Sokos Hotels alennuskoodit

Sokos Hotels

Sokos Hotels (www.sokoshotels.fi) on Suomen tunnetuin hotelliketju, johon kuuluu yli 31 hotellia Suomessa. Lisäksi sillä on Sokos Hotel Viru Tallinnassa ja kolme hotellia Pietarissa Venäjällä.

Kaikki Sokos-hotellit sijaisevat kaupunkien keskustoissa, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä kiinnostavia kohteita. Majoituksen lisäksi Sokos-hotellit tarjoavat kokous- ja ravintolapalveluita. Hotellien yhteydessä toimii ruokaravintoloita ja illanviettopaikkoja.

Sokos Hotels on osa S-ryhmää, joten asiakasomistajat saavat hotellivarauksista Bonusta ja muita asiakasomistajaetuja. Katso parhaat Sokos Hotels -alennuskoodit ja -tarjoukset sivuiltamme ja säästä!

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Sokos Hotels alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Omistajille jopa 25 % alennusta varauksesta

Omistajille aina vähintään 10 % ja jopa 25 % alennusta päivän hinnasta, kun teet varauksen ennakkoon sokoshotels.fi -sivustolla. Eri tarjouksia Break-, Solo- ja Original-hotelleihin.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Sokos Hotels

Scandicin Staycation-hotelleissa on esimerkiksi kylpyamme tai oma sauna sekä valmiiksi katettu aamiainen klo 11 asti. Scandic Friends -jäsenille hotelliyöt Staycation-hotelleissa 20 % alennuksella.

Scandic Friends -jäsenet voivat varata hotelliyöt 20 % alennuksella. Alennus on voimassa kylpylähotelleissa kaikkina päivinä. Tutustu ehtoihin ja etuihin tarkemmin kohdesivulla.

Scandic Friends on Scandicin kanta-asiakasohjelma, jonka jäsenenä voit ansaita pisteitä ja käyttää niitä palkintoöihin, osamaksuihin, verkko-ostoksiin ja muihin. Kun liityt nyt, saat jopa 20 % alennusta majoituksesta ja 10 % alennusta ruoasta Scandic-ravintoloissa valittuina viikonloppuina ja loma-aikoina. Katso ehdot ja kaikki kanta-asiakasedut kohdesivulta.

Löydä alennukset ja kampanjat Nordic Choice Hotelseihin, elämyksiin ja lahjakortteihin.

Hoida hotelliyöpyminen ja aktiviteetti pakettina. Selaa Nordic Choice Hotelsin Packtivity-valikoimaa kohteessasi.

Tilaa Nordic Choice Hotelsin uutiskirje ja saat jopa 25 %:n tervetuliaisialennuksen. Saat myös hyviä tarjouksia ja uutisia Nordic Choice Hotelsilta sähköpostitse. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Paljon isoja ja pieniä, kovia ja pehmeitä matkalaukkuja lyhyille ja pidemmille reissuille sekä käsimatkatavaroille. Tuotemerkkejä mm. Samsonite, Thule, Travelite, North Face ja Eastpak.

Myös palautus on ilmainen.

Tietoa kaupasta Sokos Hotels

Yhteystiedot

Hotellien yhteystiedot

Myyntipalvelu puh. 020 1234 600 (ark. klo 8-20).

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 11.12.2016.