The Body Shop alennuskoodit

The Body Shop alennuskoodi

The Body Shop on vuonna 1976 perustettu yritys, joka myy eettistä kosmetiikkaa myymälöissään ja thebodyshop.fi-verkkokaupassa.

The Body Shopin valikoima koostuu kasvo-, vartalo- ja hiustenhoitotuotteista, meikeistä, tuoksuista ja lahjatuotteista.

Hyödynnä The Body Shop alennuskoodi ja tee kosmetiikkaostokset edullisemmin!

Siirry ostoksille »

Tarjousosastolla tuotteita alk. 4,40 €!

The Body Shopin tarjousosastolla paljon meikkejä, hiustenhoitotuotteita, ihonhoitotuotteita ja tuoksuja alennettuun hintaan. Tarjoustuotteet alkaen vain 4,40 euroa!

Voimassa toistaiseksi.

Liity kanta-asiakkaaksi – saat jopa 20 € etusetelin ostoksistasi!

Liity ilmaiseksi The Body Shopin kanta-asiakkaaksi. Saat Love Your Body -kanta-asiakaskortilla tehdyistä ostoksista bonuksena jopa 20 euron etusetelin. Voit käyttää keräämiäsi bonuksia seuraavan tilauksen maksamiseen. Samalla saat ensimmäisenä tiedon uutuustuotteista, eduista ja tapahtumista.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 60 € tilauksille

The Body Shop toimittaa tilauksesi ilmaiseksi, kun tilaat tuotteita yli 60 eurolla. Edun arvo jopa 7 euroa.

Voimassa toistaiseksi.

Saatat pitää myös näistä alennuskoodeista ja tarjouksista

Tietoa kaupasta The Body Shop

The Body Shop on perustettu Brightonissa, Englannissa vuonna 1976. Yrityksen perustaja Anita Roddick valmisti itse tuotteita uudenlaisella ajatuksella: yrityksen tulee olla "hyvää tekevä voima".

Ensimmäinen The Body Shop oli pieni, vihreäksi maalattu kauppa Brightonin kaduilla. Se halusi myydä eettisesti hankituista luonnon raaka-aineista valmistettuja tuotteita, jotka sopivat kaikille ja saavat aikaan hyvän olon. Tuotteet pakattiin yksinkertaisiin pakkauksiin, jotka oli helppo käyttää uudelleen.

Anitan intohimo planeettaa kohtaan ja asioiden puolesta kampanjoiminen oli 1970-luvulla edellä aikaansa. Mitään The Body Shopin tuotteita tai raaka-aineita ei ole koskaan testattu eläimillä. Yritys pyrkii tekemään reilua kauppaa viljelijöiden ja oheistuotteiden valmistajien kanssa, sekä auttaa yhteisöjä ympäri maailmaa menestymään reilun yhteisökaupan ohjelman kautta.

Anitan idea oli, että kauneus on henkilön ilon, lohdutuksen ja itsetunnon lähde - se, mistä sinä tykkäät itsessäsi ja mikä saa sinut voimaan hyvin. Hän ei halunnut antaa vääriä lupauksia laihtumisesta tai nuorentumisesta, jota kosmetiikkateollisuus rummutti. Hän halusi tarjota naisille mahdollisuuden olla parempia versioita itsestään.

Anita oli aktivisti, feministi ja ihmisoikeusaktivisti, jonka päämäärä oli tasa-arvo ja työmahdollisuuksien luominen naisille. Hän aloitti Trade Not Aid -kumppanuusohjelman, joka tunnetaan nykyisin nimellä Reilu yhteisökauppa vuonna 1987. Siitä lähtien The Body Shop on hankkinut raaka-aineita ja oheistuotteita paikallisilta yhteisöiltä ympäri maailmaa.

Yritys haluaa maksaa kumppaneilleen heidän tuotteistaan oikeudenmukaisen hinnan sekä tukea heitä heidän pyrkimyksissään kehittää yhteisöjään. Iso osa sen kumppaneista, osuuskunnista ja yhdistyksistä on naisten johtamia tai hallinnoimia.

Vuonna 1986 Anita aloitti yhteistyössä Greenpeacen kanssa Pelastakaa valaat -kampanjan, jossa vaadittiin valaanpyynnin lopettamista ja kasvipohjaisen jojobaöljyn käyttöä vielä laajalti käytössä olleen kaskelottivahan korvikkeena.

The Body Shop vastustaa eläinkokeita nyt ja ikuisesti. Sen puolesta kampanjoinnin se aloitti 1989 ja kampanjointi yhdessä Cruelty Free Internationalin kanssa jatkuu edelleen, sillä noin 80 prosentilla maailman maista ei ole kosmetiikan eläinkokeita kieltävää lainasäädäntöä.

Yhteystiedot

The Body Shop maahantuonti / Bodim Port Oy
Mekaanikonkatu 21
00880 Helsinki

Y-tunnus: 1706784-2

Yleinen asiakaspalvelunumero: 09 4242 7854

Puh. 075 7532 400 ja 075 7532 435 (ma-pe klo 10-15)

Hinta matkapuhelimesta: mpm + 13,64 snt/min ja lankapuhelimesta: pvm + 5,57 snt/min.

www.thebodyshop.fi