Hevoshullu alekoodi

Parhaat Hevoshullu alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Hevoshullu alennuskoodit huhtikuu 2024

Hevoshullu eli HH on suomalainen hevoaiheinen lasten- ja nuortenlehti, joka ilmestyy 26 kertaa vuodessa.

Jokaisen heppafanin ykköslehti sisältää ajankohtaista asiaa ja tietoa hevostenhoidosta ja hevosten käsittelystä, hevosroduista, ratsastuksesta, varusteista ja alan ammateista. Lisäksi lehdessä on paljon hauskoja ja jännittäviä sarjakuvia, kuten Maailman monin poni Polle.

Alennuskoodi 101:stä löydät netin parhaat Hevoshullu-tarjoukset!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Valitettavasti emme löytäneet yhtään alennuskoodia tai tarjousta tähän kauppaan

Hakuehdoillasi ei löytynyt juuri nyt yhtään alennuskoodia tai tarjousta etsimääsi. Palaa sivuille myöhemmin uudelleen tai katso uusimmat alennuskoodit etusivultamme.

hevoshullu tarjous + alekoodi

Minkälainen lehti Hevoshullu on?

Hevoshullu on lapsille ja nuorille suunnattu hevosaiheinen aikakauslehti ja ruotsalaisen Min Häst -lehden sisarlehti. Joka toinen viikko eli 26 kertaa vuodessa ilmestyvää lehteä julkaisee ja kustantaa Egmont Kustannus. Hevoshullu on perustettu vuonna 1972, ja sen päätoimittaja on Jukka Torvinen.

Mitä Hevoshullu-lehti sisältää?

Hevoshullun tunnetuin hahmo on hurmaava Lena Furbergin luoma maailman monin poni Polle, jonka seikkailuja seurataan lehden sarjakuvissa. Lehdessä on myös muita Furbergin sarjakuvia, lukijoiden posteja, piirustuksia, tarinoita ja mielipiteitä, useita mielenkiintoisia palstoja, kuten Nolot-, Kysy eläinlääkäriltä-, Kysy hevosista -palstat, sekä runsaasti ajankohtaista ja hyödyllistä tietoa hevosista, hevosten hoitamisesta, ratsastuksesta, hevosten hoidosta ja tallielämästä. Joka numerossa myös rotuesittely.

Missä voin lukea Hevoshullua?

Voit lukea Hevoshullu-lehteä ilmaiseksi paikallisessa kirjastossa, ostaa lehden irtonumerona lehtipisteistä tai tilata lehden kotiisi. Hevoshullun irtonumeron hinta on tällä hetkellä 5,95 €.

Miten voin tilata Hevoshullun kotiini?

Voit tilata Hevoshullun lehtitarjouksia välittävien jälleenmyyjien verkkokaupoista tai suoraan kustantaja Egmontin verkkokaupasta kotiisi puolen vuoden (13 numeroa) tai koko vuoden (26 numeroa) tilausjaksolla määräaikaisena tai kestotilauksena.

Hieman edullisempi kestotilaus jatkuu normaalihintaisena tilausjakson päätyttyä, ellei tilausta peruta.

Mikä on paras Hevoshullu-tarjous?

Julkaisemme tällä sivulla yhteistyökumppaneidemme parhaat Hevoshullu-tarjoukset, jotta tarjousten vertailu olisi mahdollisimman helppoa. Mikäli kustantajan tai jälleenmyyjän verkkokauppaan on saatavilla voimassa oleva alennuskoodi, löydät myös sen tältä sivulta! Osaan tarjouksista voi sisältyä tilaajalahja.

Vau! Minkä tilaajalahjan saan Hevoshullu-tilaukseeni?

Tilaajalahja voi olla melkein mitä tahansa heppatuotteita, käyttötuotteita, kosmetiikkaa tai ylimääräisiä numeroita. Tutustu julkaisemiimme Hevoshullu-tarjouksiin yllä :)

Voinko tilata Hevoshullu-lehden lahjaksi?

Totta kai! Valitse jälleenmyyjän sivulla lahjatilaus ja täytä lehden saajan ja maksajan tiedot erikseen. Mahdollinen tilaajalahja toimitetaan aina tilauksen maksajalle.

Miten voin perua Hevoshullu-tilauksen?

Ota yhteyttä Story House Egmontin asiakaspalveluun, kiitos!