SPORT alennuskoodit

SPORT

SPORT (aik. MeNaiset SPORT) on vuonna 2012 perustettu, hyväntuulinen ja houkutteleva liikunnan ja hyvän olon lifestyle-lehti, joka inspiroi liikkumaan, syömään terveellisesti ja tavoittelemaan terveellisempää elämää.

Lehti esittelee liikuntalajeja, sporttituotteita, urheilumuotia ja jakaa liikkujille sopivia kauneusvinkkejä. SPORT antaa ohjeita liikuntaan ja ravitsemukseen sekä kertoo trendeistä ja ajan ilmiöistä.

Katso paras SPORT-lehden tarjous sivuiltamme ja saat parhaat vinkit liikuntaan, ravitsemukseen ja hyvään fiilikseen 10 kertaa vuodessa.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat SPORT alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Katso Lehtikuninkaan SPORT-tarjous!

Katso pirteästi uudistuneen SPORT-lehden tarjous Lehtikuninkaan sivuilta!

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin SPORT

Tutustu Lehtikuninkaan vaihtuviin Juoksija-lehden tarjouksiin ja tilaa lehti kampanjahintaan joko itselle tai lahjaksi. Tarjous voi sisältää tilaajalahjan.

Katso Lehtikuningas.fi:n vaihtuva Tiede Luonto -lehden tarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja ja tilaa kiehtova Tiede Luonto joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Valitse Matka-lehtitarjous ja tarjoukseen mahdollisesti sisältyvä tilaajalahja, ja tilaa lehti joko itselle tai lahjaksi kampanjahintaan.

Tietoa kaupasta SPORT

SPORT lehden kansiSPORT on Sanoma Magazines Finland Oy:n kustantama "hyvän olon lifestyle-aikakauslehti", joka inspiroi ja innostaa lukijoitaan terveellisiin elämäntapoihin. Lehti sopii niin harjoittelun jo aloittaneille kuin myös heille, jotka ovat vasta aloittaneet oman elämäntapamuutoksensa.

SPORT käsittelee liikuntaa, ravintsemusta, kauneutta ja muotia. Lehti esittelee urheilu- ja liikuntalajeja sekä varusteita, jakaa parhaat reseptit ja antaa vinkkejä ravitsemukseen, haastattelee mielenkiintoisia henkilöitä sekä kertoo ajankohtaisista asioista ja ilmiöistä.

Kymmenen kertaa vuodessa ilmestyvän lehden jokainen numero on tuhti lukupaketti kiinnostavaa lukemista.