Viking Line alennuskoodit

Viking Line

Viking Line on suomalainen varustamo, joka liikennöi 7 aluksella Itämerellä. Viking Linen reittejä ovat Turku-Maarianhamina, Långnas-Tukholma, Helsinki-Maarianhamina-Tukholma, Maarianhamina-Kapellskär, Maarianhamina-Tukholma sekä Helsinki-Tallinna.

Katso uusimmat Viking Line -tuotetunnukset ja -alennuskoodit sivuiltamme ennen risteilyn varaamista.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Viking Line alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso äkkilähdöt Tallinnaan ja Tukholmaan tästä

Hinnat alk. 9 euroa/hlö.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Viking Line

Scandicin Staycation-hotelleissa on esimerkiksi kylpyamme tai oma sauna sekä valmiiksi katettu aamiainen klo 11 asti. Scandic Friends -jäsenille hotelliyöt Staycation-hotelleissa 20 % alennuksella.

Scandic Friends -jäsenet voivat varata hotelliyöt 20 % alennuksella. Alennus on voimassa kylpylähotelleissa kaikkina päivinä. Tutustu ehtoihin ja etuihin tarkemmin kohdesivulla.

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä voit ansaita pisteitä ja käyttää niitä palkintoöihin, osamaksuihin, verkko-ostoksiin ja muihin. Kun liityt nyt, saat jopa 20 % alennusta majoituksesta ja 10 % alennusta ruoasta Scandic-ravintoloissa valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Katso ehdot ja kaikki kanta-asiakasedut kohdesivulta.

Koskee yöpymisiä välillä 1.10.-29.11.2021. Tarkemmat ehdot kohdesivulla.

Löydä alennukset ja kampanjat Nordic Choice Hotelseihin, elämyksiin ja lahjakortteihin.

Hoida hotelliyöpyminen ja aktiviteetti pakettina. Selaa Nordic Choice Hotelsin Packtivity-valikoimaa kohteessasi.

Tilaa Nordic Choice Hotelsin uutiskirje ja saat jopa 25 %:n tervetuliaisialennuksen. Saat myös hyviä tarjouksia ja uutisia Nordic Choice Hotelsilta sähköpostitse. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Paljon isoja ja pieniä, kovia ja pehmeitä matkalaukkuja lyhyille ja pidemmille reissuille sekä käsimatkatavaroille. Tuotemerkkejä mm. Samsonite, Thule, Travelite, North Face ja Eastpak.