Teekauppa alennuskoodit

Teekauppa

Teekauppa (www.teekauppa.fi) on Utriainen Imports Oy:n, vuodesta 2009 lähtien toiminut, teehen erikoistunut verkkokauppa.

Teekaupasta löydät mustaa teetä, vihreää teetä, valkoista teetä, jasmiiniteetä, luomuteetä, pu'er-teetä, oolong-teetä, matcha-teetä sekä yrittijuomia ja erilaisia teetarvikkeita, kuten siivilöitä, suodattimia, filttereitä, mittoja, kauhoja ja säilytystarvikkeita. Kaupasta on helppo löytää myös tietystä maasta tai maanosasta tulevat teelaadut mikäli olet etsimässä esimerkiksi kiinalaista, japanilaista, intialaista, afrikkalaista, nepalilaista, taiwanilaista tai srilankalaista teetä.

Toimitukset tulevat kirjeenä, postipakettina tai Ovelle-pakettina suoraan kotiovelle alkaen 1 €/tilaus ja yli 25 € ostokset aina ilman toimituskuluja. Tutustu uusiin teelaatuihin maailmalta ja hyödynnä myös sivuiltamme löytyvät Teekauppa-alennuskoodit!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Teekauppa alennuskoodit ja tarjoukset 2021

15 % tarjouskuponki uutiskirjeen tilaajille!

Liity Teekaupan uutiskirjelistalle ja saat tietoa teestä, ainutlaatuisia tarjouksia sekä 15 % tarjouskupongin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi.

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Voimassa toistaiseksi.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Teekauppa

Liity Teekauppa Chayan kanta-asiakasohjelmaan ja keräät jokaisesta 10 €:n ostoksesta yhden pisteen. Pisteen arvo on 0,30 € ja voit käyttää keräämiäsi pisteitä tulevien tilausten maksamiseen. Liity ilmaiseksi nyt!

Ruokaboksissa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja. Voit kokeilla palvelua tilaamalla ensimmäisen boksin kotiovellesi alkaen 59 euroa sisältäen 3 reseptiä. Voit laittaa tilauksesi tauolle milloin tahansa.

Liity Keveen postituslistalle ja saat 40 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Tarjous on voimassa vähintään 15 €:n tilauksissa ja voimassa 31 päivää rekisteröitymisestä.

Käytätkö luomutuotteita ja superfoodeja päivittäin? Ostamalla säästöpakkauksia säästät jopa 40 %. Säästöpakkaus on myös ekologinen valinta, koska sinun ei tarvitse tilata niin usein pakkausmateriaalia tarvitaan vähemmän.