Tirendo alennuskoodit

Tirendo

Tirendo on saksalainen renkaiden verkkokauppa, joka toimii 23 markkina-alueella Euroopassa. Sen valikoimiin kuuluvat kesä-, talvi-, kitka- ja nastarenkaat, teräs- ja alumiinivateet, rengaspaketit vanteilla, varaosat sekä moottoripyörän ja kuorma-auton renkaat. Tirendo on osa Delticom-konsernia.

Renkaat toimitetaan ilman toimituskuluja kaikkialle Manner-Suomeen tai Tirendon asennuskumppanille (pl. rengaspaketit 9,90 €/tilaus). Maksutapoina kaupassa käyvät yleisimmät luottokortit, PayPal ja tilisiirto. Kaikilla tuotteilla on täysi 14 päivän palautusoikeus.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Tirendo alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Kesärenkaat alkaen 40,70 €/kpl

Yli 19 000 tuotteen valikoima 2-4 päivän toimitusajalla

Tilaa edulliset kesä- tai talvirenkaat Tirendon yli 19 000 tuotteen valikoimasta ilmaisella toimituksella. Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Tirendo

Osta renkaat edullisemmin hyödyntämällä Rengas-online kuponkikoodi! Jos kauppaan on saatavilla alennukseen oikeuttava kuponki, löydät sen kohdesivulta.

Tilaa Skruvatin uutiskirje ja saat 15 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi. Alennus koskee vähintään 50 euron ostoksia. Ei koske renkaita, vanteita, suksibokseja, moottoreita, aletuotteita, lahjakortteja ja Skruvat & Klart -palveluja.

Renkaat.comista saat edulliset kesärenkaat henkilö-, paketti- ja kuorma-autoon, moottoripyörään ja polkupyörään.

Löydä sopivin autohuolto ilmaiseksi ja ilman sitoumuksia. Voit säästää jopa satoja euroja!

Tietoa kaupasta Tirendo

Yhteystiedot

Tirendo Deutschland GmbH
Pappelallee 78/79
10437 Berlin
SAKSA

support@tirendo.fi
Puh. +35 89 424 51 605

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 13.2.2020.