Trodo alennuskoodit

Trodo

Trodo on alunperin latvialainen auton varaosien verkkokauppa, joka on nopeasti laajentanut toimintaansa ympäri Eurooppaa. Sen tavoitteena on, että autonomistajat voivat löytää laadukkaimmat osat autoonsa mahdollisimman nopeasti ja edullisesti.

Trodo.fi -verkkokaupan käyttäminen on helppoa. Sinun ei tarvitse kuin tietää oman autosi rekisterinumero, jonka jälkeen palvelu osaa tarjota kyseiseen merkkiin ja malliin sopivia varaosia. Trodolta löydät kaikki varaosat ja tarvikkeet autoosi: akut, moottorin osat, jarrut, pakoputkisto, suodattimet, öljyt ja sähkötuotteet. Valikoima kasvaa ja päivittyy jatkuvasti uusilla tuotteilla.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Trodo alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Kutsu minua autohulluksi – useissa tuoteryhmissä 10-15 % alennuksia

Ilmaiset toimituskulut yli 99 euron tilauksiin

Normaalihinta 7,90 e/tilaus. Toimitusaika 2-5 arkipäivää postitoimialueesta riippuen.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Trodo

Osta renkaat edullisemmin hyödyntämällä Rengas-online kuponkikoodi! Jos kauppaan on saatavilla alennukseen oikeuttava kuponki, löydät sen kohdesivulta.

Tilaa Skruvatin uutiskirje ja saat 15 % alennuksen ensimmäisestä ostoksestasi. Alennus koskee vähintään 50 euron ostoksia. Ei koske renkaita, vanteita, suksibokseja, moottoreita, aletuotteita, lahjakortteja ja Skruvat & Klart -palveluja.

Renkaat.comista saat edulliset kesärenkaat henkilö-, paketti- ja kuorma-autoon, moottoripyörään ja polkupyörään.

Tietoa kaupasta Trodo

Yhteystiedot

SIA Trodo
Vienibas gatve 101
LV-10580 Riika
LATVIA

Asiakaspalvelu: info@trodo.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 19.7.2018.