Digikuvat valokuviksi edullisesti netistä

0 kommenttia
Tilaa digikuvat valokuviksi netistä edullisesti.
Jaa rakkautta

Digitaalisten kameroiden ja älypuhelimien yleistymisen myötä valokuvien ottaminen on helpompaa kuin koskaan ennen. Nykyään voimme tallentaa tärkeimmät hetkemme elämässämme vain napin painalluksella ja tallentaa kuvat digilaitteellemme. Kun kuva tallentuu digitaalisessa muodossa, se usein unohtuu laitteen arkistoihin, eikä tärkeää hetkeä tule enää myöhemmin muisteltua niin kuin ennen.

Monilla meistä syntyy halu muuttaa upeimmat kuvat fyysisiksi, käsin kosketeltaviksi valokuviksi, joita voimme helposti esitellä ystäville ja perheenjäsenillemme. Mutta miten muuttaa digikuvat valokuviksi mahdollisimman edullisesti? Tässä blogijutussa esittelemme muutamia vinkkejä ja verkkosivustoja, jotka auttavat muuttamaan digikuvat valokuviksi netin välityksellä mahdollisimman edulliseksi.

Joten hypätään digikuvien teettämisen maailmaan!

Vertaile hintoja

Kun etsit edullisinta vaihtoehtoja digikuvien teettämiseen valokuviksi, kannattaa tehdä huolellista hintavertailua eri palvelujen välillä.

Kyllä, netistä löytyy runsaasti erilaisia digikuvien tulostus- ja kehityspalveluja, mutta niiden hinnat vaihtelevat merkittävästi.

Vertailemalla hintoja voit tehdä tietoisen päätöksen, joka perustuu hinta-laatusuhteeseen ja valita omalle budjetillesi sopivan palvelun.

Muista, että halvin vaihtoehto ei tarjoa välttämättä parasta laatua, joten on tärkeää löytää tasapaino edullisen hinnan ja hyvän tulostuslaadun välillä.

Hyödynnä tarjoukset

Useat yritykset ja verkkosivustot tarjoavat säännöllisesti erilaisia alennuksia ja tarjouksia digikuvien teettämiseen.

Jos teetät digikuvia usein, kannattaa tilata muutaman digikuvia valokuviksi tarjoavan verkkokaupan uutiskirje sähköpostiisi. Seuraa usein käyttämiäsi yrityksiä sosiaalisessa mediassa, jossa ne voivat jakaa erikoistarjouksia ja alennuskoodeja.

Hyödynnä myös eri palveluiden ensitilaajan edut. Monet verkkokaupat houkuttelevat asiakkaita tarjoamalla heille esimerkiksi 15 % alennuksen ensimmäisestä tilauksesta tai ilmaisen toimituksen.

Käytä digikuvapalveluja

Digikuvapalvelut tarjoavat turvallisen tavan tallentaa digikuvasi pilvipalveluun. Voit ladata kuvat suoraan selaimella palveluun, joka säilyttää ne ja varmuuskopioi ne automaattisesti. Tämä varmistaa, että kuvasti on turvassa, vaikka laitteellesi tapahtuisi jotain odottamatonta.

Digikuvapalveluissa voit järjestää kuvasi ja kategorisoida ne haluamallasi tavalla. Voit luoda kansioita, luokitteluja ja albumeja, jotka auttavat sinua löytämään haluamasi kuvat helposti. Monissa palveluissa voit lisätä digikuviin avainsanoja ja tageja, jotka auttavat niiden löytämistä tulevaisuudessa.

Palveluiden avulla voit jakaa kuvasi helposti perheen, ystävien tai muiden kanssa, tai jakaa niitä somessa. Monet digikuvapalvelut tarjoavat myös mahdollisuuden tilata digikuvia tulosteina suoraan.

Ifolor

Ifolor muuttaa digikuvasi valokuviksi suomalaisella työllä. Tilaamalla 10 kpl tai enemmän saat 50 % alennuksen.
Kaikki suomalaiset tuntevat Ifolorin (entinen Ifi), joka valmistaa digitaalisista kuvatiedostoista valokuvia ja muita kuvatuotteita. Vuonna 2020 Ifolor oli Pohjoismaiden johtava kuvatuotteiden valmistaja, ja eniten asiakkaita sillä oli juuri Suomesta.

Valokuvien, valokuvakehysten, photo booth -kuvien, neliö- ja retrokuvien lisäksi Ifolorilla on mahdollista teettää omista digikuvista niin kuvakirjat, kuvakortit, kuvakalenterit, canvas- ja sisustustaulut kuin monenkirjavat kuvalahjatkin mukeista t-paitoihin, pyyhkeistä tyynyihin, kauppakasseista avaimenperiin, puhelimen suojakuorista hiirimattoihin ja niin edelleen.

Tätä kirjoitettaessa digikuvien teettäminen valokuviksi maksaa alkaen 0,18 senttiä per kuva, joten palvelu ei ole missään nimessä kallis. Kun teetät vähintään 10 digikuvaa, saat lisäksi 50 % alennuksen, eli saat digikuvat teetettynä vain 0,09 €/kpl. Lisäksi digikuvat valokuviksi on Ifolorin Avainlippu-tuote – toisin sanoen, teettämällä digikuvat valokuviksi Ifolorilla, ostat työtä Suomeen. Kuvat valmistetaan Keravan tehtaalla ja ne toimitetaan sinulle muutamassa päivässä.

Ifolorin valokuvat teetetään ensiluokkaiselle valokuvapaperille, joka toistaa värit erinomaisesti ja säilyttää muistot vuosikymmeniä. Voit valita valokuvien koon neljästä eri kokovaihtoehdosta: 10×10–18 cm, 11×11–17 cm, 13×13–19 cm tai 20 x 20–30 cm.

Smartphoto

Smartphotolla teetät digikuvat valokuviksi alkaen 0,16 €/kpl.

Smartphoto on yksi markkinoiden johtavista digitaalisten valokuvien kehittäjistä Euroopassa. Vuonna 1972 ExtraFilm-nimisenä perustettu yritys palvelee vuosittain yli neljää miljoonaa asiakasta ympäri Eurooppaa.

Valokuvien lisäksi Smartphoto luo korkealaatuisia valokuvatuotteita, kuten kuvakirjoja, kuvakortteja, kuvakalentereita, seinäkoristeita ja hauskoja kuvalahjoja, kuten puhelinten suojakuoria, mukeja ja kuvamagneetteja.

Smartphoto pyrkii olemaan edullinen, helppo, nopea, helposti saavutettavissa oleva ja hauska digikuvien ja valokuvatuotteiden tarjoaja.

Smartphoton hinnat digikuvien teettämisessä valokuviksi on tällä hetkellä alkaen 0,16 €/kpl, joten se on hieman edullisempi kuin kotimainen Ifolor, kun toimituskuluja ei huomioida.

Katso Smartphoto-alennuskoodit ja -tarjoukset tästä.

Tunnin Kuva

Tunnin Kuva -liikkeissä digikuvat saa kätevästi muutettua valokuviksi.

Useimmat suomalaiset tuntevat Tunnin Kuvan. Se on 23 eri paikkakunnalla toimiva valokuvaliikeketju, jonka verkkosivuilta voi tilata digikuvat valokuviksi ja noutaa liikkeestä nimensä mukaisesti usein jo ”tunnin kuluttua”.

Tunnin Kuvan etuja ovat laaja myymäläverkosto ja mahdollisuus teettää digikuvat valokuviksi vaikka omasta puhelimesta olipa käytössäsi sitten iPhone- tai Android-älypuhelin, iPad- tai Android-tabletti, PC- tai Mac-tietokone, USB-tikku, muistikortti tai vaikka koko kamera.

Tilausmääristä ja kuvakoosta riippuen Tunnin Kuvan 10×15-kuvien hinnat vaihtelevat 0,29–0,49 € välillä, joten edullisemmassa päässä se ei liiku.

Minnti

Minnti.fi oli itsellekin uusi tuttavuus, mutta kyseessä näyttää olevan jo vuonna 2007 perustettu latvialainen digikuvien ja kuvatuotteiden verkkokauppa. Minnti on tätä kirjoitettaessa edullisin tapa muuttaa digikuvat valokuviksi, sillä palvelun klassinen printtaustyyppi maksaa vain 0,08 €/kpl, joskin kyseessä on jonkin sortin (ehkä) väliaikainen tarjous 0,14 €/kpl:een normaalihinnasta.

Kovin montaa kokemusta tosin Minnti-verkkokaupasta tai sen tuottamien valokuvien laadusta ei netistä vielä tällä hetkellä löydy.

Fotonetti

Torniolainen Fotonetti tulostaa digikuvasi valokuviksi.

Fotonetti.fi on torniolaisen KopioX-yrityksen kuvapalvelu, jonka kautta voi tilata digikuvat valokuviksi. Vakiokokoisten digikuvien teettäminen valokuviksi näyttää kustantavan tällä hetkellä 0,49 €/kuva, joten mitenkään edullisesta digikuvien teettäjästä ei ole kyse.

Valokuvien lisäksi Fotonetti tarjoaa ripustusvalmiille valokuvalevylle tulostettavia kuvia, kuvakortteja, kuvakirjoja sekä tarkalleen haluamasi kuvakokoja.

Fotoyks

Palkittu Fotoyks tarjoaa digikuvat valokuviksi 10, 15, 20 tai 30 cm valokuvapaperille.

Vuodesta 1976 toiminut Fotoyks tarjoaa aitoja valokuvia, jotka valmistetaan aidolle Fuji Crystal Archive DPII Professional -valokuvapaperille.

Fotoyhden valokuvat voittivat MikroPC-lehden kuvapalvelutestissä niin parhaan palkinnon kokonaispisteissä, työn laadussa, toimitusajassa kuin hinnassakin.

Fotoyks-palvelun tarjoushinta kuville on 0,295 €/kuva, kun tilaat valokuvia vähintään 50 € arvosta.

ColorKolmio

ColorKolmio on kaarinalais-vantaalainen yritys, joka tarjoaa digikuvien teettämistä valokuviksi alkaaen 0,15 €/kuva.

Yrityksen ohjelmasta löydät myös panoraamavaihtoehdot koossa 10x20cm, mobiilipuhelinformaatit 10x18cm sekä suurennokset aina 50x75cm asti.

Kuvillesi voit aina valita joko kiiltävän- tai mattapinnan. Kiiltävä pinta tuo kuvaan tiettyä ylellisyyttä, kun taas mattapinta huokuu käytännöllisyyttä.

Tutustu paikallisiin tulostusliikkeisiin

Vaikka netissä toimivat digikuvapalvelut ovat helppo, kätevä ja suosittu menetelmä tuottaa digikuvat netistä edullisesti, kannattaa tutustua myös lähellä oleviin vaihtoehtoihin.

Paikallisessa valokuvaliikkeessä saat aina henkilökohtaista palvelua, ja liikkeen asiantuntijat voivat auttaa sinua valitsemaan sopivan tulostusmateriaalin, koon ja muut ominaisuudet.

Paikallisesta tulostusliikkestä saat tulosteet saman tien, eikä sinun tarvitse odottaa toimitusta. Voit myös nähdä ja arvioida valokuvat ennen maksamista.

Säästä tilaamalla kerralla suurempia määriä

Kun haluat säästää rahaa digikuvien tulostamisessa, harkitse suurempien määrien tilaamista kerralla. Monet tulostuspalvelut tarjoavat määräalennuksia ja muita etuja, kun tilaat kerralla suurempia määriä digikuvia.

Tilaamalla kerralla enemmän valokuvia säästät varastotilaa ja aikaa tulevaisuudessa. Sen sijaan, että tekisit useampia tilauksia erikseen, sinulla on valmis määrä valokuvia, silloin kun niitä tarvitset.

Suuremmat tilausmäärät sopivat erinomaisesti esimerkiksi lahjoiksi tai tapahtumiin. Voit tilata tulosteita perheenjäsenillesi, ystävillesi tai juhlatilaisuuksiin.

Suuremmat tilausmäärät hyödyttävät sekä yksityis- että yritysasiakkaita. Yksityishenkilöt saavat paljousalennuksia esimerkiksi perhekuvien tai lomamuistojen tallentamiseen, kun taas yritykset voivat hyödyntää suurempia tilausmääriä markkinointitarkoituksiin.

Valitse edullisempi tulostusmateriaali

Kun etsit tapoja säästää digikuvien muuttamisessa valokuviksi, yksi hyvä vaihtoehto on valita edullisempi tulostusmateriaali.

Mattapaperi on usein edullisempi vaihtoehto kiiltävälle paperille. Vaikka kiiltävä paperi voi tarjota syvemmät värit ja visuaalisesti usein kiehtovammann kiiltävän pinnan, myös mattapaperilla saavutetaan erinomaisia tuloksia.

Tulostuspalvelut tarjoavat usein kalliimpia premium-vaihtoehtoja ”oletuksena”. Selvitä, voitko vaihtaa painopaperin edullisempaan.

Huomioi myös toimituskulut

Vertaa myös toimituskulujen hintoja eri kuvapalvelujen välillä, sillä ne vaihtelevat merkittävästi.

Perinteisesti kotimaiset toimijat tarjoavat edullisemmat toimituskulut tai ilmaisen toimituksen ainakin silloin, kun tilauksesi täyttää tietyn minimin.

Useimmissa kuvapalveluissa toimitus on tietyn ostorajan jälkeen ilmainen. Pohdi voisitko tilata lisätuotteita tai tehdä kimppatilauksen säästääksesi toimituskulut.

Hyödynnä alennuskoodit ja sometarjoukset

Etsi verkkosivustoja, jotka tarjoavat alennuskoodeja digikuvien tulostamiseen ja hyödynnä tarjoukset säästääksesi rahaa tilauksessasi.

Seuraa suosituimpia digikuvapalveluita sosiaalisessa mediassa, Monet digikuvapalvelut tarjoavat seuraajilleen eksklusiivisia alennuksia, tarjouksia ja alennuskoodeja tarjotakseen heille tietoa uusista tuotteista, kampanjoista, tarjouksista sekä mahdollisista alennuskoodeista.

Pysy ajan tasalla ajankohtaisista tarjouksista ja mahdollisista alennuskoodeista ottamalla suosikkibrändisi seurantaan joko uutiskirjeen tai some-lähteiden välityksellä.

Kun löydät alennuskoodin, varmista, että se on voimassa ja että mitä etuja se tarjoaa. Tarkista myös koodin kirjoitusasu.

Sosiaalinen media on erinomainen resurssi alennusten ja erikoistarjousten löytämiseen, mitä tulee digikuvien teettämiseen valokuviksi.

Suosituimmat yllämainitut digikuvapalvelut hyödyntävät aktiivisesti sosiaalisen median kanaviaan tarjotakseen seuraajilleen ainutlaatuisia etuja ja erikoistarjouksia.