Tokoi Tech alennuskoodit

Tokoi Tech

TokoiTech.fi on suomalaisen Tokoi eCommerce Oy:n verkkokauppa, joka myy puhelinten varaosia ja korjaussarjoja. Yritys toimittaa Suomen varastosta valmiita korjaussarjoja, jotka sisältävät kaikki tarvitsemasi rikkinäisen puhelimen korjaamiseen itse: varaosat, työkalut sekä kohta kohdalta etenevät ohjeet, joiden avulla kaikki onnistuvat tehtävässä ilman kallista huoltoliikettä.

Valikoima kattaa varaosat ja tarvikkeet kaikkiin yleisimpiin puhelin- ja tablettimalleihin, mukaan lukien iPhone, iPad, Lumia, Samsung, Huawei, Sony, LG, OnePlus, ZTE ja monet muut. Kaikkien tuotteiden laatu vastaa alkuperäistä, vähintään yhtä korkeaa laatua kuin vakuutusyhtiöiden valtuuttamat huoltopalvelut käyttävät, ja niillä on vuoden takuu. TokoiTechillä on monipuoliset maksutavat ja nopeat toimitukset yleensä vain 2 arkipäivässä.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Tokoi Tech alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Kaikki Suojis-tuotteet -30 %

Suojis-panssarilasilla varmistat, että laitteesi kestää arjen vauhdit ja kolhut naarmuitta. Suojis-tuotteet nyt 30 % alennuksella!

Säästä jopa 80 % puhelimen asennussarjoilla!

Tokoi Techiltä löydät varaosat, työkalut ja asennussarjat tarkkoine asennusohjeineen. Korjaamalla puhelimen itse voit säästää jopa 80 % puhelimen huoltokuluista!

Ilmainen toimitus yli 20 €:n tilauksiin

Etu koskee Postin pikkupakettia (norm. 1,99 €). Mikäli tilaat Matkahuollon Lähellä-pakettina, Postin noutopakettina tai SmartPOST-pakettiautomaattiin saat ilmaisen toimituksen yli 50 €:n tilauksiin (norm. 4,49-4,99 €).

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Tokoi Tech

Ei voi yhdistää muiden alennusten kanssa.

Tarjous ei koske puhelimia, varaosia, lahjakortteja eikä tuotepaketteja.

Alennus koskee valikoituja tuotteita. Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin enintään 31.12. asti.

Ei koske seuraavia tuotteita/tuoteryhmiä: IPL Hair Removal, DiamondClean Toothbrush Handles, Air Purifiers, Garment Steamers, Prestige Shavers, Sleep & Respiratory Care, Clearance products, GC9630/20, GC9682/86, GC9635/26, S9211/26, BT9810/13, HR3752/01, HR1889/71 ja HD9650/99.

Suojakalvotukun alessa tälläkin hetkellä puhelintarvikkeita: panssarilaseja, näytönsuojia, suojakalvoja, kuoria ja muita puhelintarvikkeita jopa 50 % alennuksella!