Tuulilasi alekoodi

Parhaat Tuulilasi alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Tuulilasi alennuskoodit kesäkuu 2024

Tuulilasi on Suomen suurin ja merkittävin autolehti. Vuodesta 1963 ilmestynyt Tuulilasi ilmestyy 16 kertaa vuodessa, ja sitä kustantaa A-Lehdet Oy.

Uudistunut Tuulilasi koeajaa, testaa ja vertailee uusimmat automallit, niputtaa autoalan ajankohtaisimmat uutiset sekä kertoo rahanarvoista hyötytietoa autoihin ja autoiluun liittyvistä asioista. Kun puhutaan autoilusta, on Tuulilasi ehdoton media.

Löydä parhaat Tuulilasi-tarjoukset ja tarjouksiin mahdollisesti liittyvät tilaajalahjat sivuiltamme. Liity autoilun sisäpiiriin jo tänään!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Tuulilasi 3 kk + lahja nyt vain 20,90 €

Tilaa Tuulilasi 3 kk itselle tai lahjaksi nyt vain 20,90 €. Valitse haluamasi tilaajalahja kaupan päälle!

Voimassa toistaiseksi.

Tuulilasi-lehden kansi 6/2023. Porsche Taygan. Koeajossa käytetyt Toyota Aygo, VW T-Cross ja Kia Stonic.

Tuulilasin kanssa pysyt ajan tasalla automaailman tapahtumista

Tuulilasin lukijana saat aina tuoreeltaan tiedot uusien automallien ominaisuuksista ja soveltuvuudesta Suomen olosuhteisiin.

Lehti testaa ja vertailee autot tavallisen suomalaisen autoilijan näkökulmasta. Se arvostaa uutta ja hienoa tekniikkaa, mutta keskeisintä on aina käytännön toimivuus.

Tuulilasin lukijana säästät sekä aikaa että rahaa uusien automallien vertailussa. Miksi menisit koeajolle, kun voit lukea Tuulilasista ammattilaisen perustellun näkemyksen?

Tuulilasi koeajot ja vertailut auttavat tekemään oikeita valintoja

Tuulilasi koeajaa lähes 200 uutta autoa vuodessa. Kaikki lehden testit ja vertailut tehdään lehden omalla porukalla suomalaisille lukijoille. Sen keskeisimmät arvot ovat riippumattomuus ja luotettavuus.

Lehden ydinsisältöä ovat myös säännölliset auto- ja rengasvertailut. Sen avulla pysyt ajan tasalla ja teet fiksuja valintoja.

Tuulilasin 60-vuotisjuhlanumeron kantta koristi Volkswagen Typ 1 eli Kuplavolkkari, jota valmistettiin vuosina 1938-2003.

Tuulilasin historiaa

Auto on monelle suomalaiselle välttämättömyys, ja teillämme huristelee yli kolme miljoonaa autoa. Ilman niitä liikkumisen vapaus olisi vain kaunis ajatus.

Vuonna 1963, kun Tuulilasi alkoi ilmestyä Yhtyneiden Kuvalehtien julkaisemana, elettiin murroksen keskellä. Ajan ilmiöitä olivat kaupungistuminen ja autoilun kasvu Etelä-Suomessa. Maaseudulla autoja oli yksi kylää kohden.

Samalla vuosikymmennellä käynnistyi japanilaisten autojen maahantuonti: Datsun, Toyota, Mazda ja Honda. Vuonna 1969 aloitettiin Saab-henkilöautojen kokoonpano Uudessakaupungissa.

Autot ovat aina olleet Suomessa kalliita. Ne maksoivat pitkään enemmän, kuin keskivertopalkansaaja vuodessa tienasi. Vapaudesta liikkua, menemisestä ja tulemisesta on kuitenkin aina oltu valmiita maksamaan.

1970-luvulla auto oli edistyksellinen kulkumuoto. Suomeen rakennettiin paljon uusia teitä ja henkilöautojen määrä kasvoi. Suomen suosituin auto 1970-luvulta 1980-luvulle oli neuvosto-Lada. Vuonna 1971 lehti siirtyi A-lehtien kustannettavaksi.

Öljykriisin jälkeen 1980-luvulla alettiin kiinnittämään enemmän huomiota liikenneturvallisuustyöhön. Suomen Gallupin mukaan vuonna 1982 työväestön kotitalouksistakin 65 prosentilla oli auto.

Vuonna 1985 Suomessa oli 1,5 miljoonaa rekisteröityä autoa ja vuoden 1990 loppuun mennessä lähes 2 miljoonaa. 1990-luvun laman myötä myynti romahti ja monet autoliikkeet menivät konkurssiin.

2000-luvulla on puhuttu enemmän liikenneturvallisuudesta ja sähköautoilusta. Tilastokeskuksen mukaan vuonna 2022 liikennekäytössä oli jo lähes 45 000 täyssähköistä henkilöautoa.

Herättävätkö nykyautot tulevaisuudessa samanlaisia nostalgisia fiiliksiä kuin retroautot meille? Tehdäänkö niistäkin pienoismalleja, joiden muotoilua ihastellaan? Sitä on vaikea sanoa.

Joka tapauksessa, Tuulilasi on lehti, joka auttaa lukijaansa tekemään oikeita valintoja aivan kuten ennen ja myös tulevaisuudessa. Sitä lukee 165 000 suomalaista.

Tuulilasi-lehti lyhyesti