Pink or Blue alennuskoodit

Pink or Blue alennuskoodi

Pink or Blue (www.pinkorblue.fi) on yli 15 000 tuotteellaan yksi Suomen suurimmista lastentarvikekaupoista verkossa. Se on Saksan suurimman lastentarvikekauppa babymarkt.de GmbH:n tytäryhtiö. Suomen lisäksi se toimii 11 maassa.

Pink or Blue palvelee vuorokauden ympäri vuoden jokaisena päivänä. Sen valikoimista löydät kaikki lastentarvikkeet raskausajan tarvikkeista aina kouluikään saakka – edulliseen hintaan. Sieltä löydät vaipat, lastenvaunut, turvaistuimet, lastenvaatteet, lastenhuoneen huonekalut ja kodin turvallisuustuotteet lukuisilta tunnetuilta ja turvallisilta merkeiltä, kuten Babybjörn, Brio, Britax-Römer, Cybex, Haba, Lego, Maxi-Cosi, Pampers ja monet muut.

Verkkokauppa noudattaa toiminnassaan sekä Suomen että Saksan standardeja, joten voit olla varma, että tilaamasi tuotteet ovat turvallisia. Yrityksen yli 300-päinen henkilöstö huolehtii, että tilausprosessi on sujuva aina toimitukseen asti.

Siirry ostoksille »

10 € alennus uutiskirjeen tilajille

Tilaa Pink or Bluen uutiskirje ja saat 10 euron arvoisen alennuskoodin käytettäväksi seuraavaan vähintään 80 euron tilaukseesi. Koodi on kertakäyttöinen, eikä sitä voi yhdistää muihin etuihin.

Voimassa toistaiseksi.

Katso superalennukset – Säästä jopa 70 %

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 100 € tilauksiin

Norm. 9,90 €.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Pink or Blue alennuskoodeista

Pink or Blue on lastentarvikkeiden verkkokauppa vanhemmille, isovanhemmille, kummeille ja kaikilla muille, joiden elämään kuuluu lapsi. Se tarjoaa kaiken tarvittavan vauvanhoidosta turvaistuimiin, lastenhuoneen sisustuksesta leikkeihin ja äitiystarvikkeisiin. Sen ainutlaatuinen valikoima koostuu tutuista klassikoista aina uusimpiin trendituotteisiin.

Valikoimista löydät lastenvaunut ja -rattaat, matkarattaat, kantoliinat ja -reput, turvaistuimet autoon ja polkupyörään, turvakaukalot, vaipat ja kosteuspyyhkeet, hoitotuotteet imetykseen ja kylpemiseen, syöttötuolit, tuttipullot, astiat ja muut ruokatarvikkeet, lastenhuoneen huonekalut ja sisustustuotteet, lelut ja leikkikalut, askarteluvälineet sekä lastenvaatteet 0-2 -vuotiaille ja äitiysvaatteet.

Pink or Bluelta tilaaminen

Maksutapoina käyvät Klarna Checkout (Visa-, MasterCard- ja American Express -luottokortit, verkkopankkimaksu ja lasku 14 päivän maksuajalla), PayPal Express ja ennakkomaksu. Tilauksessa käytetään 128-bittistä SSL-salausta, joten tietosi ovat varmasti turvassa. PayPalilla maksettaessa tilauksen maksimi on 2 000 euroa.

Toimituskulut ovat 9,90 euroa alle 100 euron tilauksille ja ilmaiset, mikäli tilauksen arvo on yli 100 euroa.

Tilaukset toimitetaan PostNord Logistics -kuljetuspalvelun välityksellä lähimpään MyPack-noutopisteeseen, kuten K-Market -myymälään. Saat tilauksen lähetyksestä vahvistusviestin ja erillisen ilmoituksen tilauksen saapumisesta noustopisteeseen. Toimitusaika on 3-7 päivää siitä, kun tilaus on lähetetty. Tilaus käsitellään yleensä 1-2 arkipäivässä. Tilauksia ei toimiteta Ahvenanmaalle.

Yhteystiedot

babymarkt.de GmbH
Wulfshofstrasse 22
44149 Dortmund
Saksa

Huom! Ei palautusosoite.

Y-tunnus: 2627004-1

Puh. 0800 552140 (ma–pe klo 10–17)
Email info@pinkorblue.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 1.2.2018.