LensWay alennuskoodit

LensWay alennuskoodi

LensWay on vuonna 2000 perustettu optisen alan verkkokauppa ja Euroopan suurin piilolinssien ja silmälasien verkkokauppa.

LensWayn verkkokaupasta saat kaikentyyppiset piilolinssit, piilolinssitarvikkeet ja optikkoketjujen omat piilolinssimerkit sekä naisten ja miesten silmälasit ja aurinkolasit. Kaupasta saat useiden tunnettujen brändien silmälasit ja aurinkolasit, mukaan lukien Björn Borg, D&G, Calvin Klein, Gucci, Hugo Boss, Ray-Ban ja Versace.

Katso ajankohtaiset Lensway-alennuskoodit -kampanjat ja -tarjoukset sivuiltamme ja säästä ostoksissasi!

Siirry ostoksille »

Silmälasit omilla vahvuuksilla alkaen vain 69 €

LensWayn nettikaupasta saat silmälasit vahvuuksilla alkaen vain 69 euroa! Paljon tunnettuja merkkejä, kuten Björn Borg, Diesel, Oakley ja Ray-Ban.

Voimassa toistaiseksi.

Aurinkolaseja alkaen vain 25 €!

Klikkaa ja tutustu LensWayn yli 300 tuotteen aurinkolasivalikoimaan. Miesten, naisten ja lasten aurinkolasit alkaen vain 25 euroa!

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa kaupasta LensWay

LensWay on yksi Euroopan suurimmista optisen alan verkkokaupoista. Jo perustamisestaan lähtien vuonna 2000 sen toiminta-ajatuksena on ollut, ettei laadusta tarvitse maksaa liikaa. Edullisten hintojen lisäksi se lupaa nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen.

LensWay tunnettaneen parhaiten piilolasikauppana. Sen valikoimista löytyy niin kuukausi-, kertakäyttö-, yötäpäivää-, tooriset-, moniteho- ja värilliset linssitkin. Tarjolla on kaikkien suurimpien piilolinssivalmistajien alkuperäistuotteet, kuten Bausch & Lomb, Alcon, CooperVision ja Johnson & Johnson.

Ellet löydä LensWayn valikoimasta omaa piilolinssimerkkiäsi, on mahdollista, että olet saanut piilolinssimääräyksen optikkoketjun oman brändin alla myytävään tuotteeseen. Nämä tuotteet ovat nimeä ja pakkausta lukuunottamatta täysin identtisiä kaupassa myytävien alkuperäistuotteiden kanssa. Voit tarkistaa oman piilolinssimerkkisi alkuperäisnimen Piilari.info:sta tai LensWayn sivuilta.

Piilolinssien lisäksi LensWay myy piilolinssitarvikkeita, kuten monikäyttöisiä ja vetyperoksidipohjaisia piilolinssien hoitonesteitä, erityisesti piilolinssien käyttäjille suunniteltuja kosteuttavia ja hoitavia silmätippoja, piilolinssikoteloita ja muita.

Silmälasivalikoimassa löytyy kehyksiä muun muassa seuraavilta tunnetuilta merkeiltä: Björn Borg, Diesel, Emporio Armani, Gucci, Hugo Boss, Oakley, Peak Performance, Ray-Ban, Timberland, Tommy Hilfiger ja Versace, mutta myös monilta pienemmiltä ja vähemmän tunnetuilta valmistajilta.

Kehyksiä on helppo rajata koon, muodon, merkin ja hinnan perusteella. Voit tarkastella kehyksiä eri kuvakulmista ja sovittaa niitä nais- ja miesmallille. Kehyksistä on saatavissa kaikki tärkeimmät tiedot, kuten materiaali, väri, leveys, linssin leveys ja korkesus sekä sangan pituus.

Mittaa ensin nykyisten silmälasiesi kehysten leveys sangasta sankaan, jotta tiedät minkä kokoiset kehykset sopivat kasvoillesi. Rajaa sitten kehykset haluamasi koon mukaan ja vertaile tarjolla olevia kehyksiä ja niiden muita mittoja nykyisiin silmälaseihisi.

Kun olet löytänyt mieleisesi kehykset, täytä silmälääkäriltä saamasi silmälasimääräyksen tiedot kenttiin. Valitse vielä silmälaseihin haluamasi lisäominaisuudet, kuten värilliset linssit, aurinkolasilinssit tai polarisoivat aurinkolasilinssit ja lähetä tilaus. Saat silmälasit heijastuksenestolla toimitettuna noin 1-2 viikossa. Tilaukseen sisältyy aina silmälasikotelo kaupan päälle. Piilolinssien ja silmälasien lisäksi LensWay myy aurinkolaseja voimakkuuksilla ja ilman.

Kaikilla LensWayn silmälaseilla on 3 kuukauden tyytyväisyystakuu ja 2 vuoden tuotetakuu.

Toimituskulut: Kaikkien piilolinssitilausten toimituskulut ovat kiinteä 5 euroa. Silmälasi- ja aurinkolasitilaukset toimitetaan ilman toimituskuluja.

Toimitusajat: 95 prosenttia tilauksista lähetetään 24 tunnin sisällä tilauksen vastaanottamisesta. Normaali toimitusaika on 2 työpäivää.

Toimitustapa: Tilaukset lähetetään 1. luokan kirjeenä ja ne toimitetaan kotiin jos paketti mahtuu postiluukustasi. Muussa tapauksessa tilaus toimitetaan lähimpään Postin toimipaikkaan noudettavaksi.

Palautus: Piilolinsseillä, piilolinssitarvikkeilla, silmälaseilla ja aurinkolaseilla on kolmen kuukauden avokauppa eli voit rauhassa tutustua tuotteeseen kolmen kuukauden ajan tilauksen vastaanottamisesta lähtien.

Takuu: LensWay lupaa kaikille myymilleen tuotteille kahden vuoden tuotetakuun.

Maksutavat: Verkkokaupassa voi maksaa Visa- ja MasterCard-luottokorteilla, verkkopankkimaksulla, Klarna Laskulla, Klarna Tilillä ja erämaksuna 3, 6, 12, 24 tai 36 erissä.

Yhteystiedot

LensWay Group AB Box 1294
16429 Kista
RUOTSI

Y-tunnus 2921367-5

Puh. 0800-113355
asiakaspalvelu@lensway.fi