National Geographic alekoodi

Parhaat National Geographic alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut National Geographic alennuskoodit toukokuu 2024

National Geographic on arvostettu tiedejulkaisu, jota julkaisee National Geographic. Se on ilmestynyt yhtäjaksoisesti vuodesta 1888 lähtien. National Geographic sisältää artikkeleja maantieteestä, historiasta ja maailman kulttuurista. Lehti tunnetaan sen paksusta keltaisesta reunuksestaan ja dramaattisista valokuvistaan.

National Geographic ilmestyy kuukausittain, mukaan lukien sen satunnaiset karttaliitteet. Lehti on saatavilla perinteisenä painettuna versiona sekä interaktiivisena online-versiona. Lehti ilmestyy noin 40 kieliversiona ja sen maailmanlaajuinen levikki on noin 6,8 miljoonaa.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Valitettavasti emme löytäneet yhtään alennuskoodia tai tarjousta tähän kauppaan

Hakuehdoillasi ei löytynyt juuri nyt yhtään alennuskoodia tai tarjousta etsimääsi. Palaa sivuille myöhemmin uudelleen tai katso uusimmat alennuskoodit etusivultamme.

Tilaa National Geographic lehti tarjoushintaan

National Geographic on maailmankuulu julkaisu, joka on vanginnut lukijoiden mielenkiinnon yli 135 vuoden ajan. Upeista valokuvistaan ja perusteellisista raporteistaan tunnetusta lehdestä on tullut suosikki jokaiselle, joka rakastaa tutkia luontoa, ymmärtää eri kulttuureja ja paljastaa planeettamme mysteerejä.

Perustamisestaan lähtien vuonna 1888 on National Geographic omistautunut tarjoamaan lukijoilleen ainutlaatuisia ja valaisevia näkökulmia maailmaan. Sen sivut täyttävät tarinat uraauurtavista tutkimusmatkoista, kiehtovista tieteellisistä löydöistä ja kunnioitusta herättävistä kohtaamisista luonnon kanssa. National Geographic keskittyy huippuluokan valokuviin ja tarinankerrontaan. Lehti on vakiinnuttanut asemansa pakolliseksi luettavaksi kaikille, jotka haluavat tutkia ympäröivää maailmaa syvemmältä ja merkityksellisemmällä tavalla.

Olitpa sitten innokas matkailija, luonnon ystävä tai vain kiinnostunut maailmasta, National Geographic on sinulle täydellinen kumppani. Tilaa National Geographic ja lähde löytö- ja tutkimusmatkalle kokemaan maailmamme ihme ja kauneus syvemmin kuin koskaan ennen.

National Geographic -lehden tilaaminen

Jos haluat tilata painetun National Geographic -lehden kotiisi, sinulla on useita vaihtoehtoja:

Tilatessasi National Geographicin suoraan sen kustantajalta (National Geographic Society), voit maksaa tilauksesi vain luottokortilla. Tilatessasi lehden jälleenmyyjiltä, voit maksaa tilauksen Klarnan maksutavoilla, mukaan lukien Visa, Visa Electron, Mastercard ja Maesto. Osan lehtitilauksista voi maksaa myös kustantajan lähettämällä laskulla. Ulkomaisten lehtien osalta, kuten National Geographic on, lasku tulee maksaa ennen tilauksen alkamista.

National Geographic -lehden voittamia palkintoja

National Geographic on yksi palkituimmista aikakauslehdistä:

  • Vuonna 2008 - kolme National Magazine Awards -palkintoa samana vuonna (ks. Ellie-palkinnot)
  • Vuosina 1980–2011 yhteensä 24 National Magazine Awards -palkintoa
  • Vuosina 2006, 2007 ja 2011 American Society of Magazine Editors' "Yleinen erinomaisuus" -palkinto yli 2 miljoonan levikin kategoriassa
  • Vuonna 2010 ASME:n palkinnot valokuvajournalismista ja esseestä
  • Vuonna 2011 ASME:n Vuoden aikakauslehti -pääpalkinto
  • Vuonna 2014 Ellie-palkinto parhaasta multimediaedityksestä
  • Vuonna 2017 Ellie-palkinto parhaasta verkkosivustosta
  • Vuonna 2020 Webby-palkinto parhaasta sovelluksesta Uutiset ja aikakauslehdet -kategoriassa
  • Vuonna 2020 Webby-palkinto mm. parhaasta aikakauslehden verkkosivustosta, parhaasta tiedesivustosta sekä parhaasta animaation ja liikkuvan kuvan käytöstä sivustolla

National Geographic -lehden historiaa

National Geographic -lehden historia on rikas ja tarinallinen, ja se ulottuu yli 130 vuoden päähän. Vuonna 1888 perustettu julkaisu perustettiin tavoitteena "lisätä ja levittää maantieteellistä tietoa". Vuosikymmenten aikana lehdestä on tullut yksi arvostetuimmista ja luetuimmista julkaisuista maailmassa, joka tunnetaan uraauurtavista tutkimusmatkoistaan, upeista valokuvistaan ja perusteellisista raportaaseistaan.

Lehdellä on koko historiansa ajan ollut merkittävä rooli edistämässä ymmärrystämme luonnosta, kulttuureista ja yhteiskunnista. National Geographic -lehdessä on käistelty joitakin modernin historian merkittävimmistä tapahtumista, mukaan lukien molemmat maailmansodat, kuuhun laskeutuminen ja muinaisten sivilisaatioiden löytäminen.

National Geographic tunnetaan myös sitoutumisestaan luonnonsuojeluun ja ympäristönsuojeluun. Julkaisu on jo pitkään tunnustanut planeettamme luonnonvarojen suojelemisen tärkeyden ja tukenut lukuisia suojelutoimia vuosien ja vuosikymmenten varrella herkkien ekosysteemien suojelemiseksi.

Painetun lehden lisäksi National Geographic on laajentanut vuosien varrella ulottuvuuttaan televeisio-ohjelmiin, verkkosisältöihin ja koulutushankkeisiin. Sen sitoutuminen tutkimukseen ja löytöretkiin on johtanut joihinkin modernin historian ikonisimpiin hetkiin Titanicin hylyn löytämisestä ihmisen genomin kartoittamiseen.

Tänä päivänä National Geographic on edelleen johtava ääni tutkimuksen, valokuvauksen ja tiedejournalismin maailmassa. Sen perintö huippuosaamisesta ja sitoutumisesta positiiviseen vaikutukseen maailmaan toimii inspiraationa lukemattomille ihmisille ympäri maailmaa.