvat ole vain autojen varaosakauppa, vaan sieltä löydät myös yhden Euroopan suurimmista veneiden varaosavalikoimasta. Sieltä löydät kaikkien tunnettujen merkkien laatutuotteet, mukaan lukien Mercury, Johnson, Yamaha, Suzuki, Honda, Mercruiser ja monet muut. Varaosat myös sisälaitamoottoreihin ja perämoottoreihin. Yhteistyö kaikkien isojen valmistajien kanssa mahdollistaa myös veneiden osille nopeat toimitukset.

Valikoimiin kuuluvat niin ikään autojen, veneiden, moottoripyörien tai vaikkapa kodin korjaamiseen tarvittavat työkalut. Erikoistyökalujen lisäksi valikoimissa on ruuveja, pultteja ja muttereita, liimoja, teippejä, öljyjä, maaleja, ruostesuojia ja äänenvaimentimia. Unohtamatta myöskään korjausoppaita.

Yhteystiedot

Skruvat
Gävlegatan 18C, 11 tr
S-113 30 Stockholm
Ruotsi

09-31584 584

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 9.4.2019.