ON24 alekoodi

Parhaat ON24 alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut ON24 alennuskoodit kesäkuu 2024

ON24 (on24.fi) on Viron suurimman sisustustavaratalon verkkokauppa, joka tarjoaa yli 70 000 tuotteen valikoiman huonekaluja ja sisustustuotteita suomalaisille.

ON24 tarjoaa parhaan valikoiman, useita maksutapoja, ystävällisen asiakaspalvelun sekä nopean ja edullisen kuljetuksen kotiovelle asti. Kaikilla tuotteilla on täysi 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus sekä vähintään yhden vuoden takuu. Tuotteiden toimitusajat on selkeästi ilmoitettu tuotetiedoissa.

Hyödynnä ajankohtaiset ON24-alennuskoodit ja -tarjoukset, jotta et joudu maksamaan täyttä hintaa!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Huonekaluale: tarjoukset jopa –42 %

ON24-sisustustavaratalosta löydät laajimman valikoiman kalusteita joustavilla maksutavoilla ja iltatoimituksella. Tutustu huonekalutarjouksiin ja piristä kotiasi!

Voimassa toistaiseksi.

ON24:n tyhjennysmyynti nopealla toimituksella

ON24 tyhjentää varastojaan ja nyt on saatavilla satoja huonekaluja huippuedullisesti: sänkyjä, lipastoja, hyllyjä, kirjoituspöytiä, leluja ja paljon muuta. Tee edullisia löytöjä!

Voimassa toistaiseksi.

24 % alennusta sängyistä

Valikoima jenkkisänkyjä, joustinsänkyjä, moottorisänkyjä, runkosänkyjä sekä sängynjalkoja ja -päätyjä 24 % edullisemmin… tutustu tarjousvalikoimaan!

Voimassa toistaiseksi.

Valikoima patjoja jopa –20 %

ON24:n erikoistarjouksissa nyt valikoima joustinpatjoja, petauspatjoja, suojalakanoita ja tyynyjä jopa 20 % alennuksin.

Voimassa toistaiseksi.

Urheilutuotteiden varastontyhjennys

Löydä urheilutuotteet edullisesti ON24:n varastontyhjennyksestä. Nopea toimitus!

Voimassa toistaiseksi.

20 € ON24-kanta-asiakasrahaa tilillesi

Rekisteröidy On24-käyttäjäksi ja saat oheisella koodilla 20 € shoppailurahaa kanta-asiakastilillesi.

Voimassa toistaiseksi.

Säästä rahaa huonekaluissa ja sisustustuotteissa hyödyntämällä ON24 alennuskoodit, tarjoukset ja kanta-asiakasedut.

Huonekaluliikkeissä asioiminen vie paljon aikaa ja niiden kiertely voi olla monelle väsyttävä kokemus. Tunteja kestävä sopivan huonekalun etsiminen ja hintojen vertailu on uuvuttavaa. Monelle huonekalujen selailu netissä on houkuttelevampi kokemus ja juuri tässä kohtaa esiin astuu Viron suurin sisustustavaratalo, ON24, joka tarjoaa yli 70 000 tuotteen valikoiman huonekaluja ja sisustustuotteita sohvista kerrossänkyihin, vaatekaapeista sohvapöytiin, nojatuoleista mattoihin ja keittiökalusteisiin. Ja verkkokauppana ON24 on tietysti avoinna aina – ihan joka päivä, myös viikonloppuisin.

Tehdessäsi huonekaluostoksia netissä moni miettii varmasti, miten hyvän kuvan tuotteista "etänä" todella saa. ON24 ymmärtää ongelman ja haluaa siksi tarjota kaikista tuotteistaan erittäin tarkat valokuvat eri kuvakulmista, tarkat tuotekuvaukset, mitat, materiaalit ja muut tuotetiedot, jotta todella tiedät, mitä olet ostamassa. Pienikokoisille tuotteille voit valita Postin ja Matkahuollon toimitusvaihtoehdot, mutta suurikokoiset ja/tai painavat tuotteet toimitetaan kuljetusyhtiön ehtojen mukaisesti kotiin asti. Ja mikäli tuote ei kotona tunnukaan oikealta, ON24 tarjoaa kaikille tuotteille 14 päivän palautusoikeuden toimituksesta lähtien.

Jos kotisi kaipaa uudistusta, ON24.fi on verkkokauppa, johon kannattaa tutustua. Nappaa ostoksille mukaasi uusi ON24-alennuskoodi ja säästä ostoksissa entistä enemmän!

ON24 Sisustustavaratalo palvelee 24 tuntia vuorokaudessa vuoden jokaisena päivänä.

Onko ON24.fi luotettava verkkokauppa? Mistä löydän ON24-kokemuksia?

Kyllä, nähdäksemme ON24 on täysin luotettava verkkokauppa, jonka omistaa ON24 Sisustus Oy (Y-tunnus 1888311-2). On24.fi-verkkokauppa on Viron suurimman sisustustavaratalon ON24.ee:n suomalaisille kuluttajille suunnattu kieliversio. Verkkosivuilta löytyy yrityksen yhteystiedot, se tarjoaa monipuoliset maksutavat ja käyttää SSL-salausta.

Voit lukea todellisten asiakkaiden kokemuksia ON24-verkkokaupasta Trustpilot-sivustolta, jossa on24.fi on saanut tätä kirjoitettaessa keskitasoisen arvosanan 3,6/5 perustuen reiluun 350 arvosteluun. Noin 2/3 arvosteluista on positiivisia ja neljännes selvästi negatiivisia.

Käyttääkö ON24-verkkokauppa alennuskoodeja?

On24.fi-verkkokauppa ei näyttäisi tällä hetkellä käyttävän varsinaisia alennuskoodeja, mutta ilmoitamme tällä sivulla tähän verkkokauppaan myös erilaisista tarjouksista ja kampanjoista, jotka hyödyntämällä voit säästää rahaa. Mikäli ON24 myöhemmin ottaa alennuskoodit osaksi markkinointiaan, voit olla varma, että löydät ne meiltä.

Mitä muita tapoja on säästää ON24-verkkokaupassa kuin alennuskoodit?

Vaikka ON24-sisustustavaratalo ei käytä alennuskoodeja, on olemassa useita muita erinomaisia tapoja säästää rahoja huonekaluostoksilla, kuten verkkokaupan tarjousosasto, alennusmyynnit, loppuunmyynnit, varastomyynnit, kanta-asiakastili ja suosittelut. Löydät ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat verkkokaupan sivupalkista.

Löydät erinomaisia tapoja säästää rahaa ON24-verkkokaupan sivupalkista.

Mitä on ON24 raha?

ON24 raha on on24.fi-verkkokaupan kanta-asiakkaiden "valuutta", jota kanta-asiakkaat voit tienata tekemällä tiettyjä asioita verkkokaupassa. Kanta-asiakkaat voivat suositella verkkokauppaa ystävilleen ja tienata jokaisesta rekisteröityvästä ystävästä 10-20 € (verkkokaupan sivuilta löytyy ristiriitaista tietoa onko suosittelupalkkio 10 vai 20 €). Lisäksi ystävä saa uutena asiakkaana 20-40 € omalle kanta-asiakastililleen. Voit myös lähettää ON24:lle kuvia verkkokaupasta ostamistasi tuotteista ja tienata 10 € jokaisesta julkaistusta kuvasta.

Miten ON24-rahaa käytetään?

Voit käyttää omalle tilillesi kertynyttä ON24-rahaa lisäalennuksiin. Lisäalennuksen määrä on tuotekohtainen, toisin sanoen määrä, jonka voit käyttää keräämäsi ON24-rahaa riippuu ostettavasta tuotteesta. Näet tilauksen yhteydessä ostamiesi tuotteiden lisäalennuksen määrän vihreällä "ON24 rahalla" -rivillä. Huomaa, että vihreällä näytetään tietyn tuotteen alennuksen enimmäismäärä ON24-tilisi saldosta riippumatta. Kunkin ostoksen yhteydessä 1 % ostomäärästä siirretään takaisin ON24-tilillesi.

Miten rekisteröidyn ON24-kaupan kanta-asiakkaaksi?

Voit rekisteröityä ON24:n kanta-asiakkaaksi yksinkertaisesti rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi joko Facebookin kautta tai sähköpostilla. Rekisteröityminen on maksutonta ja saat kiitoksena 10 € ON24-rahaa asiakastilillesi.

Mikä on ON24-asiakashankintakoodi?

Asiakashankintakoodi on ON24-verkkokaupan kanta-asiakkaille lähetettävä koodi, jota kanta-asiakkaat voivat käyttää suositellakseen ON24-kauppaa ystävilleen ja tienata rajaa. Kun rekisteröidyt asiakkaaksi, saat henkilökohtaisen asiakashankintakoodin. Lähetä asiakashankintakoodi ystävillesi ja kutsu heidät myös rekisteröitymään asiakkaaksi. Kun ystäväsi rekisteröityy käyttämällä hänelle lähettämääsi koodia, tienaat 20 € ON24-rahaa ja ystäväsi saa 40 € ON24-rahaa. Asiakashankintakoodisi löydät Minun tilini -sivulta.

Lahja lahjan antajalle: Ostaessasi ON24-lahjakortin, saat lahjana tilillesi saman summan kanta-asiakasrahaa.

Miten ostetaan ON24-lahjakortti?

ON24 sisustustavaratalon lahjakortit sopivat lahjaksi mihin tahansa merkkipäivään; syntymäpäiville, jouluun, tupaantuliaisiin jne. ON24-lahjakortilla lahjan saaja voi ostaa itselleen mitä haluaa yli 70 000 tuotteen valikoimasta. Lisäksi ostaessasi ON24-lahjakortin, saat lahjana tilillesi saman summan kanta-asiakasrahaa. Löydät eri teemaiset lahjakortit täältä.

Mikä maksutapoja ON24 tarjoaa?

ON24-lasku, verkkopankkitunnukset (Aktia, Danske, Nordea, Säästöpankki ja OP), Visa- ja MasterCard-luottokortit sekä Klarna-tili.

Voinko maksaa ON24-ostokset osamaksulla?

Kyllä, voit valita maksutavaksi Avardan, jonka kautta saat jopa 36 kuukautta maksuaikaa ja valitset itse, kuinka paljon maksat takaisin kuukaudessa. Avardassa ei ole tilinavausmaksua. Muut kulut tilinhoitomaksu 2,95 €/kk, vuosikorko 19,90 % ja todellinen vuosikorko 29,35 %.

Mikä on ON24:n palautuskäytäntö?

Kaikilla tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus. Ilmoita peruutuksesta tai palautuksesta ON24:n asiakaspalveluun. Vaihtaessasi tuotteen toiseen vaihdosta veloitetaan uudet toimituskulut.

Miten voin ottaa yhteyttä ON24:n asiakaspalveluun?

ON24 Sisustus Oy
PL 636
20701 Turku

Y-tunnus:1888311-2

Asiakaspalvelu:
Puh: 046 830 0047 (ark. klo 8.00–17.00)
info@on24.fi

Viralliset sivut: www.on24.fi