WYPE alennuskoodit

WYPE

WYPE on verkkopalvelu, jossa pääset lukemaan kaikkien Bonnierin aikakauslehtien digijulkaisut. Voit lukea lehtiä netissä tai ladata ne luettavaksi offline-tilassa. Palvelun voi jakaa koko perheen kanssa ja lukea lehtiä viidellä eri laitteella.

WYPE:ssä on tarjolla niin tiedettä, historiaa, tietotekniikkaa, kuntoilua, ravintotietoa, tee itse -tekniikoita kuin valokuvaustakin – jokaiselle jotakin! Palveluun sisältyvät muun muassa KotiMikro, Tieteen Kuvalehti, Kunhto Plus, National Geographic ja Tieteen Kuvalehti Historia.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat WYPE alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Kokeile 1 kuukausi ilmaiseksi!

Nyt voit kokeilla WYPE-palvelua yhden (1) kuukauden ajan täysin ilmaiseksi! Ilmaiskokeilun jälkeen maksat 12,99 e/kk, ellet peru tilausta.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin WYPE

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.