Etusivu > Kaupat > Quicktest.fi
Quicktest.fi alennuskoodit

Quicktest.fi alennuskoodit

Quicktest.fi on verkkokauppa, joka tarjoaa yksinkertaisia ja turvallisia kotitestejä. Sen testeillä voidaan havaita eräitä yleisimmistä kansantaudeistamme, kuten raudanpuute, kilpirauhasongelmat ja eturauhasongelmat. Lisäksi kaupasta löytyy omat helpot testit esimerkiksi vaihdevuosiin, huumeisiin, raskauteen ja ovulaatioon.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Selvitä oletko raskaana – Tilaa raskaustesti kotiisi!

Quicktestin helpolla raskaustestillä selvität oletko raskaana 99 % varmuudella. Tilaa nyt huomaamattomana toimituksena suoraan postilaatikkoosi. Toimitus on ilmainen!

Voimassa toistaiseksi.

Kärsitkö raudanpuutteesta? Selvitä kotitestillä alk. 19,95 €

Raudanpuutetestillä saat vastauksen kysymyksessi 5 minuutissa. Testi on 98 % luotettava ja saat testin suoraan postilaatikkoosi.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Quicktest.fi alennuskoodeista

Perinteinen terveydenhoito on staattista ja siksi Quicktest haluaa tuoda esille uusia tapoja ihmisten terveyden edistämiseen. Quicktestin kotitestit eivät korvaa terveydenhoitoa, vaan täydentävät sitä. Se myy vain Euroopassa valmistettuja, turvallisia. korkealaatuisia ja CE-hyväksyttyjä testejä, joista isoa osaa käytetään osana terveydenhoitoa ympäri Eurooppaa. Quicktestin missio on selkeä: auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja elämään pidempään!

Ihmiset haluavat saada lisää tietoa omasta terveydestään yksinkertaisesti ja huomiota herättämättä. Quicktestin kotitestit eivät ole halvimmasta päästä, mutta niitä ei tuoda Kiinasta, vaan tarkoin valituilta eurooppalaisilta valmistajilta, jotka täyttävät kaikki EU:n ja Lääkelaitoksen vaatimukset. Koska sille sinun turvallisuutesi ja tyytyväisyytesi on tärkeintä.

Quicktest haluaa luoda paremmat edellytykset pitkäaikaiselle terveydelle. Se haluaa auttaa ihmisiä saavuttamaan hyvän terveydentilan sekä kehittämään ja vahvistamaan heidän omia resurssejaan ja itsenäisyyttään. Vuonna 2022 se haluaa olla Ruotsin suurin kotitestien verkkokauppa.

Yritys haluaa olla avoin ja rehellinen viestinnässään. Se on avoin uusia tekniikoita kohtaan ja päivittää jatkuvasti osaamistaan vastaamaan uusimpia lääketieteen ja IVD-tekniikoiden vaatimuksia. Se on aidosti innostunut myymiensä tuotteiden mahdollisuuksista auttaa ihmisiä.

Yhteystiedot

Onlinezon Quicktest AB
Styrmansgatan 19
25270 Råå
RUOTSI

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 9.7.2021.