Alennuskoodit > Kaupat > V8 Magazine
V8 Magazine alennuskoodit

V8 Magazine alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

V8 Magazine eli ”Veekasi” on Suomen suurin ja merkittävin jenkkiautoihin erikoistunut aikakauslehti. V8 Magazine on perustettu vuonna 1978 ja se ilmestyy 10 kertaa vuodessa. Lehteä julkaisee Sanoma Magazines Finland Oy.

Lehti esittelee upeimmat autot Suomesta ja ulkomailta, kertoo mielenkiintoisia tarinoita jenkkiautoharrastuksesta ja sen harrastajista vuosien varrelta, vierailee alan tapahtumissa, kuten American Car Show'ssa ja raportoi niistä tyylikkäillä kuvilla höystettynä, antaa teknistä tietoa ja ohjeita, jotka auttavat oman auton rakentelussa ja pitää lukijansa ajan tasalla. Veekasin kirjoittajat ovat jenkkiautoalan parhaita asiantuntijoita ja itsekin intohimoisia harrastajia.

V8 Magazine on alansa auktoriteetti. Lehti on käsitellyt amerikkalaisia autoja ja niiden rakentelua jo silloin kun jenkkiautoharrastus oli vasta alkamassa Suomessa.

Tilaa jenkkiautoalan tiennäyttäjä ja jokaisen harrastajan pakollinen lisävaruste V8 Magazine nyt tarjoushintaan.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Katso Lehtikuninkaan V8-Magazine -tarjous

Klikkaa ja katso Lehtikuninkaan voimassa oleva V8 Magazine -tarjous sekä tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja!

Voimassa toistaiseksi.

V8 Magazine: Katso Lehtiapajan tarjous

Klikkaa linkkiä ja katso Lehtiapajan vaihtuva V8 Magazine -tarjous sekä mahdollinen tilaajalahja. Tilaa itselle tai lahjaksi!

Voimassa toistaiseksi.