Etusivu > Kaupat > Zaful
Zaful alennuskoodit

Zaful alennuskoodit

Zaful.com on yhden pysähdyksen verkkokauppasi tämän päivän uskaliampiin, jännittävimpiin ja trendikkäimpiin muotivaatteisiin. Sen edullinen ja korkealaatuinen valikoima määrittelee uudelleen trendejä tyydyttääkseen jokaisen kunnianhimoisen fashionistan tarpeet. Sen alkuperäinen idea on jakaa tuoreimmat uutiset ja naistenvaatteiden muotitrendit muodikkaille ja ajatteleville nuorille naisille. Zafulin omistaa hongkongilainen yritys.

Yrityksen visio on tarjota viimeisintä designia, korkeaa laatua, vastinetta rahalle ja erinomaista asiakaspalvelua uusimpia virtauksia seuraaville kuluttajille. Sen valikoimiin kuuluu vaatteita, kenkiä ja asusteita, joiden avulla voit kaunistaa vaatekaappiasi tyylillä.

Zaful tarjoaa ilmaisen toimituksen yli 30 dollarin tilauksille (norm. 4,99 $) ja lupaa toimitukset Suomeen 10-20 arkipäivässä.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Opiskelija-alennus jopa 8 % + ilmainen toimitus

Opiskelija jäsenet saavat Zafulilta 6 % alennuksen, jonka voi käyttää kolme kertaa kuukaudessa. Superopiskelijajäsenet saavat 8 % alennusta ja ilmaisen toimituksen 13 kuukauden ajan.

Voimassa toistaiseksi.

15 % alennusta uusille asiakkaille

Rekisteröidy Zafulin asiakkaaksi ja saat 15 % alennuskoodin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi. Koodi on voimassa 7 päivää lunastamisen jälkeen.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Zaful alennuskoodeista