Storytel alekoodi

Parhaat Storytel alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Storytel alennuskoodit toukokuu 2024

Storytel (storytel.com) on suoratoistopalvelu, jossa voit kuunnella äänikirjoja ja lukea e-kirjoja mobiililaitteeseen ladattavalla sovelluksella. Äänikirjoja voi kuunnella myös tietokoneella.

Storytel kattaa runsaan valikoiman kirjoja kaikissa kategorioissa ja niitä on mahdollista kuunnella ajasta ja paikasta riippumatta, esimerkiksi lenkillä, kesämökillä, lentokoneessa tai sängyssä peiton alla.

Liity palveluun nyt ja voit kokeilla sitä 14 päivää maksutta. Kokeilujakson jälkeen tilaus jatkuu kuukausimaksullisena, ellet peruuta sitä. Sivuiltamme löydät parhaat kampanjakoodit Storytelin palveluun.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Storytel Basic vähemmän kuunteleville 9,99 €/kk

Storytel Basic on valintasi, mikäli kuuntelet ja luet vähemmän. Basic-tilaus sisältää:

  • 1 käyttäjätili
  • 20 tuntia luku- ja kuunteluaikaa kuukaudessa
  • Ei sitoutumisaikaa
Voimassa toistaiseksi.

Opiskelijan etu – Nauti Storytel Unlimitedistä alennettuun hintaan!

Aloita äänikirjojen kuuntelu edullisemmin Storytel Unlimited -tilauksella. Erikoistarjous uusille ja palaaville opiskelija-asiakkaille. Vahvista opiskelijastatuksesi ja nauti laajasta kirjavalikoimasta alennettuun hintaan.

Voimassa toistaiseksi.

Storytel: Kokeile ilmaiseksi 14 päivän ajan!

Tee arjesta seikkailu ja nauti äänikirjoista ja e-kirjoista kännykässä, tabletilla tai lukulaitteella. Voit kokeilla Storyteliä nyt 14 päivää ilmaiseksi! Kokeilujakson päätyttyä voit jatkaa palvelun käyttöä hintaan 16,99 €/kk.

Voimassa toistaiseksi.

Storytel on suosittu äänikirja- ja e-kirjapalvelu, joka tarjoaa pääsyn satoihintuhansiin e-kirjoihin, äänikirjoihin ja podcasteihin.

Storytel (storytel.com/fi) on noussut nopeasti suosituksi äänikirja- ja e-kirjapalveluksi, joka tarjoaa lukemattomia hetkiä kirjallisen viihteen parissa.

Tämä palvelu mahdollistaa käyttäjilleen pääsyn satoihintuhansiin e-kirjoihin, äänikirjoihin ja podcasteihin, joita käyttäjät voivat lukea ja kuunnella missä ja milloin tahansa, olipa kyseessä sitten rentouttava hetki kotona tai pendelöinti töihin.

Storytel erottuu kilpailijoistaan, kuten BookBeatista ja Elisa Kirjasta, ainutlaatuisella Storytel Reader -lukulaitteella, joka on suunniteltu erityisesti e-kirjojen lukemiseen. Tämä kevyt ja kompakti laite tarjoaa miellyttävän lukukokemuksen, jossa yhdistyvät pitkä akunkesto ja silmiä säästävä näyttö.

Storytel Reader mahdollistaa käyttäjilleen helpon pääsyn Storytelin laajaan e-kirjakokoelmaan, joka on saatavilla missä tahansa, ilman tarvetta internet-yhteydelle lukuhetken aikana.

Kun vertaillaan Storyteliä kilpailijoihinsa (BookBeat, Elisa Kirja, Nextory ja muut) huomataan, että jokaisella palvelulla on omat vahvuutensa. BookBeat ja Elisa Kirja tarjoavat nekin laajan valikoiman äänikirjoja ja e-kirjoja, mutta Storytel erottuu edukseen laajemmalla valikoimalla sisältöjä sekä ainutlaatuisella lukulaitteellaan.

Suuri äänikirjapalkinto

Suuri äänikirjapalkinto on Storytelin jakama palkinto ansioituneille äänikirjoille.

Storytelin myöntämä Suuri äänikirjapalkinto tunnustaa ja palkitsee merkittävät äänikirjateokset. Tämä palkinto, joka juontaa juurensa Ruotsin Stora Ljudbokspriset -palkinnosta vuodesta 2008, saapui Suomeen ensimmäistä kertaa vuonna 2020.

Storytel Awards -gaalassa vuosittain jaettava palkinto on omistettu äänikirjojen kehityksen edistämiselle, kuuntelunautinnon levittämiselle ja äänikirjojen tekijöiden työn tunnustamiselle.

Palkintoja jaetaan nykyään viidessä kategoriassa (aiemmin neljässä): kaunokirjallisuus, jännitys ja dekkarit, tietokirjallisuus ja elämäkerrat, lasten- ja nuortenkirjallisuus sekä uutena kategoriana vuodesta 2023 alkaen romantiikka ja feelgood.

Palkinto myönnetään sekä kirjailijalle että äänikirjan lukijalle, ja käännöskirjojen tapauksessa kääntäjä saa tunnustuksen. Palkinnon suuruus on tuhat euroa.

Storytelin tilausmallit ja hinnat

Storytel tarjoaa useita erilaisia ja eri hintaisia tilausmalleja, joista jokainen löytää omiin tarpeisiinsa sopivimman.

Storytel tarjoaa useita eri tilausmalleja, jotka on suunniteltu vastaamaan erilaisia tarpeita ja kuuntelutottumuksia. Tilausvaihtoehdot vaihtelevat perustasosta aina perhepaketteihin asti, tarjoten jokaiselle käyttäjälle sopivan vaihtoehdon.

  • Basic: Tämä on edullisin vaihtoehto, joka sopii satunnaisille kuuntelijoille. Basic-tilaus tarjoaa rajoitetun pääsyn valikoimaan.
  • Premium: Premium-tilaus on suunnattu aktiivisemmille kuuntelijoille, tarjoten laajemman pääsyn kirjoihin ja paremman käyttökokemuksen.
  • Unlimited: Tämä vaihtoehto on ihanteellinen kirjojen ystäville, jotka haluavat pääsyn koko valikoimaan ilman rajoituksia.
  • Family: Perhepaketti on suunniteltu useammalle käyttäjälle. Se mahdollistaa useamman profiilin lisäämisen ja tarjoaa laajan kirjojen valikoiman koko perheelle.

Hinnat vaihtelevat tilausmallista riippuen, ja ne on esitetty Storytelin verkkosivuilla. Käyttäjien kannattaa tarkistaa ajankohtaiset hinnat suoraan Storytelin sivuilta.

Alennukset ja erikoistarjoukset

Storytel ymmärtää, että erityisesti opiskelijat arvostavat taloudellista joustavuutta. Siksi palvelu tarjoaa usein alennuksia ja erikoistarjouksia opiskelijoille.

Nämä tarjoukset voivat sisältää alennettuja kuukausimaksuja tai pidennettyjä ilmaiskokeilujaksoja. Opiskelijoiden on hyvä pitää silmällä Storytelin sivuja ja opiskelija-alennuksia tarjoavia sivustoja, jotta he eivät jää paitsi näistä edullisista tarjouksista.

Tutustu Storyteliin ilmaiskokeilujen avulla

Tutustu maksutta Storytelin e-kirjoihin ja äänikirjoihin uusille asiakkaille tarjottavien ilmaiskokeilujen avulla.

Storytel tarjoaa uusille asiakkaille mahdollisuuden tutustua palveluun ilmaiskokeilujakson kautta. Tämä kokeilujakso antaa käyttäjille täyden pääsyn Storytelin kattavaan kirjavalikoimaan, mukaan lukien sadattuhannet äänikirjat, e-kirjat, podcastit ja Storytel Originals -sisällöt.

Ilmaiskokeilu on erinomainen tapa kokeilla palvelua sitoutumatta heti kuukausimaksuihin, ja se tarjoaa uusille käyttäjille mahdollisuuden kokea Storytelin tarjoamat edut ja ominaisuudet.

Miksi ei samaa tarjousta vanhoille asiakkaille?

Storytelin politiikka ei yleensä sisällä samanlaisia tarjouksia vanhoille asiakkaille. Tämä johtuu siitä, että ilmaiskokeilut on suunniteltu houkuttelemaan uusia käyttäjiä kokeilemaan palvelua.

Vanhat asiakkaat ovat jo saaneet mahdollisuuden tutustua palveluun ja arvioida sen tuottamaa lisäarvoa. Sen sijaan, Storytel voi tarjota erilaisia kampanjoita ja alennuksia vanhoille asiakkaille aika ajoin, esimerkiksi erikoistarjouksia tietyistä kirjasarjoista tai tapahtumista, mutta nämä eivät yleensä ole samanlaisia kuin uusille asiakkaille suunnatut ilmaiskokeilut.

Asiakaspalvelu ja tilauksen peruutus

Storytelin asiakaspalvelu tarjoaa tukea ja ohjeita palveluun liittyvissä kysymyksissä. Asiakaspalveluun voi olla yhteydessä sähköpostitse, ja he vastaavat mielellään kaikkiin kysymyksiin, olipa kyse sitten tilauksesta, kuunteluongelmista tai muista palveluun liittyvistä asioista.

Tilauksen peruutus

Tilauksen peruuttamistapa riippuu siitä, miten tilaus on alun perin tehty:

  • Verkkosivujen kautta aloitetut tilaukset: Voit peruuttaa tilauksen kirjautumalla sisään omalle tilillesi Storytelin verkkosivuilla. Valitse "Hallinnoi" ja sieltä "Peruuta tilaus". Vahvista peruutus, jonka jälkeen saat sähköpostitse irtisanomisvahvistuksen​​.
  • Sovelluksen kautta aloitetut tilaukset (Google): Jos tilauksesi on aloitettu sovelluksessa Google-tiliä käyttäen, hallinnoi tilausta Google-tilisi kautta. Avaa Google Play -kauppa, valitse profiilikuvasi, siirry "Maksut ja tilaukset" -> "Tilaukset", valitse peruutettava tilaus ja toimi ohjeiden mukaan​​.
  • Etkö ole varma, miten aloitit tilauksen? Jos et ole varma, miten olet aloittanut tilauksesi, kirjaudu sisään omalle tilillesi Storytelin verkkosivuilla ja tarkista maksutapasi. Tämä auttaa selvittämään, miten tilaus on alun perin tehty​​.

Kun olet peruuttanut tilauksesi, voit hyödyntää muiden äänikirjapalveluiden tarjoukset, jotta pääset tutustumaan myös niihin ja löytämään omaan käyttöön parhaiten soveltuvan palvelun.

Vinkki: Irtisanottuasi tilauksen, voit jäädä odottelemaan mahdollisia "Kaipaamme sinua" -viestejä, jotka saattavat sisältää houkuttelevia alennuksia tai tarjouksia palvelusta. Nämä vanhoille asiakkaille suunnatut viestit on suunniteltu houkuttelemaan heidät takaisin palveluun. On kuitenkin syytä huomata, että tällaisten viestien saapuminen ja niiden sisältämät tarjoukset vaihtelevat, eikä niiden saapumista voi taata.

Toivotamme kuitenkin onnea parhaiden ilmaiskokeilujen ja tarjousten metsästykseen sekä tarpeisiisi sopivimman e- ja äänikirjapalvelun löytämiseen!