Suojakalvotukku alennuskoodit

Suojakalvotukku

Suojakalvotukku (www.suojakalvotukku.fi) on kosketusnäytöllisten laitteiden, kuten kännyköiden, tablettien ja muiden medialaitteiden, suojakalvojen myyntiin erikoistunut verkkokauppa.

Kaupasta löydät suojakalvot mm. Nokian, Samsungin, Applen, HTC:n, LG:n, Huawein, Sonyn ja Motorolan älypuhelimiin sekä kaikkiin yleisimpiin tablettimalleihin. Suojakalvotukku lupaa aina ilmaiset toimitukset 1-3 päivässä ja 14 päivän palautusoikeuden.

Muista hyödyntää myös sivuiltamme löytyvät parhaat Suojakalvotukku-kampanjakoodit ja -alennuskoodit!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Suojakalvotukku alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Suojakalvotukku: Vuoden kodin ale – melkein kaikki -25 %

Tarjous ei koske puhelimia, varaosia, lahjakortteja eikä tuotepaketteja.

Puhelintarvikkeiden ALE jopa -50 %

Suojakalvotukun alessa tälläkin hetkellä puhelintarvikkeita: panssarilaseja, näytönsuojia, suojakalvoja, kuoria ja muita puhelintarvikkeita jopa 50 % alennuksella!

Kaikki yli 20 € tilaukset ilmaisella toimituksella

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Suojakalvotukku

Ei voi yhdistää muiden alennusten kanssa.

Alennus koskee valikoituja tuotteita. Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin enintään 31.12. asti.

Ei koske seuraavia tuotteita/tuoteryhmiä: IPL Hair Removal, DiamondClean Toothbrush Handles, Air Purifiers, Garment Steamers, Prestige Shavers, Sleep & Respiratory Care, Clearance products, GC9630/20, GC9682/86, GC9635/26, S9211/26, BT9810/13, HR3752/01, HR1889/71 ja HD9650/99.

Suojis-panssarilasilla varmistat, että laitteesi kestää arjen vauhdit ja kolhut naarmuitta. Suojis-tuotteet nyt 30 % alennuksella!

Tokoi Techiltä löydät varaosat, työkalut ja asennussarjat tarkkoine asennusohjeineen. Korjaamalla puhelimen itse voit säästää jopa 80 % puhelimen huoltokuluista!

Tietoa kaupasta Suojakalvotukku

Miten voin maksaa tilauksen?

Suojakalvotukku.fi tarjoaa maksutapoina verkkopankkitunnukset, luottokortit, Everyday-maksun sekä Joustoraha-laskun ja -osamaksun.

Kuinka paljon toimituskulut ovat?

Toimituskulut Suomeen ovat aina 0 €.

Koska saan tilaamani tuotteet?

Tuotteet pyritään lähettämään jo tilauspäivänä, kuitenkin aina viimeistään 2 arkipäivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Mikäli tilmaamasi tuote on loppunut varastosta, saat siitä ilmoituksen ja tilaus lähetetään kun tuotetta on taas varastossa.

Miten suojakalvo kiinnitetään?

Puhdista näyttö ensin siihen tarkoitetulla liinalla. Poista suojakalvosta reikien paikoilla olevat palat ja poista suojakalvon suojamuovi. Varmista, ettei kalvoon tartu likaa. Kiinnitä suojakalvo siten, että kalvon reiät osuvat oikeisiin kohtiin. Työnnä kalvon alle jäänyt ilma pois esim. luottokortin avulla.

En löytänyt suojakuoria omaan puhelimeeni?

Ei hätää. Voit ottaa yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun ja saat ilmoituksen heti kun puhelinmalliisi sopivia suojakuoria löytyy verkkokaupan valikoimista. Katso lisätietoa.

Onko tuotteilla palautusoikeutta?

Kaikilla tuotteilla on Suomen Kuluttajansuojalain mukainen 30 päivän palautusoikeus tuotteen vastaanottamisesta lukien. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja myyntikunnossa.

Miten voin ottaa yhteyttä asiakaspalveluun?

Tuotteisiin ja tilauksiin liittyvissä kysymyksissä voit lähettää sähköpostia osoitteeseen palaute@suojakalvotukku.fi tai lähettää viestin palautelomakkeella.

Yhteystiedot

Tokoi eCommerce Oy / Suojakalvotukku Finland
Aholantie 1
21290 RUSKO

www.suojakalvotukku.fi

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 4.10.2017.