Alennuskoodit > Kaupat > Suomalainen Kirjakauppa
Suomalainen Kirjakauppa alennuskoodit

Suomalainen Kirjakauppa alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

Suomalainen Kirjakauppa (www.suomalainen.com) on vuonna 1912 perustettu, Otava-konserniin kuuluva, yli 42 paikkakunnalla ja verkossa 24 tuntia vuorokaudessa palveleva kirjakauppa, jonka valikoimaan kuuluu yli 100 000 kotimaista ja 10 miljoonaa ulkomaista kirjaa. Katso uusimmat Suomalainen Kirjakauppa alennuskoodit ja kampanjat sivuiltamme ja osta kirjat netistä edullisemmin!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Liity maksutta Pöllöklubiin – saat 5 % bonusta

Liity Suomalaisen kanta-asiakasohjelma Pöllöklubiin ja saat 5 % bonusta jokaisesta ostoksesta. Lisäksi saat kuukausittain vaihtuvia klubietuja ja tarjouksia. Liittyminen on maksutonta.

Voimassa toistaiseksi.

Suomalainen Kirjakauppa tarjoaa kirjoja jokaiseen makuun kaunokirjallisuudesta tietokirjoihin, pokkareista lasten- ja nuorten kirjallisuuteen sekä oppikirjoista äänikirjoihin ja karttoihin. Kirjoja on saatavilla myös ruotsin- ja englanninkielisinä. Suomalainen.com myy lisäksi e-kirjoja ja niiden lukulaitteita, lasten askartelutarvikkeita, lautapelejä sekä toimistotarvikkeita.

Maksaminen Suomalainen.com:ssa onnistuu yleisimpien pankkien verkkopankkitunnuksilla sekä Visa-, Mastercard- ja Eurocard-korteilla. Tilaukset toimitetaan postin kautta kirjeenä tai postipakettina tai sen voi halutessaan noutaa lähimmästä Suomalaisesta Kirjakaupasta tai R-kioskilta. Ladattavat tuotteet saa ladattua suoraan verkkokaupasta maksun jälkeen. Yli 60 € kotimaan tilaukset toimitetaan aina ilman toimituskuluja.

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 24.4.2019.