Wolt alennuskoodit

Wolt

Wolt on suomalainen mobiilisovellus, jolla voi tehdä tilauksen ravintolasta tai kahvilasta sekä maksaa tilauksen etukäteen. Kahvila tai ravintola valmistaa tilauksesi valmiiksi ja voit vain noutaa sen paikalta tai tilata samalla sovelluksella kotiinkuljetuksen annoksellesi. Woltin käyttäjillä on mahdollista saada myös reaaliaikaikaista tietoa tilauksen valmistumisesta. Woltissa on mukana jo 300 ravintolaa ympäri Suomea.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Wolt alennuskoodit ja tarjoukset 2021

4 € Wolt-krediittejä 3 ensimmäisestä kuljetustilauksesta

Rekisteröidy oheisella koodilla ja saat 4 € edestä Wolt-krediittejä jokaista ensimmäistä kolmea kuljetustilausta kohden.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Wolt

Liity Teekauppa Chayan kanta-asiakasohjelmaan ja keräät jokaisesta 10 €:n ostoksesta yhden pisteen. Pisteen arvo on 0,30 € ja voit käyttää keräämiäsi pisteitä tulevien tilausten maksamiseen. Liity ilmaiseksi nyt!

Ruokaboksissa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja. Voit kokeilla palvelua tilaamalla ensimmäisen boksin kotiovellesi alkaen 59 euroa sisältäen 3 reseptiä. Voit laittaa tilauksesi tauolle milloin tahansa.

Liity Keveen postituslistalle ja saat 40 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Tarjous on voimassa vähintään 15 €:n tilauksissa ja voimassa 31 päivää rekisteröitymisestä.

Käytätkö luomutuotteita ja superfoodeja päivittäin? Ostamalla säästöpakkauksia säästät jopa 40 %. Säästöpakkaus on myös ekologinen valinta, koska sinun ei tarvitse tilata niin usein pakkausmateriaalia tarvitaan vähemmän.

Tietoa kaupasta Wolt

Wolt on suomalainen ravintolaruoan tilaus- ja kuljetuspalvelu, joka toimii jo 15 maassa. Wolt on saanut yli 150 miljoonaa euroa rahoitusta. Sen sijoittajiin kuuluvat muun muassa Skypen perustaja Niklas Zennström, Supercellin perustaja Ilkka Paananen ja Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa.

Wolt sai alkunsa vuonna 2014, kun kuusi nuorta miestä halusivat rakentaa pelkästään ruoan tilaamiseen tarkoitetun sovelluksen. Aluksi toiminta-ajatuksena oli tehdä ruoan tilaamisesta helppoa netin kautta: tilauksen pystyi tekemään ja maksamaan netissä, mutta ruoka piti itse noutaa. Vuonna 2015 toiminta laajeni kotiinkuljetukseen ja pian Wolt aloitti kansainvälistymisensä, ensin Ruotsissa.

Miten Wolt oikein toimii?

Woltin toiminta perustuu vahvasti mobiiliteknologiaan. Siinä sekä ravintoloilla, lähettikumppaneilla kuin kuluttajillakin on omat mobiiliapplikaatiot.

Kuluttajalle mobiilisovelluksen käyttäminen on helppoa: valitse ravintola ja haluamasi annos ja lähetä tilaus. Useimmat tilaukset ovat valmiina 30-40 minuutissa, jonka jälkeen voit noutaa tilauksen ravintolasta tai kotiinkuljetuksella tilattaessa lähettikumppani hakee sen ja toimittaa valitsemaasi osoitteeseen, esim. kotiin tai työpaikalle. Ruuhka-aikoina tilauksen valmistamisessa ja toimituksessa voi kestää pidempään.

Maksutapoina Woltissa käyvät yleisimmät luotto- ja pankkikortit. Kun kortin tiedot on syötetty sovellukseen, tililtä tehdään 1 euron suuruinen katevaraus, jolla varmistetaan maksuvälineen toimivuus. Katevaraus palautetaan asiakkaalle. Maksuvälineen lisäämisen jälkeen tilauksen hyväksyminen onnistuu helposti vetämällä.

Kuljetuksen perushinta on 3,90 euroa, johon voidaan lisätä 10 euron pientoimituslisä. Yli 1,5 kilometrin kuljetukset maksavat 1 euron lisää per alkava 500 metriä. Matkat mitataan ravintolasta toimitusosoitteeseen linnuntietä. Toimituskulut näkyvät kunkin ravintolan tiedoissa, kun olet syöttänyt toimitusosoitteen. Kun lähetti on noutanut tilauksesi, voit seurata sovelluksella hänen etenemistään kartalla.

Kun tilaat sovelluksella ruokaa, helpotat omaa arkeasi, mutta samalla autat tuhansia ahkeria ravintoloitsijoita ja lähettejä ansaitsemaan elantonsa.

Yhteystiedot

Wolt
Antinkatu 1
00100 Helsinki

Y-tunnus: 2646674-9

info@wolt.com
Sovelluksessa lisäksi asiakastuki-chat