Novakid alekoodi

Parhaat Novakid alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Novakid alennuskoodit heinäkuu 2024

Novakid (novakidschool.com) on kielikoulu lapsille, jossa lapset voivat oppia englantia oman äidinkielensä tavoin.

Novakid-kielikoulussa lapsen osaaminen karttuu aktiiviviestinnässä äidinkielenään englantia puhuvien opettajien kanssa. Tunnit on järjestetty hauskalla, mutta tehokkaalla tavalla, joten lapsen tarkkaavaisuus säilyy, hän oppii ja muistaa opitun paremmin. Yksi tunti kestää 25 minuuttia.

Pääasiallinen opetusmuoto on virtuaaliluokka, jossa oppitunti muuttuu jännittäväksi seikkailuksi. Novakid-kielikoulun ohjelmat ovat ikäkohtaisia  ja ne on suunnattu 4–12-vuotiaille.

Hyödynnä Novakid alennuskoodi ja säästä tilauksessa!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Jopa 20 % alennusta kun 3 lasta opiskelee samaan aikaan

Voimassa toistaiseksi.

Novakid (novakidschool.com) on online-kielikoulu, joka tarjoaa englannin kielen opetusta lapsille 4–12-vuotiaille. Palvelu on suunnattu erityisesti lapsille, jotka haluavat oppia englantia viihdyttävän ja interaktiivisen oppimisympäristön avulla.

Novakidin oppitunnit pidetään reaaliaikaisesti Skype-sovelluksen avulla, joten oppilaat voivat oppia englantia missä tahansa, milloin tahansa. Oppitunneilla lapset kommunikoivat suoraan englanninkielisen opettajan kanssa, joka opettaa heille kielioppia, sanastoa ja lausumista.

Novakidin opetusohjelma on rakennettu huolellisesti lasten tarpeiden ja kiinnostusten mukaan. Se sisältää erilaisia teemoja, jotka on suunniteltu pitämään oppilaan kiinnostus yllä. Oppilaille annetaan erilaisia aktiviteetteja, kuten pelejä, lauluja ja piirustustehtäviä, jotka auttavat heitä oppimaan englantia iälleen sopivalla, hauskalla tavalla.

Novakidin opettajat ovat ammattitaitoisia ja kokeneita englannin kielen opettajia, jotka osaavat käsitellä lapsia ja auttavat heitä oppimaan tehokkaasti. He käyttävät erilaisia pedagogisia menetelmiä, jotka auttavat lapsia ymmärtämään kieltä ja sen käyttöä.

Novakidin etuna on myös sen joustavuus ja käyttäjäystävällisyys. Vanhemmat voivat valita oppitunnit, jotka sopivat heidän aikatauluihinsa ja voivat helposti seurata lapsen edistymistä Novakidin verkkoalustan kautta.

Novakid on erinomainen valinta lapsille, jotka haluavat oppia englantia viihdyttävällä ja interaktiivisella tavalla. Palvelu tarjoaa laadukasta opetusta ammattitaitoisten opettajien johdolla, ja sen opetusohjelma on suunniteltu lasten tarpeiden ja kiinnostusten mukaan. Lisäksi palvelu on joustava ja käyttäjäystävällinen, joten se sopii erinomaisesti kiireisille vanhemmille, jotka haluavat tarjota lapsilleen mahdollisuuden oppia englantia kotona.