Telia alekoodi

Parhaat Telia alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Telia alennuskoodit kesäkuu 2024

Telia on monikansallinen teleoperaattori, joka muodostui Telian ja Soneran fuusion tuloksena vuonna 2002. Telia tarjoaa kiinteän- ja mobiiliverkon palveluja kuluttaja- ja yritysasiakkaille. Maantieteellisesti yhtiö on keskittynyt toimimaan Pohjoismaiden alueilla. Yhtiö tarjoaa verkkoyhteyksiä ja televiestintäpalveluja sekä auttaa luomaan uusia yhteyksiä helposti, tehokkaasti ja ympäristöystävällisesti.

Tältä sivulta löydät ajankohtaisimmat Telia alennuskoodit, kampanjat ja tarjoukset, jotta et joutuisi maksamaan tyhjästä!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Salainen liittymäetu

Löysimme sen sattumalta. Katso huippuetusi puhelinliittymään tästä!

Voimassa toistaiseksi.

Rajaton 200M nyt vain 19,90 €

Tilaa Rajaton 200M 12 kk nyt vain 19,90 €/kk.

Voimassa toistaiseksi.

Telia Company AB (aiemmin TeliaSonera AB) on monikansllinen teleoperaattori, joka syntyi Telian ja Soneran fuusion tuloksena vuonna 2002. Telia tarjoaa kiinteän verkon ja mobiiliverkon palveluja yritys- ja kuluttaja-asiakkaille.

Telian verkkokauppa

Telia.fi-verkkokauppa mahdollistaa Telian tuotteiden ja palveluiden tilaamisen, sekä omien tilauksien hallinnan internetin välityksellä.

Sivustolta löytyy myös hyötypalveluja asiakkaille, kuten Minun Telia -sivut, netin nopeustesti, häiriökartta sekä tekninen tuki Helppi.

Tuotteet ja palvelut

Telia-verkkokaupasta löydät kaikki laitteet, mukaan lukien puhelimet, tietokoneet, tabletit, reitittimet, televisiot, kuulokkeet, kaiuttimet, PlayStation 5-, Xbox- ja Nintendo-pelikonsolit, pelitarvikkeet, älykellot, älykodin tuotteet sekä modeemit ja kaapelimodeemit

Valikoimiin kuuluvat myös puhelinliittymät, nettiliittymät, M2M-liittymät, yritys- ja palvelunumerot sekä SMS- ja faksiviestintäpalvelut. Puhelinliittymät kattavat kaikki 4G- ja 5G-liittymät, liittymät lapselle, prepaidit ja rinnakkaisliittymät. Nettiliittymien alta löydät 5G-nettiliittymät, mobiililaajakaistat, valokuituliittymät ja muut.

Tietoturva-osastolta löydät lisäksi Turvapaketti-palvelun ja Freedome VPN -palvelun.

Telian TV- ja viihdepalveluihin lukeutuvat kanavapaketit ja muut, kuten C More, Liiga ja Liigapassi, Telia TV

Yrityksille suunnattuja tuotteita ja palveluja ovat mm. Microsoft 365, Teams, työtilat, liiketoimintapalvelut sekä infra- ja asiantuntijapalvelut.

Alennuskoodit ja tarjoukset

Koska olet tullut Alennuskoodi 101 -sivustolle, etsinnässäsi lienee Telia-alennuskoodi? Meillä on sinulle hyviä uutisia!

Telia todella hyödyntää alennuskoodeja osana markkinointiaan ja löydät ajankohtaisimmat Telia-alennuskoodit aina meiltä!

Voimme 10+ vuoden kokemuksella kuitenkin todeta, että Telia-alennuskoodeja on tarjolla vain hyvin harvoin, jos ollenkaan.

Telia alennuskoodi

Parhaimmat Telia-tarjoukset ja -diilit ovat saatavilla yleensä isojen myyntikampanjoiden aikana, kuten black fridayna, singles' dayna ja jouluna.

Mutta ei hätää! Julkaisemme Telialle myös erinäisiä kampanjoita ja tarjouksia, joiden aikana voit saada rahanarvoisia etuja normaalihintoihin verrattuna. Ja saat nämä edut ja hinnat usein vain linkkiemme kautta.

Katso esimerkiksi puhelin- ja liittymätarjouksemme, opiskelijatarjouksemme ja monet muut tarjoukset.

Myymälät

Telian tuotteita ja palveluja myydään Telia Kaupoissa kautta maan.

Asiakaspalvelu

Apu useimpiin Telian tuotteiden/palvelujen ongelmiin löytyy asiakastuesta.

Minun Telia -sivuilla tai -sovelluksessa maksat laskut, päivität liittymäsi, teet vikailmoitukset ja chattailet asiakaspalvelun kanssa. Chat on avoinna 24 tuntia vuorokaudessa.

Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun myös puhelimitse puh. 020 690 400 (hinta mpm/pvm, myös jonotusajalta) tai Telia Helpin kautta puh. 0600 10 100 (2,50 €/puhelu + 2,50 €/alkava min + mpm/pvm).

Hinnat päivitetty 10/2022. Tarkista voimassa olevat hinnat Telian asiakaspalvelun sivuilta.