Viherpiha alennuskoodit

Viherpiha

Jo 20-vuotias Viherpiha on Suomen paras puutarhalehti. Se esittelee kauniita pihoja ympäri Suomea sekä tarjoaa tietoa ja ohjeita sekä harrastajille että kokeneemmille pihan laittajille.

Viherpihasta saat ihania ideoita omaan puutarhaan, pihalle ja parvekkeelle. Sen avulla saat kasvit kukoistamaan ja teet pihastasi entistä mukavamman. Katso Viherpiha-lehden tarjoukset alta ja tilaa lehti parhaaseen mahdolliseen hintaan!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Viherpiha alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan vaihtuvat Viherpiha-tarjoukset!

Klikkaa ja katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuvat Viherpiha-tarjoukset. Sisältää usein myös pihanlaittoon liittyvän tilaajalahjan!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Viherpiha

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.