iELM alekoodi

Parhaat iELM alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut iELM alennuskoodit toukokuu 2024

iELM (Filip and Family SRL) on vuonna 2013 perustettu ruotsalainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa ainutlaatuisia ja innovatiivisia lastenvaatteita. Sen vaatteissa yhdistyvät ulkonäkö, toiminallisuus ja tunne.

iELMin lastenvaatteet ovat tyyliltään yksinkertaisia ja siksi ajattomia. Etusijalla ovat kestävät, toistuvia pesuja sietävät ja värikkäät kankaat, joka tuntuu mukavalta päällä, sekä pienet yksityiskohdat, jotka muuttavat vaatteet erityislaatuisiksi. Siksi useimmat vaatteet sopivat niin tytöille kuin pojillekin.

Nappaa ostoksille mukaasi iELM-alennuskoodi ja säästä lastenvaateostoksilla!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

UV-säteilyltä suojaavat lasten uimapuvut nyt iELM:iltä

Voimassa toistaiseksi.

Alessa lastenvaatteita jopa -75 %

iElmin alessa juuri nyt mm. lasten bodyja, haalareita, housuja ja asusteita jopa 75 % alennuksella!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 200 €:n tilauksiin

Normaali toimitusaika Suomeen 3-5 arkipäivää (UPS) tai 7-10 työpäivää (PostNord).

Voimassa toistaiseksi.

ielm logo

Lastenvaatteiden shoppailu varsinkin netissä voi olla haastavaa. Sellaisten vaatteiden, joissa lapsi tuntee olonsa mukavaksi on välttämätöntä. Vaatteiden on oltava myös helppo pukea ja riisua. Lisäksi lapsen täytyy rakastaa vaatetta, sillä muuten hän ei suostu pukemaan sitä. Toisaalta, vanhemmat haluavat lapsensa myös näyttävän suhteellisen säädylliseltä. Jos etsit jotain ainutlaatuista lapsellesi, sinun kannattaa tutustua iELM:iin. Tämän perheyrityksen juuret ovat Ruotsissa ja se on ollut alalla jo vuosia. Viime vuosina ainutlaatuisia ja värikkäitä lastenvaatteita tarjoava yritys on laajentanut toimintaansa laajemmalle Eurooppaan, myös Suomeen. iELM-brändin suomenkielinen verkkokauppa palvelee osoitteessa ielm.fi. Tänä päivänä yritys kertoo myymeensä tuotteitaan yli 300 000 asiakkaalle ympäri maailmaa. Kaikki iELM-tuotteet valmistetaan EU:n alueella.

iELM-brändin inspiraation lähde ovat yrityksen perustaneen perheen neljä lasta: Ida, Elin, Livia ja Marcel, jotka ovat olleet mukana kehittämässä iELM:n ulkovaatteita, haalareita, softshell-huppareita ja -housuja sekä muita tuotteita. Juuri he ovat antaneet energiaa jatkuvaan kehitykseen ja uusiin ideoihin!

Onko iELM-verkkokauppaan alennuskoodeja?

Koska olet sivuillamme, saatoit jo arvatakin, että kyllä, iELM-verkkokauppa todella hyödyntää alennuskoodeja asiakashankinnassaan. Etsimme jatkuvasti uusia iELM-alennuskoodeja ja päivitämme ne tälle sivulle.

Hyödyntämällä iELM-alekoodin tilauksen yhteydessä voit saada prosenttialennuksen koko tilauksesta, tietyistä tuotteista tai esimerkiksi ilmaisen toimituksen (normaalisti ilmaisen toimituksen saa vasta yli 200 €:n tilauksiin).

Miten usein iELM-alennuskoodeja on saatavilla?

Mitä alennuskoodeihin tulee, iELM on yksi vähemmän aktiivisista lastenvaatteiden verkkokaupoista, joka julkaisee alekoodeja tai tarjouksia verkkokauppaansa. Julkaisemme harvemmin alennuskoodeja tarjoaviin verkkokauppoihin myös erilaisia tarjouksia ja kampanjoita, joiden avulla voit säästää rahaa.

Jos kuitenkin löysit voimassa olevan iELM-alennuskoodin sivuiltamme, olit todella onnekas!

Tarjoaako iELM alennuskoodin uusille asiakkaille?

Olet selvästi hintatietoinen kuluttaja, joka tietää, miten yritykset houkuttelevat tekemään ensitilauksen! Valitettavasti joudumme toteamaan, että iELM ei ainakaan tällä hetkellä tarjoa alennuksia uusille asiakkaille, uutiskirjeen tilaajille tai opiskelijoille.

ielm alennuskoodi

Miten käytän iELM-alennuskoodini?

Alennuksen lunastaminen iELM-verkkokaupassa käy helposti näillä ohjeilla:

  1. Kopioi ensin tilaukseesi sopiva alennuskoodi tai tarjous sivuiltamme napsauttamalla.
  2. Siirry osoitteeseen ielm.fi ja siirrä haluamasi tuotteet ostoskoriin. Kun olet valmis, siirry kassalle.
  3. Kassa-sivulla, heti maksutavan valinnan alla näet tyhjän alennuskoodille varatun kentän.
  4. Liitä kopioimasi iELM-alekoodi tähän kenttään. Napsauta missä tahansa alekoodi-kentän ulkopuolella ja saat palautteen toimiko alennuskoodi.
  5. Täytä lopuksi toimitustiedot ja viimeistele tilaus.

iELM-alennuskoodini ei toiminut. Missä vika?

Alennuskoodeilla on usein erityisiä ehtoja tai rajoituksia. Ne voivat koskea vain vähintään tietyn suuruisia tilauksia tai vain tiettyjä tuotteita. Tarkista, että tilauksesi täyttää alekoodin käyttöehdot.

Tuplavarmista, että olet kirjoittanut alennuskoodin oikein. Alussa tai lopussa ei saa olla tyhjiä merkkejä. Isot ja pienet kirjaimet ovat yleensä merkitseviä.

Monilla sivustoilla julkaistaan feikkikoodeja, jotka eivät toimi ja joilla kalastellaan klikkauksia.

Alennuskoodi 101 saa julkaisemansa iELM-alekoodit ja -tarjoukset suoraan myyjältä, joten voit olla varma, että meidän koodimme oikeasti toimivat.

Yhteystiedot

Palautusosoite:

Filip and Family SRL (iELM)
Str. Acad. Serban Cioculescu, nr. 15
135200 Gaesti, Dambovita
ROMANIA

ALV-numero: RO34988239

info@ielm.fi