Dermosil alekoodi

Parhaat Dermosil alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Dermosil alennuskoodit heinäkuu 2024

Dermosil on Dermoshop Oy -perheyrityksen tuotemerkki, jonka alla myydään muun muassa ihonhoitotuotteita, hiustenhoitotuotteita ja meikkejä. Yrityksen päämarkkina-alueita ovat Suomi, Ruotsi, Viro ja Venäjä. Jos hakusi kohde on Dermosil alennuskoodi, olet tullut oikeaan paikkaan.

Yrityksen Dermosil.fi-verkkokauppa oli yksi ensimmäisistä kosmetiikan verkkokaupoista ja Dermosil-tuotteiden ainoa myyntikanava. Poimi ostoksille mukaasi Dermosil alennuskoodi ja säästä!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Jopa 50 % alennuksia Dermosil Outletissa!

Dermosilin outletista teet ihania löytöjä uskomattoman edullisesti. Outletin last chance -tuotteita on rajoitettu määrä rajoitetun ajan, joten pidä kiirettä!

Voimassa toistaiseksi.

Aloita bonusten kerääminen ja saa ilmaisia lahjoja

Luo maksuton asiakastili Dermosilin verkkokauppaan ja ansaitse bonuspisteitä jokaisesta ostoksestasi. Voit käyttää keräämiäsi bonuspisteitä ilmaistuotteiden saamiseen!

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 50 euron ostoksille

Alle 50 euron tilauksiin lisätään toimituskulut toimitustavan mukaisesti.

Voimassa toistaiseksi.

Onko Dermosil-verkkokauppaan alennuskoodia?

Dermosil.fi-verkkokauppaan on silloin tällöin tarjolla kampanjakoodeja, joilla voi saada alennuksia tai muita etuja tilauksista. Voit käyttää vain yhden koodin tilausta kohden.

Löydät ajankohtaisimmat Dermosil alennuskoodit aina tältä sivulta. Julkaisemme myös erilaisia tarjouksia ja kampanjoita tähän verkkokauppaan.

Mikäli Dermosil alennuskoodia ei juuri nyt ole saatavilla, palaa sivuille myöhemmin uudelleen. Sivustoamme päivitetään jatkuvasti.

Miten Dermosil kampanjakoodi käytetään?

 1. Valitse sopiva Dermosil kampanjakoodi sivuiltamme, klikkaa se auki ja siirry dermosil.fi-kauppaan.
 2. Suorita ostokset normaalisti ja siirry lopuksi kassalle. Kirjautumalla verkkokauppaan voit kerätä myös bonuksia ja saada ilmaistuotteita.
 3. Kassa-sivulla tilauksen tarkistusvaiheessa, napsauta "onko sinulla kampanjakoodi" -linkkiä. Liitä koodi avautuvaan kentään ja napsauta "käytä."
 4. Kampanjakoodin antaman lisäedun pitäisi päivittyä tilauksen yhteenvetoon.
 5. Tee tilauksesi loppuun ja onnittele itseäsi - onnistuit taas säästämään verkko-ostoksissa!

dermosil kampanjakoodi

En löydä Dermosil kampanjakoodia sivuiltanne?

Aina Dermosil-kauppaan ei ole saatavilla kampanjakoodia. Jos sellainen on saatavilla, voit olla varma, että löydät sen sivuiltamme. Seuraa tätä sivua hyödyntääksesi parhaat Dermosil-kampanjakoodit.

Mikä ovat Dermosil-bonusjärjestelmä ja -bonuskauppa?

Dermosil-kaupassa on bonusjärjestelmä, jossa rekisteröityneet asiakkaat voivat kerätä ostoksistaan bonuspisteitä. Voit hyödyntää keräämiäsi bonuspisteitä valitsemalla ilmaistuotteita bonuskaupasta. Pisteet ovat voimassa yhden vuoden.

Tietoa Dermoshop/Dermosil

Dermoshop Oy on perheyritys, jonka tarina sai alkunsa Korsnäsissä vuonna 1983, ja vuodesta 1988 lähtien se on keskittynyt ihonhoitotuotteisiin. Sen korkealaatuisiin, tehokkaisiin ja hellävaraisiin tuotteisiin ihastuivat muun muassa sairaalat, joiden henkilökunta halusi tilata tuotteita myös itselleen.

Vastuullisuus on aina ollut itsestään selvä osa Dermosilin toimintaa ja johdattanut sitä tekemään hyviä valintoja.

Yrityksen uusi saippuatehdas Korsnäsissä mahdollistaa tuotteiden entistäkin ympäristöystävällisen tuotannon. Kun tuotteet valmistetaan lähellä, voidaan kuljetukset minimoida ja pitää hiilijalanjälki pienenä.

Dermosil-konsernissa työskentelee 80 eri alojen ammattilaista, joita yhdistää kiinnostus ihonhoitoon, rakkaus Dermosil-tuotteisiin ja verkkokaupan huippuosaaminen.

Yrityksen päämarkkina-alueita ovat Suomen lisäksi Ruotsi, Viro ja Venäjä. Konserniin kuuluu myös vierastuotteita ja hotellikosmetiikkaa myyvä Guest Comfort Oy.

Dermosil.fi on yksi ensimmäisistä kosmetiikan verkkokaupoista ja yli 400 Dermosil-tuotteen ainoa myyntikanava. Poimi sivuiltamme mukaasi uusin Dermosil alennuskoodi, jotta voit säästää kosmetiikkaostoksissasi.

Dermoshop on saanut valtakunnallisen yrittäjäpalkinnon vuonna 2021.

Valikoima:

 • Kasvojenhoito
 • Vartalonhoito
 • Jalkojenhoito
 • Käsisaippuat ja -voiteet
 • Ravintolisät
 • Shampoot, hoitoaineet ja hiusnaamiot
 • Muotoilutuotteet
 • Meikit

Yhteystiedot:

Dermoshop Oy
Västanlidintie 50
66200 Korsnäs
Suomi

Asiakaspalvelu:

Puh. 020 746 6400 (arkisin klo 9-16)
Puhelun hinta soittajalle on (sis. alv 24 %) 8,35 snt / puhelu + 16,69 snt / minuutti ja ulkomailta soitettaessa ko. ulkomaan puhelumaksu.

Chat- ja sähköpostipalvelu info@dermosil.fi
Avoinna ma–pe klo 9–22, la 10–16 ja su 16–22.

Viralliset sivut: www.dermosil.fi