Etusivu > Kaupat > Trendi
Trendi alennuskoodit

Trendi alennuskoodit

Trendi on vuonna 1992 perustettu suomalainen muotiin, kauneuteen ja lifestyleen keskittynyt naistenlehti. Kerran kuukaudessa (12 numeroa vuodessa) ilmestyvää lehteä julkaisee A-kustannus Oy.

Suomen suurin muoti- ja lifestylelehti esittelee ajankohtaisia, sesongin mukaisia muotityylejä sekä tarjoaa laadukasta ja monipuolista luettavaa mm. muodista, trendeistä, kauneudesta, hyvinvoinnista, ihmissuhteista, työelämästä, kodista, lifestylestä ja ilmiöistä. Trendi on arvostettu ja inspiroiva auktoriteetti, shoppailijan paras ystävä, elämänkumppani ja iso osa lukijoidensa elämää. Lehden sisältöä tukee verkkoyhteisö Lily.fi.

Tilaa Trendi-lehti nyt kampanjahintaan ja kuulet asioista ensimmäisenä. Katso paras Trendi-tarjous sekä tarjoukseen mahdollisesti kuuluvat tilaajalahjat ja muut edut sivuiltamme.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Katso Lehtikuninkaan vaihtuva Trendi-tarjous!

Katso Lehtikuninkaan vaihtuva Trendi-lehden tarjous ja tilaa 3, 5 tai 9 numeron tilausjaksolla. Tarjous sisältää arvokkaan tilaajalahjan.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Trendi alennuskoodeista

Trendi on Suomen johtava lifestyle- ja muotilehti. Se tarjoaa lukijoilleen merkityksellisiä tarinoita, ihailtavia esikuvia ja inspiroivia oivalluksia.

Uudistunut Trendi-lehti on ajaton, elämyksellinen ja palveleva. Muodin ja kauneuden lisäksi lehdessä ovat vahvasti läsnä hyvinvointi, työelämä, koti ja perhe, ruoka ja elämänvalinnat.

Trendin levikki on 35 469 (LT 2014) ja se tavoittaa 95 000 lukijaa (KMT 2016). Sen päätoimittaja on Jenni Lieto.