Tiede alennuskoodit

Tiede

Tiede on vuonna 1980 perustettu ja nykyään Suomen suurin tieteen aikakauslehti. Sitä kustantaa Sanoma Media Finland Oy.

Kuukausittain ilmestyvä Tiede-lehti tarjoaa asiaviihdettä sekä ajankohtaista ja yllättävää informaatiota ympäröivästä maailmastamme, ympäristöstämme ja yhteiskunnastamme. Tiede kertoo mihin ongelmiin tiedemiehet ja -naiset yrittävät juuri nyt löytää ratkaisuja ja millä keinoin.

Lehti esittelee ensimmäisenä eri tieteenalojen uusimmat saavutukset, tieteelliset löydöt ja läpimurrot. Lehden vakiopalstoja ovat mm. Ajan merkit, Dosentin katsomossa ja Kemistin keittiössä. Näitä ja muita artikkeleja kirjoittavat tiedemaailman parhaat asiantuntijat yhdessä asiantuntevan toimituksen kanssa, joka vastaa mielellään myös lukijoiden kysymyksiin.

Katso netin paras Tiede-lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti kuuluvat arvokkaat tilaajalahjat alapuolelta. Tilaajana saat käyttöösi nyt myös sähköiset näköislehdet ja lehtiarkiston!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Tiede alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan Tiede-tarjous!

Katso Lehtikuninkaan paras tarjous Tiede-lehdelle sekä lehtitarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Tiede

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Tietoa kaupasta Tiede