Etusivu > Kaupat > Teekauppa
Teekauppa alennuskoodit

Teekauppa alennuskoodit

Teekauppa (www.teekauppa.fi) on Utriainen Imports Oy:n, vuodesta 2009 lähtien toiminut, teehen erikoistunut verkkokauppa.

Teekaupasta löydät mustaa teetä, vihreää teetä, valkoista teetä, jasmiiniteetä, luomuteetä, pu'er-teetä, oolong-teetä, matcha-teetä sekä yrittijuomia ja erilaisia teetarvikkeita, kuten siivilöitä, suodattimia, filttereitä, mittoja, kauhoja ja säilytystarvikkeita. Kaupasta on helppo löytää myös tietystä maasta tai maanosasta tulevat teelaadut mikäli olet etsimässä esimerkiksi kiinalaista, japanilaista, intialaista, afrikkalaista, nepalilaista, taiwanilaista tai srilankalaista teetä.

Toimitukset tulevat kirjeenä, postipakettina tai Ovelle-pakettina suoraan kotiovelle alkaen 1 €/tilaus ja yli 25 € ostokset aina ilman toimituskuluja. Tutustu uusiin teelaatuihin maailmalta ja hyödynnä myös sivuiltamme löytyvät Teekauppa-alennuskoodit!?c=15919&m=570210&a=95698&t=pi

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

15 % tarjouskuponki uutiskirjeen tilaajille!

Liity Teekaupan uutiskirjelistalle ja saat tietoa teestä, ainutlaatuisia tarjouksia sekä 15 % tarjouskupongin käytettäväksi seuraavassa tilauksessasi.

Voimassa toistaiseksi.

Ilmainen toimitus yli 50 € tilauksiin

Voimassa toistaiseksi.

Voimassa toistaiseksi.

Tietoa Teekauppa alennuskoodeista