Weekendbee alennuskoodit

Weekendbee

Weekendbee on vuonna 2018 perustettu suomalainen verkkokauppa nuorille ja aikuisille, jotka hakuavat tukea eettisiä ja ekologisia vaatemerkkejä. Weekendbeen missio on tehdä vastuullisten valintojen tekemisestä helppoa ja hauskaa.

Verkkokaupan valikoima koostuu yli 20 valmistajan vastuullisista vaatteista urheiluun ja vapaa-aikaan. Suosituimpiin brändeihin lukeutuvat esimerkiksi Patagonia, Girlfriend Collective, Népra, Picture Organic ja Mons Royale. Weekendbeestä löydät muun muassa vastuulliset t-paidat, topit, legginsit, kerrastot, hupparit ja takit.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Weekendbee alennuskoodit ja tarjoukset 2021

15 € alennusta sinulle ja ystävällesi

Suosittele Weekendbeeta kaverillesi, ja saatte molemmat 15 euron alennuksen seuraavista ostoksistanne. Kun kaverisi käyttää alekoodinsa, saat 15 euron alekoodin sähköpostiisi. Koodit ovat voimassa 30 päivän ajan.

10 % alennusta ensimmäisestä tilauksesta

Liity Weekendbeen uutiskirjeen tilaajaksi ja saat 10 % alennusta ensimmäisestä verkko-ostoksestasi. Tilaa uutiskirje kohdesivulta.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Weekendbee

Voimassa verkossa ja myymälöissä 29.11. asti. Ei voida yhdistää muihin tarjouksiin tai alennuksiin. Alennus lasketaan kassalla.

Ei koske valikoituja tuotteita/tuoteryhmiä. Ilmainen toimitus yli 39 euron tilauksiin.

Minimitilaus 30 €.

Tietoa kaupasta Weekendbee

Yhteystiedot

Weekendbee Oy

Marjamäentie 2 A
01820 Klaukkala

Y-tunnus: 2918023-6

info@weekendbee.com

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 29.5.2020.