Viherpiha alekoodi

Parhaat Viherpiha alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Viherpiha alennuskoodit kesäkuu 2024

Suomen suurin puutarhalehti Viherpiha on elämyksellinen, houkutteleva ja luotettava puutarhalehti, joka tarjoaa jokaiseen vuodenaikaan sopivimmat neuvot ja ideat onnistumiseen niin aloittelijoille kuin kokeneemmallekin puutarhurille.

Löydä parhaat Viherpiha-tarjoukset useilta myyjiltä ja tilaa Suomen paras puutarhalehti edullisesti itselle tai lahjaksi!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Viherpiha-tarjous: 3 kk + lahja nyt vain 19,90 €

Tilaa Viherpiha edullisesti itselle tai lahjaksi. Saat nyt 3 kk:n Viherpiha-lehden hintaan 19,90 €. Kaupan päälle valitsemasi tilaajalahja ja mahdollinen yllätysetu!

Voimassa toistaiseksi.

Löydä parhaat Viherpiha-tarjoukset, vertaile hintoja ja valitse sopivin. Tilaa Suomen paras puutarhalehti Viherpiha itselle tai lahjaksi edullisesti.

Tervetuloa luomaan yhteys luontoon Viherpiha-lehden sivuilla. Suomen suurin puutarhalehti ja suunnattu kaikille viherpeukaloille ja puutarhanhoitoa rakastaville sieluille.

Tämä lehti on huolella suunniteltu tarjoamaan puutarhanhoidon iloa ja tietoa, riippumatta siitä, onko kyseessä kukoistava maa-alue vai pieni kaupunkiparveke. Lähde mukaan ja inspiroidu puutarhanhoitoelämyksistä, jotka odottavat sinua jokaisella sivulla, jokaista vuodenaikaa kunnioittaen.

Inspiraatiota ja opastusta puutarhaan

Viherpiha ei ole pelkästään lehti, vaan se on yhteisö, jossa sekä aloittelijat että kokeneet viherpeukalot voivat jakaa kokemuksiaan, oppia toisiltaan ja tuntea kuuluvansa laajempaan viherharrastajien perheeseen. Viherpiha-lehdessä jokainen puutarhuri löytää paikkansa, olipa puutarha suuri tai pieni, maan päällä tai parvekkeella.

Jokaisessa Viherpiha-lehden numerossa lukijat saavat uusia ideoita ja inspiraatiota erilaisista puutarhoista ja viheralueista. Mukana on ammattilaisten laatimia ohjeita ja vinkkejä, jotka auttavat valitsemaan oikeat kasvit ja hoitamaan niitä oikein. Lehti tarjoaa myös käytännönläheisiä esimerkkejä ja ohjeita, joita on helppo seurata ja soveltaa omassa puutarhassasi.

Viherpiha tarjoaa runsaasti inspiraatiota ja opastusta puutarhanhoitoon.

Puutarhan kausittaiset ihmeet

Viherpiha elää vuodenaikojen tahdissa, esitellen lukijoilleen kausittaisia vinkkejä ja uutuuksia. Tämä lehti tuo kesän kotiisi ympäri vuoden, tarjoten kiehtovia kasveja, ruukkuistutuksia ja kukka-asetelmia, jotka herättävät puutarhasi eloon jokaisena vuodenaikana.

Viherpiha korostaa luonnonmukaisen puutarhanhoidon ja ekologisuuden merkitystä. Se esittelee lähiruoan, luomun ja ekologiset ratkaisut trendikkäästä näkökulmasta, ja kannustaa lukijoita kokeilemaan näitä lähestymistapoja omassa viherkeitaassaan.

Asiantunteva puutarhalehti

Viherpiha-lehden sisältö on kuratoitu huolella, ja sen takana on joukko ammattilaisia, jotka ovat omistautuneet tarjoamaan lukijoille ajantasaista ja hyödyllistä tietoa. Erikoisartikkelit ja asiantuntijavinkit auttavat lukijoita ymmärtämään puutarhanhoidon periaatteita ja parhaita käytäntöjä.

Tilaa Viherpiha nyt ja nauti monista eduista! Lehden jokainen numero toimitetaan suoraan kotiisi, ja tilauksen hinta pysyy samana jatkuvassa tilauksessa. Saat myös pääsyn digitaaliseen näköislehteen ja -arkistoon, sekä kuukausittain toimituksen koostaman uutiskirjeen. Voit peruuttaa tilauksesi milloin tahansa, ja jokainen tilaus sisältää mahdollisuuden osallistua rahapalkinnon arvontaan.

Miksi tilata Viherpiha?

Viherpiha-lehden tilaus on investointi omaan viherelämäsi rikastamiseen. Jokainen numero on kuin opastettu kierros vihreään maailmaan, tarjoten elämyksellisiä katsauksia erilaisiin puutarhoihin ja viheralueisiin Suomessa ja ulkomailla. Näiden inspiraatiota herättävien tarinoiden kautta voit löytää uusia ideoita ja näkemyksiä, jotka auttavat sinua muovaamaan omaa vihreää tilaasi.

Viherpiha on myös tietopankki ja oppimisen lähde. Sen sivuilla jaetaan ammattilaisten ja kokeneiden harrastajien neuvoja ja vinkkejä, jotka auttavat sinua ymmärtämään paremmin puutarhanhoitoa ja sen eri osa-alueita. Opit niin perusasiat kuin edistyneet tekniikatkin kasvien hoitoon, maaperän parantamiseen, tuholaistorjuntaan ja muihin puutarhanhoidon osa-alueisiin.

Meillä jokaisella on oma suosikkivuodenaika, mutta Viherpiha juhlistaa niistä jokaista. Sen vinkeillä ja ideoilla opit nauttimaan puutarhastasi ympäri vuoden. Olipa kyse sitten kevään ensimmäisistä kukista, kesän lämmöstä, syksyn värikylläisyydestä tai talven hiljaisesta kauneudesta, Viherpiha on lehti, jolla on sinulle varmasti tarjottavaa!

Viherpiha ilmestymispäivät 2024

 1. 3.1.2024. Puutarhan Puutarhavuosi 2024. Trendit, kasvit, tarvikkeet.
 2. 7.2.2024. ERIKOISNUMERO: Hyötytarha. Kasvihuoneet, lavatarha. Työkalut ja tarvikkeet.
 3. 6.3.2024. Sipulikukat. Mullanvaihto. Tomaatin kasvatus.
 4. 3.4.2024. Puutarhan kevättyöt. Lannoitus. Pienet pihat.
 5. 2.5.2024. Terassit ja oleskelualueet. Laatat ja kiveykset. Pelargonit.
 6. 5.6.2024. Kesäkukat. Nurmikon hoito.
 7. 3.7.2024. Altaat ja muut puutarhan vesielementit. Pihan kastelu ja tarvikkeet.
 8. 14.8.2024. Pihan valaistus. Sadonkorjuu.
 9. 11.9.2024. Syksy on uusi kevät! Syksyn istutukset. Sipulikukat.
 10. 9.10.2024. Huonekasvit. Kasvivalot.
 11. 13.11.2024. Joulun kukat ja kranssit.