Mitä tapahtui Gearbestille?

0 kommenttia
Gearbest
Jaa rakkautta

Gizmochina.com-sivustolla julkaistu artikkeli vahvistaa sen, mitä monet ovat jo pitkään epäilleet: Gearbest-verkkokaupan takana oleva yritys on mennyt konkurssiin ja gearbest.com on suljettu. Markkinointi- ja logistiikkaratkaisuja tarjoava Patozon on myyty uusille sijoittajille, joten heidän brändinsä, kuten Mpow, jatkavat edelleen toimintaansa. Heidän vaatemerkkinsä, mukaan lukien Zaful, ovat muuttuneet itsenäisiksi.

Vuonna 2020 Gearbestin päämajalla oli tavarantoimittajien mielenosoituksia maksamattomien laskujen vuoksi. Tämän jälkeen sen affiliate-kumppanit eivät saaneet maksujaan ja lopulta suuri osa yrityksen henkilökunnasta lähti palkkojen maksamisen vaikeuduttua.

Monet saattavat vielä muistaa, miten Gearbest tarjosi vielä aikaisemmin OzBargain-alustalla naurettavan halpoja diilejä monista elektronisista laitteista. Kun asiakkaat eivät saaneet tilauksiaan, yritys sai 12 kuukauden mittaisen kiellon alustalle.

Gearbestin tappiota tuottava strategiansa ei ollut kestävä, joten vuonna 2018 emoyhtiö lopetti sille matalat hinnat mahdollistaneen rahoituksen.  Uusien GST-muutosten soveltamisen jälkeen vuonna 2018 Gearbest poisti ilmaisen toimituksen.

Älä tilaa Gearbestilta

Vaikka yrityksen .com-osoite on poissa käytöstä, .net näyttää toimivan ”backuppina” .com-osoitteelle. Tämä saattaa olla hyvinkin huijaus.

Jos suunnittelet tilaavasi sieltä mitään, ÄLÄ TEE SITÄ! Jäät hyvin suurella todennäköisyydellä ilman tilaustasi.

Lue lisää kokemuksia esim. Redditistä ja Trustpilotista.

Vaihtoehtoisia edullisia kiinakauppoja

Jos etsit vaihtoehtoja Gearbestille, on olemassa muita luotettavia ja edullisia kiinalaisia verkkokauppoja.

Edullista elektroniikkaa etsivät voivat tehdä löytöjä esim. Banggoodista tai Geekbuyingilta ja muotia etsivät Dresslilystä.

Nämä kaupat tarjoavat laajan valikoiman tuotteita, kilpailukykyisiä hintoja ja kansainvälisiä toimitustapoja.