Tieteen Kuvalehti Historia alennuskoodit

Tieteen Kuvalehti Historia

Tieteen Kuvalehti Historia on 18 kertaa vuodessa ilmestyvä tiedelehti, joka tarjoaa runsaasti luettavaa kaikille historiasta kiinnostuneille.

Lehden taustalla ovat samat tekijät kuin Tieteen Kuvalehdellä. Se lähestyy historiaa kiinnostavasti, innostavasti, viihdyttävästi ja tuoreista näkökulmista lähteitä kunnioittaen sekä tiiviissä yhteistyössä alan parhaiden asiantuntijoiden kanssa.

Tieteen Kuvalehti Historian joka numero on täynnä elävästi kirjoitettuja ja kuvitettuja juttuja, ja lehden aiheet vaihtelevat mahtavista sivilisaatioista valloitus- ja tutkimusretkiin sekä taiteen, tekniikan ja insinööritaidon käännekohtiin.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Tieteen Kuvalehti Historia alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan vaihtuva Tieteen Kuvalehti Historia -tarjous!

Klikkaa ja tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Tieteen Kuvalehti Historia -lehden tarjouksiin ja tilaa lehti nyt kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous sisältää usein tilaajalahjan!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Tieteen Kuvalehti Historia

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.