Etusivu > Kaupat > Trodo
Trodo alennuskoodit

Trodo alennuskoodit

Trodo on alunperin latvialainen auton varaosien verkkokauppa, joka on nopeasti laajentanut toimintaansa ympäri Eurooppaa. Sen tavoitteena on, että autonomistajat voivat löytää laadukkaimmat osat autoonsa mahdollisimman nopeasti ja edullisesti. Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat Trodo alennuskoodit ja tarjoukset, joiden avulla voit säästää hieman varaosaostoksilla.

Joten ole hyvä ja poimi sivuiltamme mukaasi uusin Trodo alennuskoodi!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Kutsu minua autohulluksi – useissa tuoteryhmissä 10-15 % alennuksia!

Voit kutsua minua autohulluksi, mutta minä pidän siitä. Katso ajankohtaiset tarjoukset – tälläkin hetkellä yli 100 000 tuotetta tarjouksessa!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmaiset toimituskulut yli 99 euron tilauksiin

Normaalihinta 7,90 e/tilaus. Toimitusaika 2-5 arkipäivää postitoimialueesta riippuen.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Trodo alennuskoodeista

Trodo alennuskoodit

Koska olet sivuillamme, etsit varmaankin Trodo alennuskoodia?

Meillä on sinulle sekä hyviä että huonoja uutisia.

Hyvät ensin: Yritys todella hyödyntää alennuskoodeja markkinoinnissaan ja löydät uusimmat ja varmatoimiset Trodo alennuskoodit juuri tältä sivulta, jolla nyt olet!

Huonot uutiset ovat, että kokemuksemme mukaan Trodo alennuskoodeja on tarjolla varsin harvoin.

Todennäköisimmin Trodo alekoodin voi löytää sivuiltamme suurten myyntikampanjoiden aikana, kuten Black Fridaynä, ystävänpäivänä tai esimerkiksi sinkkujen päivänä.

Jos olit onnekas ja löysit sivuiltamme sopivan Trodo alennuskoodin, mahtavaa! Sivuiltamme löytyvät koodit ovat täysin ilmaisia ja kaikkien vapaasti käytettävissä, sillä me saamme palkkiomme mainostajilta.

Klikkaa näytä alennuskoodi ja kopioi se. Suorita ostoksesi verkkokaupassa ja klikkaa ostoskorissa "lisää alennuskoodi" -linkkiä. Liitä kopioimasi koodi avautuvaan alennuskoodi-kenttään ja varmista klikkaamalla vielä "ota käyttöön" -nappia. Näin alekoodin oikeuttama alennus tai muu etu aktivoituu ja näet sen tilauksen tiedoissa.

Mikäli et löytänyt sopivaa Trodo alekoodia juuri tänään, ei hätää!

Julkaisemme myös erilaisia tarjouksia ja alennuskampanjoita, joiden aikana voit säästää hieman ostoksissasi.

Lisää tämä sivu kirjanmerkkeihisi ja palaa sivuillemme myöhemmin tarkistamaan tilanne. Lisäämme uusia alennuskoodeja, kuponkeja ja tarjouksia sivuillemme lähes päivittäin.

Sivuiltamme löydät alennuskoodit myös satoihin muihin verkkokauppoihin, mukaan lukien koko joukkoon autoiluun ja varaosiin liittyä koodeja.

Trodo.fi

Trodo.fi-verkkokaupan käyttäminen on helppoa. Sinun ei tarvitse kuin tietää oman autosi rekisterinumero, jonka jälkeen palvelu osaa tarjota kyseiseen merkkiin ja malliin sopivia varaosia.

Trodolta löydät kaikki varaosat ja tarvikkeet autoosi: akut, moottorin osat, jarrut, pakoputkisto, suodattimet, öljyt ja sähkötuotteet. Valikoima kasvaa ja päivittyy jatkuvasti uusilla tuotteilla.

Trodo kokemuksia - onko se luotettava verkkokauppa?

Näkemyksemme mukaan Trodo.fi on täysin luotettava verkkokauppa, josta on turvallista tilata auton varaosia, renkaita ja muita tuotteita.

Trodo.fi on saanut todellisten asiakkaiden kokemuksia keräävässä Trustpilot-palvelussa tätä kirjoitettaessa arvosanan 4,6/5 (erinomainen) perustuen lähes 3 500 arvosteluun.

Positiivissa arvosteluissa (92 % kaikista) verkkokauppaa on kehuttu mm. hyvästä ostokokemuksesta, varaosien valinnan helppoudesta, nopeista toimituksista ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Välttävissä ja huonoissa arvosteluissa (vain 5 % kaikista) Trodo on saanut risuja mm. toimimattomista tuotteista, puutteellisista toimituksista ja yhteensopivuusongelmista. Yrityksen asiakaspalvelu on vastannut asiallisesti myös huonoihin palautteisiin.

Yhteystiedot

SIA Trodo
Vienibas gatve 101
LV-10580 Riika
LATVIA

Asiakaspalvelu: info@trodo.fi

Viralliset sivut: www.trodo.fi