Zoner alekoodi

Parhaat Zoner alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Zoner alennuskoodit huhtikuu 2024

Zoner (www.zoner.fi) on vuonna 2005 perustettu Internet-palveluntarjoaja, jonka palveluihin kuuluvat webhotellit, virtuaalipalvelimet, verkkotunnukset, kotisivut, verkkokaupat sekä sovellusratkaisut.

Nappaa uusin Zoner alennuskoodi mukaasi sivuiltamme ennen palveluiden tilaamista ja säästä!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Webhotelli alk. 1,95 €/kk – ensimmäinen vuosi –50 %

Zoner tarjous: Valitse luotettava kotimainen palveluntarjoaja. Zonerin webhotellit alkaen vain 1,95 €/kk ja ensimmäinen vuosi puoleen hintaan!

Voimassa toistaiseksi.

Zoner on vuonna 2005 perustettu internet-palveluntarjoaja, joka panostaa nopeisiin palvelimiin ja korkealuokkaiseen asiakaspalveluun.

Zonerin kautta saat helposti käyttöösi kaiken, mitä yrittäjä tarvitsee: domainit, webhotellit, virtuaalipalvelimet, sähköpostit sekä tietysti myös kotisivukoneen.

Miksi kannattaa valita Zoner? Koska sen asiansa tunteva asiakaspalvelu on saatavilla 24/7 vuoden jokaisena päivänä. Sillä on laaja joukko kumppaneita, jotka auttavat yritystäsi verkkosivuston tai verkkokaupan rakentamisessa.

Zoner on täysin kotimainen palveluntarjoaja ja sen palvelimet sijaitsevat Helsingissä. Sen webhotellit sisältävät aina oman verkkotunnuksen, sähköpostilaatikot, nopean tilan kotisivuillesi, helppokäyttöisen DirectAdmin-hallintapaneelin sekä SSL-salauksen ilmaisella Let's Encrypt -sertifikaatilla.

Zonerilta saat fi-domainit edullisesti ja ensimmäinen vuoden puoleen hintaan, mutta verkkotunnukset myös yli 500 muulla domainpäätteellä ml. com, net, org, eu, info, se, nu, name, de, mobi jne.

Jos kaipaat todella nopeita sivuja, luonnollinen valintasi on WP-Cloud, joka on alusta asti rakennettu WordPress-sivustoja ja WooCommerce-verkkokauppoja ajatelleen tarjoten parhaan mahdollisen suorituskyvyn.

WP-Cloudissa on automaattiset päivitykset toimivuustestauksella, kovennettu tietoturva, 24/7 valvonta ja säännölliset varmuuskopiot. Lisäksi WP-Cloudin tilaajat saavat ilmaisen nykyisten sivujen siirron ja maksullisen WP Rocket -nopeusoptimointilisäosan kaupan päälle.

Zonerin virtuaalipalvelimet puolestaan sopivat raskaampaan käyttöön. Virtuaalipalvelin sisältää skaalutuvan pilvipalvelimen, nopeat SSD-levyt, varmuuskopiot, kattavat tilastot, nopeat verkkoyhteydet. Kaikki resurssit on kohdennettavissa sinne, missä niitä tarvitset ja mikä parasta: kaikki tapahtuu tuntipohjaisella hinnoittelulla. Valitset vain ne resurssit, joita haluat käyttää.

Zoner ei tiettävästi hyödynnä ainakaan tällä hetkellä varsinaisia alennuskoodeja, mutta ei hätää. Löydät meiltä myös erilaiset ajankohtaiset tarjoukset ja kampanjat Zonerille.