iRobot alennuskoodit

iRobot

iRobot on yhdysvaltalainen yritys, joka on omistautunut luomaan realistisia robotiikkaratkaisuja reaalimaailman ongelmiin. Sen robotit ovat käytännöllisiä, luotettavia ja innovatiivisia tuotteita, jotka vastaavat käyttäjiensä tarpeisiin luovalla suunnittelulla ja designilla. iRobot tuottaa tuotteita, jotka hoitavat homman jo tänään.

iRobotin kotirobotit ovat mullistamassa tapaa, jolla ihmiset siivoavat. Sen robotteja on myyty maailmanlaajuisesti jo yli 10 miljoonaa ja maailmanvalloitusta johtaa palkittu iRobot Roomba -robotti-imuri. Roomba oli ensimmäinen tuote, joka teki käytännöllisistä roboteista todellisuutta ja näytti, että robotit ovat tulleet jäädäkseen. iRobotin kotirobottiperheeseen kuuluvat myös Scooba-lattianpesurobotti, Braava-lattianpesurobotti, Mirra-altaanpesurobotti ja Looj-räystäskourun puhdistusrobotti.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat iRobot alennuskoodit ja tarjoukset 2021

iRobot® Roomba® 980 -robotti-imuri nyt vain 999,99 €

Yhteensopiva Amazon Alexan kanssa. Ilmainen toimitus kaikkiin robottitilauksiin.

iRobot® Braava® 390t -lattianpesurobotti vain 349,99 €

Ilmainen toimitus kaikkiin robottitilauksiin.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin iRobot

Alennus koskee valikoituja tuotteita. Voimassa niin kauan kuin tavaraa riittää, kuitenkin enintään 31.12. asti.

Suojakalvotukun alessa tälläkin hetkellä puhelintarvikkeita: panssarilaseja, näytönsuojia, suojakalvoja, kuoria ja muita puhelintarvikkeita jopa 50 % alennuksella!

Suojis-panssarilasilla varmistat, että laitteesi kestää arjen vauhdit ja kolhut naarmuitta. Suojis-tuotteet nyt 30 % alennuksella!

Tokoi Techiltä löydät varaosat, työkalut ja asennussarjat tarkkoine asennusohjeineen. Korjaamalla puhelimen itse voit säästää jopa 80 % puhelimen huoltokuluista!

Etu koskee Postin pikkupakettia (norm. 1,99 €). Mikäli tilaat Matkahuollon Lähellä-pakettina, Postin noutopakettina tai SmartPOST-pakettiautomaattiin saat ilmaisen toimituksen yli 50 €:n tilauksiin (norm. 4,49-4,99 €).