Trendi alekoodi

Parhaat Trendi alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Trendi alennuskoodit kesäkuu 2024

Trendi on vuonna 1992 perustettu suomalainen muotiin, kauneuteen ja lifestyleen keskittynyt naistenlehti. Kerran kuukaudessa (12 numeroa vuodessa) ilmestyvää lehteä julkaisee A-lehdet.

Suomen suurin muoti- ja lifestylelehti esittelee ajankohtaisia, sesongin mukaisia muotityylejä sekä tarjoaa laadukasta ja monipuolista luettavaa mm. muodista, trendeistä, kauneudesta, hyvinvoinnista, ihmissuhteista, työelämästä, kodista, lifestylestä ja ilmiöistä.

Trendi on arvostettu ja inspiroiva auktoriteetti, shoppailijan paras ystävä, elämänkumppani ja iso osa lukijoidensa elämää.

Löydä parhaat Trendi-lehtitarjoukset ja tilaukseen mahdollisesti liittyvät arvokkaat tilaajalahjat sivuiltamme!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Trendi-lehti 3 kk + lahja nyt vain 19,90 €

Tilaa Trendi-lehti 3 kk itselle tai lahjaksi nyt vain 19,90 €. Saat kaupan päälle valitsemasi tilaajalahjan!

Voimassa toistaiseksi.

Trendi on muotitietoisen suomalaisen naisen valinta. Tämän Trendin kannessa kestosuosikki Anna Puu.

Trendi-lehti on erityisesti suunnattu muotitietoisille suomalaisille naisille, jotka arvostavat syvällistä sisältöä työstä, tyylistä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja ajankohtaisista ilmiöistä.

Eikä Trendi ole vain muotilehti, vaan se tarjoaa laajan kirjon aiheita ja keskustelee rohkeasti myös vaikeista ja tabuiksi koetuista aiheista.

Trendi on suomalaisen naisen valinta

Trendi on A-lehtien kustantama aikakauslehti, joka on perustettu vuonna 1989. Lehti ilmestyy 10 kertaa vuodessa ja sen päätoimittajana toimii Mari Karsikas.

Trendi-lehden tunnusomaisia piirteitä ovat sen laadukas sisältö ja moderni otteensa muotiin, kauneuteen, hyvinvointiin ja elämäntyyliin. Se on voittanut alan arvostetuimman palkinnon, Aikakausmedian Vuoden yleisölehti -tittelin, kaksi kertaa, vuosina 2016 ja 2020.

Rikasta ja monipuolista sisältöä

Trendi tarjoaa lukijoilleen syvällisiä oivalluksia ja inspiraatiota monilla elämän alueilla. Lehdessä käsitellään rohkeasti muotia, kauneutta, työelämää, ruokaa, ihmissuhteita ja hyvinvointia, sekä tartutaan ajankohtaisiin ilmiöihin kuten deittailuun, uupumukseen ja vastuulliseen muotiin.

Joka numerossa pääsee tutustumaan upeisiin, inspiroiviin naisiin, jotka jakavat oivalluksensa ja kokemuksensa lukijoiden kanssa.

Trendi korostaa vastuullisuutta ja kestävyyttä

Trendi on lehti, joka haluaa korostaa vastuullisuutta ja kestävyyttä muodin alalla.

Se esittelee ajattomia vaatetrendejä ja antaa vinkkejä, kuinka pysyä trendikkäänä ilman jatkuvaa uusien vaatekappaleiden hankintaa.

Trendi on myös tehnyt ilmastolupauksen kuvaamalla kaikki muotijuttunsa Suomessa, mikä alleviivaa lehden sitoutumista paikallisuuteen ja ekologiseen vastuullisuuteen.

Erika Vikman Trendi-lehdessä: 'Nainen saa pukeutua hutsahtavasti jos itse haluaa.'

Trendi ei kaihda vaikeitakaan aiheita

Trendi on suorapuheinen lehti. Se käsittelee mielenterveyttä, terapiaa, kehopositiivisuutta ja sosiaalisen median tuomia paineita avoimesti ja rohkeasti.

Vertaistuki ja yhteisöllisyys ovat keskeisessä asemassa, ja lehti iloitsee yhdessä lukijoidensa kanssa voimaannuttavista elämän opeista sekä arjen mokailuista.

Kauneuden ja hyvinvoinnin tiedonlähde

Trendin kauneusjutut tarjoavat lukijoille hyötytietoa ja uusia näkökulmia kosmetiikkauutuuksiin ja maailmanlaajuisiin kauneustrendeihin.

Lehti kannustaa hellittämään ulkonäköpaineita ja rohkaisee lukijoitaan olemaan juuri sellaisia kuin he ovat.

Omaa aikaa ja inspiraatiota

Trendi-lehti on suunniteltu tarjoamaan lukijoilleen mahdollisuuden pysähtyä, nauttia hetkestä ja saada inspiraatiota unelmiensa toteuttamiseen.

Se ei vaadi lukijoiltaan mitään, vaan tarjoaa rohkaisua, inspiraatiota ja uusia oivalluksia elämään.

Tilaustarjoukset ja -edut

Me Alennuskoodi101.fi:ssä olemme sitoutuneita löytämään ja tarjoamaan vain erinomaisia Trendi-lehden tarjouksia sekä kustantajalta (A-lehdet) että lehtitilauksia välittäviltä kumppaneiltamme.

Jos tilaat Trendin suoraan A-lehdiltä, jatkuva tilaus on hinnoiteltu edullisesti siten, että tilauksen hinta ei nouse niin kauan kuin tilauksesi on voimassa. Tämä on täysin ainutlaatuinen tarjous Suomessa.

Miksi alkaa Trendin tilaajaksi?

Trendi-lehden tilaajana saat enemmän kuin vain lehden toimitettuna jo ilmestymispäivänä postilaatikkoosi – saat oman hetken itsellesi, uusia näkökulmia ja inspiraatiota sekä yhteisön, jossa jaetaan ajatuksia, kokemuksia ja oivalluksia.

Tässä on joitakin perusteluja, miksi Trendi-lehden tilaaminen on kannattavaa:

  • Inspiroidu ja laajenna näkemyksiäsi. Jokainen Trendi-lehden numero on täynnä inspiroivia tarinoita, haastatteluja ja artikkeleita, jotka auttavat sinua näkemään maailmaa eri näkökulmista ja laajentamaan omaa ajatteluasi. Trendi tarjoaa syvällisiä oivalluksia työstä, tyylistä, hyvinvoinnista, ihmissuhteista ja monista muista elämän alueista, jotka resonoivat jokaisen modernin suomalaisen naisen kanssa.
  • Pysy ajan hermolla. Trendi pitää sinut ajan tasalla uusimmista muoti- ja kauneustrendeistä sekä globaaleista ja paikallisista ilmiöistä, jotka vaikuttavat elämäämme. Saat tietoa uusimmista kosmetiikkatuotteiden helmistä ja ajattomasta muodista, joka kestää aikaa, sekä vinkkejä kuinka päivittää tyylisi ilman suuria investointeja.
  • Vastuullinen ja eettinen valinta. Trendi on sitoutunut vastuullisuuteen ja kestävyyteen. Lehden ilmastolupaus ja Suomessa kuvatut muotijutut kertovat sen sitoutumisesta paikallisuuteen ja ekologiseen vastuullisuuteen.
  • Avoin ja rohkea keskustelu. Trendi ei pelkää ottaa kantaa vaikeisiin aiheisiin. Se käsittelee mielenterveyttä, kehopositiivisuutta, työelämän haasteita ja muita tärkeitä aiheita rehellisesti ja rohkeasti.
  • Yhteisö ja vertaistuki. Trendi-lehden yhteisössä voit kokea vertaistukea ja yhteenkuuluvuuden tunnetta. Sen sivuilla jaetaan tarinoita, jotka voimaannuttavat ja tukevat lukijoita elämän eri tilanteissa.
  • Oma hetki ja rentoutuminen. Jokainen Trendi-lehden numero tarjoaa sinulle mahdollisuuden pysähtyä, rentoutua ja nauttia omasta ajasta. Se on kuin ystävä, joka muistuttaa sinua ottamaan aikaa itsellesi ja unelmoimaan.
  • Erinomaiset tilausedut. Trendi-lehden tilaajana saat lehden suoraan kotiisi edulliseen hintaan, ja A-lehtien jatkuva tilaus takaa, että hinta pysyy samana niin kauan kuin tilaus on voimassa. Lisäksi lehden tilaajana saat mahdollisuuden hyödyntää erilaisia tilaajaetuja ja tarjouksia.
  • Palkittua laatua. Trendi on palkittu alan arvostetuimmalla palkinnolla, Aikakausmedian Vuoden yleisölehti -tittelillä, mikä takaa sen laadun ja arvostuksen mediakentässä.

Joten mitä enää odotat? Tutustu parhaisiin tarjouksiin ja ala Trendin tilaajaksi jo tänään!