Wolt alekoodi

Parhaat Wolt alennuskoodit & tarjoukset

Aktiiviset ja varmistetut Wolt alennuskoodit heinäkuu 2024

Wolt on suomalainen mobiilisovellus, jolla voi tehdä tilauksen ravintolasta tai kahvilasta sekä maksaa tilauksen etukäteen. Kahvila tai ravintola valmistaa tilauksesi valmiiksi ja voit vain noutaa sen paikalta tai tilata samalla sovelluksella kotiinkuljetuksen annoksellesi. Woltin käyttäjillä on mahdollista saada myös reaaliaikaikaista tietoa tilauksen valmistumisesta. Woltissa on mukana jo 300 ravintolaa ympäri Suomea.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Wolt alennuskoodi: 3 € alennus yli 15 € ostoksesta

Alennus on voimassa enintään kahteen ostokseen 14 päivän sisällä koodin syöttämisestä. Ei koske apteekkeja.

Voimassa

6 € alennusta ensimmäisestä ostosta

Oheisella Wolt-koodilla uudet asiakkaat saavat 6 € alennuksen ensimmäisestä tilauksestaan. Koskee vain uusia käyttäjiä ja ensitilauksia.

Voimassa

4 € Wolt-krediittejä 3 ensimmäisestä kuljetustilauksesta

Rekisteröidy oheisella koodilla ja saat 4 € edestä Wolt-krediittejä jokaista ensimmäistä kolmea kuljetustilausta kohden.

Voimassa toistaiseksi.

Wolt on suomalainen ravintolaruoan tilaus- ja kuljetuspalvelu, joka toimii jo 15 maassa. Wolt on saanut yli 150 miljoonaa euroa rahoitusta. Sen sijoittajiin kuuluvat muun muassa Skypen perustaja Niklas Zennström, Supercellin perustaja Ilkka Paananen ja Nokian hallituksen puheenjohtaja Risto Siilasmaa.

Wolt sai alkunsa vuonna 2014, kun kuusi nuorta miestä halusivat rakentaa pelkästään ruoan tilaamiseen tarkoitetun sovelluksen. Aluksi toiminta-ajatuksena oli tehdä ruoan tilaamisesta helppoa netin kautta: tilauksen pystyi tekemään ja maksamaan netissä, mutta ruoka piti itse noutaa. Vuonna 2015 toiminta laajeni kotiinkuljetukseen ja pian Wolt aloitti kansainvälistymisensä, ensin Ruotsissa.

Miten Wolt oikein toimii?

Woltin toiminta perustuu vahvasti mobiiliteknologiaan. Siinä sekä ravintoloilla, lähettikumppaneilla kuin kuluttajillakin on omat mobiiliapplikaatiot.

Kuluttajalle mobiilisovelluksen käyttäminen on helppoa: valitse ravintola ja haluamasi annos ja lähetä tilaus. Useimmat tilaukset ovat valmiina 30-40 minuutissa, jonka jälkeen voit noutaa tilauksen ravintolasta tai kotiinkuljetuksella tilattaessa lähettikumppani hakee sen ja toimittaa valitsemaasi osoitteeseen, esim. kotiin tai työpaikalle. Ruuhka-aikoina tilauksen valmistamisessa ja toimituksessa voi kestää pidempään.

Maksutapoina Woltissa käyvät yleisimmät luotto- ja pankkikortit. Kun kortin tiedot on syötetty sovellukseen, tililtä tehdään 1 euron suuruinen katevaraus, jolla varmistetaan maksuvälineen toimivuus. Katevaraus palautetaan asiakkaalle. Maksuvälineen lisäämisen jälkeen tilauksen hyväksyminen onnistuu helposti vetämällä.

Kuljetuksen perushinta on 3,90 euroa, johon voidaan lisätä 10 euron pientoimituslisä. Yli 1,5 kilometrin kuljetukset maksavat 1 euron lisää per alkava 500 metriä. Matkat mitataan ravintolasta toimitusosoitteeseen linnuntietä. Toimituskulut näkyvät kunkin ravintolan tiedoissa, kun olet syöttänyt toimitusosoitteen. Kun lähetti on noutanut tilauksesi, voit seurata sovelluksella hänen etenemistään kartalla.

Kun tilaat sovelluksella ruokaa, helpotat omaa arkeasi, mutta samalla autat tuhansia ahkeria ravintoloitsijoita ja lähettejä ansaitsemaan elantonsa.

Yhteystiedot

Wolt
Antinkatu 1
00100 Helsinki

Y-tunnus: 2646674-9

info@wolt.com
Sovelluksessa lisäksi asiakastuki-chat