Valitut Palat alennuskoodit

Valitut Palat

Valitut Palat on suomalainen versio yhdysvaltalaisesta Reader's Digest -aikakauslehdestä. Suomessa Valitut Palat ilmestyy kuukausittain, ja sillä arvioidaan olevan reilu 250 000 lukijaa. Kaikki kieliversiot mukaan lukien Readeräs Digest on maailman luetuin yleisaikakauslehti. Suomessa lehden julkaisusta vastaa nykyään CIL Group.

Valituissa Paloissa julkaistaan sen omia artikkeleja, lyhennelmiä muissa lehdissä julkaistuista jutuista sekä lyhennelmiä ja katkelmia kirjoista. Lisäksi siinä on useita vakiopalstoja, kuten vitsejä, anekdootteja, sitaatteja ja aforismeja.

Alennuskoodi 101 -sivustolta löydät aina parhaat Valittujen Palojen tarjoukset!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Valitut Palat alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan vaihtuva Valitut Palat -tarjous!

Valitse tarjous, tilaatko itselle vai lahjaksi sekä mahdollinen tilaajalahja ja tilaa Valitut Palat kampanjahintaan Lehtikuninkaalta!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Valitut Palat

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Tietoa kaupasta Valitut Palat

Yhteystiedot

CIL Publishing AS
PL 106
00381 Helsinki

Y-tunnus 0115668-0

Puh. 09 503 441
asiakaspalvelu@valitutpalat.fi

Lehden kuvaus päivitetty viimeksi 31.6.2019.