Sokos Hotels alekoodi

Parhaat Sokos Hotels alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Sokos Hotels alennuskoodit toukokuu 2024

Sokos Hotels (www.sokoshotels.fi) on Suomen tunnetuin hotelliketju, johon kuuluu yli 31 hotellia Suomessa. Lisäksi sillä on Sokos Hotel Viru Tallinnassa ja kolme hotellia Pietarissa Venäjällä.

Kaikki Sokos-hotellit sijaisevat kaupunkien keskustoissa, hyvien liikenneyhteyksien varrella ja lähellä kiinnostavia kohteita. Majoituksen lisäksi Sokos-hotellit tarjoavat kokous- ja ravintolapalveluita. Hotellien yhteydessä toimii ruokaravintoloita ja illanviettopaikkoja.

Sokos Hotels on osa S-ryhmää, joten asiakasomistajat saavat hotellivarauksista Bonusta ja muita asiakasomistajaetuja. Katso parhaat Sokos Hotels -alennuskoodit ja -tarjoukset sivuiltamme ja säästä!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Omistajille jopa 25 % alennusta varauksesta

Omistajille aina vähintään 10 % ja jopa 25 % alennusta päivän hinnasta, kun teet varauksen ennakkoon sokoshotels.fi -sivustolla. Eri tarjouksia Break-, Solo- ja Original-hotelleihin.

Voimassa toistaiseksi.

Sokos Hotels on suomalainen hotelliketju, joka tarjoaa Suomen lisäksi hotellimajoituksia Virossa.

Sokos Hotels lyhyesti

Sokos Hotels (sokoshotels.fi) on suomalainen hotelliketju, jolla on noin 45 hotellia Suomessa ja Virossa. Sokos-hotellit ovat osa S-ryhmää, jonka S-Etukortilla saa hotelleista asiakasomistajaetuja.

Ketjun hotellista 14:ää hallinnoiva Sokotel on Suomen toiseksi suurin majoitusalanyritys, heti Scandicin jälkeen. Sen muita kilpailijoita ovat mm. Strawberry ja Radisson Hotels.

Sokos-hotellien brändit voidaan luokitella neljään ryhmään, jotka ovat:

 • Originals-hotellit ovat kuin perinteisiä, luotettavia ystäviä. Nämä hotellit sijaitsevat yleensä kaupunkien sydämissä tai merkittävien nähtävyyksien läheisyydessä, mikä tekee niistä ihanteellisia heille, jotka haluavat tutustua kaupungin sykkeeseen. Original-hotellit korostavat paikallista vieraanvaraisuutta ja perinteitä, tarjoten klassisen ja mukavan sisustuksen sekä perusmukavuudet ja -palvelut matkailijoille.
 • Solo-hotellit ovat kuin tyylikäs ja moderni tuttavuus, joka tarjoaa yksilöllistä palvelua ja laatua. Solo-hotellit ovat usein sijoittuneet kulttuurillisesti merkittäviin paikkoihin, ja ne on suunniteltu heille, jotka arvostavat designia, taidetta ja ainutlaatuisia elämyksiä. Solo-hotellit tarjoavat korkeatasoisen majoituksen yhdistettynä henkilökohtaiseen palveluun ja yksilöllisesti suunniteltuihin huoneisiin.
 • Break-hotellit ovat kuin virkistävä tauko arjesta. Break-hotellit sijaitsevat usein lähellä luontoa tai aktiviteettikohteita, ja ne on suunnattu rentoutumista ja virkistäytymistä etsiville asiakkaille. Näissä hotelleissa korostetaan rentoa tunnelmaa, vapaa-ajan palveluita ja mahdollisuuksia nauttia ulkoilusta ja alueen aktiviteeteista.
 • Heymo-hotellit ovat suunnattu erityisesti nuoremmille matkailijoille ja budjettitietoisille asiakkaille. Heymo-hotellit tarjoavat edullista majoitusta yksinkertaisilla mutta toimivilla palveluilla, sopien erinomaisesti lyhytaikaiseen majoitukseen tai kaupunkiseikkailuihin.

Sokos Hotels -ketju tarjoaa monipuolisen valikoiman hotelleja ympäri Suomea, ja jokainen hotelli tarjoaa uniikin kokemuksen. Esimerkiksi Viru Hotelli Tallinnassa on kuuluisa historiallisista merkkipaaluistaan ja erinomaisesta sijainnistaan. Hotelli Flamingo Vantaalla yhdistää majoituksen, viihteen ja ostosmahdollisuudet Flamingo-viihdekeskuksen yhteydessä.

Helsingissä sijaitseva Tripla Hotelli, joka tunnetaan myös nimellä Original Sokos Hotel Tripla, on osa laajempaa Tripla-kaupunkikeskusta, tarjoten modernin ja urbaanin majoituskokemuksen. Tampereen Hotelli Ilves on puolestaan tunnettu maamerkki kaupungin keskustassa, tarjoten upeat näkymät Tampereelle.

Joensuussa Hotelli Kimmel sijaitsee kauniilla paikalla Pielisjoen rannalla, ja se on suosittu sekä liike- että vapaa-ajan matkailijoiden keskuudessa. Pohjoisessa Sokos Hotel Levi tarjoaa ainutlaatuisen kokemuksen Lapin sydämessä, ihanteellisen sijainnin ansiosta lähellä Levin hiihto- ja vaellusreittejä.

Helsingin keskustassa Hotelli Torni puolestaan on historiallinen hotelli, joka tunnetaan erityisesti sen ainutlaatuisista näköaloista kaupungin ylle. Jokainen näistä hotelleista heijastaa Sokos Hotels -ketjun sitoutumista tarjota laadukasta palvelua ja mukavuutta eri asiakasryhmille eri puolilla Suomea ja sen ulkopuolella.

Sokos-hotellit ovat erinomainen valinta myös perheille.

Miksi valita Sokos Hotels?

Sokos Hotelsin valitseminen majoituspaikaksi voi tarjota useita etuja, jotka sopivat monenlaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Tässä joitakin syitä, miksi Sokos Hotels saattaa olla hyvä valinta:

 • Laaja valikoima sijainteja. Sokos Hotels -ketjulla on hotelleja monissa Suomen kaupungeissa sekä myös ulkomailla, kuten Tallinnassa. Tämä tarjoaa matkailijoille joustavuutta valita hotelli, joka sijaitsee lähellä heidän kohdepaikkojaan tai aktiviteettejaan.
 • Erilaiset hotellityypit. Sokos Hotels tarjoaa erilaisia hotellityyppejä, kuten Original, Solo, Break ja Heymo, jotka vastaavat erilaisiin tarpeisiin ja budjetteihin, tarjoten vaihtoehtoja niin luksusmatkailijoille kuin budjettitietoisillekin.
 • Laadukas palvelu. Sokos Hotels on tunnettu erinomaisesta asiakaspalvelustaan ja vieraanvaraisuudestaan, mikä tekee hotellikokemuksesta miellyttävän.
 • Monipuoliset palvelut. Monissa Sokos-hotelleissa on lisäpalveluja, kuten ravintoloita, kylpylöitä, kokous- ja juhlatiloja sekä muita vapaa-ajan palveluita, mikä tekee niistä sopivia sekä liike- että vapaa-ajan matkailuun.
 • S-ryhmän edut. Asiakasomistajat voivat hyötyä bonuksista ja muista jäseneduista yöpyessään Sokos Hotelleissa, mikä voi tarjota heille lisäarvoa ja säästöjä.
 • Kestävä kehitys. Sokos Hotels on sitoutunut kestävän kehityksen periaatteisiin, mikä näkyy esimerkiksi energiatehokkuudessa ja ympäristöystävällisissä toimintatavoissa, mikä on tärkeää ympäristötietoisille matkailijoille.
 • Paikallinen kokemus. Sokos Hotels pyrkii tarjoamaan paikallisen kokemuksen, heijastellen Suomen kulttuuria ja perinteitä sekä tarjoten paikallisia makuelämyksiä niin suomalaisille kuin turisteillekin.
 • Mukavuus ja turvallisuus. Hotellit tarjoavat korkeatasoista mukavuutta, turvallisuutta ja puhtautta, mikä on erityisen tärkeää nykypäivän matkailijoille.

Kenelle Sokos Hotels sopii?

Sokos Hotels -ketju, joka on yksi Suomen suurimmista hotelliketjuista, on suunnattu laajalle asiakaskunnalle, ja sen palveluvalikoima on monipuolinen eri asiakasryhmien tarpeiden tyydyttämiseksi. Tässä muutamia esimerkkejä ketjun kohderyhmistä:

 1. Liikematkailijat. Monet Sokos Hotellit sijaitsevat keskeisillä paikoilla kaupungeissa, lähellä liikekeskustoja ja kokoustiloja, mikä tekee niistä käteviä liikematkailijoiden kannalta.
 2. Lomailijat ja vapaa-ajan matkailijat. Perheet, pariskunnat ja yksittäiset matkailijat, jotka etsivät mukavaa majoitusta lomaltaan, löytävät Sokos Hotelleista monipuolisia vaihtoehtoja. Hotellit tarjoavat usein lisäpalveluita kuten kylpylä- ja wellness-palveluita, joiden avulla voi rentoutua ja nauttia vapaa-ajasta.
 3. Kulttuuri- ja tapahtumamatkailijat. Lähellä kulttuurikohteita, kuten museoita, teattereita ja konserttipaikkoja, sijaitsevat Sokos-hotellit houkuttelevat heitä, jotka suunnittelevat matkaa kulttuuritapahtumiin tai festivaaleille.
 4. Luonto- ja seikkailumatkailijat. Jotkut Sokos Hotellit, kuten Break-hotellit, sijaitsevat lähellä luontokohteita ja ulkoilumahdollisuuksia, houkutellen erityisesti aktiivilomia etsiviä ja heitä, jotka haluavat nauttia Suomen luonnosta.
 5. Nuoret matkailijat ja budjettitietoiset. Uudempi brändi, kuten Heymo, tarjoaa edullisempia majoitusvaihtoehtoja, jotka sopivat erityisesti nuoremmille matkailijoille ja budjettitietoisille, jotka etsivät laadukasta mutta edullista majoitusta.
 6. Kokous- ja konferenssivieraat. Sokos Hotelleissa on usein laadukkaat kokous- ja konferenssitilat, jotka houkuttelevat yrityksiä ja organisaatioita järjestämään tapahtumiaan hotellin tiloissa.

Näin ollen Sokos Hotels pyrkii palvelemaan monenlaisia asiakkaita, tarjoamalla erilaisia majoitusvaihtoehtoja ja palveluita vastaamaan niin liike- kuin vapaa-ajan matkailijoiden tarpeita.

Mitä Sokos Hotelsin alennus- ja varauskoodit ovat?

Sokos Hotels -ketjun varauskoodi on yleensä uniikki koodi, jota käytetään erityisten tarjousten tai alennusten hyödyntämiseen hotellivarauksissa.

Sokos Hotels alennuskoodi syötetään varausvaiheessa varauskoodi tai yritystunnus -kenttään.

Varauskoodi voi olla esimerkiksi alennuskoodi, kampanjakoodi, jäsenalennuskoodi tai erityisen tarjouksen koodi. Koodit vaihtelevat usein kampanjoiden ja tarjousten mukaan, joten tarkkaa, aina voimassa olevaa varauskoodia ei ole.

Jos etsit mahdollisuuksia säästää Sokos Hotels -varauksissa, sinun kannattaa käyttää esimerkiksi seuraavia lähteitä:

 • Sokos Hotelsin verkkosivut.. Monet hotelliketjut julkaisevat omilla verkkosivuillaan mainintoja ajankohtaisista tarjouksista ja varauskoodeista.
 • Uutiskirjeet ovat erinomainen tapa löytää varauskoodeja tai saada erikoistarjouksia suoraan sähköpostiisi.
 • Jäsenohjelmat. S-ryhmän asiakasomistajat ja muut jäsenohjelmiin kuuluvat voivat saada erityisiä tarjouksia ja varauskoodeja, jotka tarjoavat alennuksia tai etuja.
 • Sosiaalinen media ja mainonta. Sokos Hotels saattaa jakaa alennuskoodeja ja varauskoodeja myös sosiaalisen median kanavissaan tai mainoskampanjoissaan, tai yhteistyökumppaneidensa sivuilla, kuten Alennuskoodi101.fi:ssä

Sokos Hotels -tarjoukset tuovat hyötyjä asiakkaille

Sokos Hotels -tarjoukset ovat erilaisia kampanjoita ja alennuksia, joita tämä hotelliketju tarjoaa asiakkailleen.

Nämä tarjoukset voivat vaihdella sesongin, erityistapahtumien tai jäsenohjelmien mukaan (ks. Black Friday. Tarjouksista voi olla useita hyötyjä asiakkaille:

 1. Alennetut hinnat. Monet tarjoukset tarjoavat huomattavia alennuksia huonehinnoista, mikä tekee hotelliyöpymisestä edullisempaa. Tämä on erityisen hyödyllistä budjettitietoisille matkailijoille tai heille, jotka suunnittelevat pidempää oleskelua.
 2. Paketti- ja yhdistelmätarjoukset. Sokos Hotels tarjoaa usein pakettitarjouksia, jotka sisältävät esimerkiksi majoituksen, aamiaisen ja pääsyn hotellin muihin palveluihin, kuten kylpylään tai ravintolaan, erikoishintaan.
 3. Sesonkitarjoukset. Esimerkiksi loma-aikoina tai sesonkikohtaisesti voi tarjolla olla alennettuja hintoja tai -paketteja, kuten joululoma- tai kesätarjouksia.
 4. Jäsenalennukset. S-ryhmän asiakasomistajat tai muut jäsenohjelmiin kuuluvat voivat saada erityisiä alennuksia tai etuja, kuten Bonusta yöpymisistä.
 5. Viime hetken tarjoukset. Toisaalta, myös viime hetken varaukset voivat nauttia alennuksista, mikäli hotelli tarjoaa alennettuja hintoja täyttääkseen tyhjiä huoneitaan.
 6. Erityistapahtumat ja teemayöt. Sokos Hotels saattaa järjestää erityistarjouksia yhdistettynä tiettyihin tapahtumiin, kuten konsertteihin, festivaaleihin tai teemaviikonloppuihin.

Nämä tarjoukset lisäävät hotelliyöpymisen houkuttelevuutta Sokos-hotelleissa tarjoamalla lisäarvoa ja säästöjä, ja ne voivat tehdä hotellikokemuksesta vieläkin miellyttävämmän ja edullisemman.

Asiakkaiden kannattaa seurata Sokos Hotelsin verkkosivuja, tilata uutiskirje pysyäkseen ajan tasalla uusimmista tarjouksista ja kampanjoista, sekä seurata Alennuskoodi101.fi:n kaltaisia sivuja löytääkseen säästömahdollisuuksia.

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Miten voin varata huoneen Sokos Hotels-ketjun hotellista?
Varaus onnistuu helposti Sokos Hotelsin verkkosivujen kautta, jossa voit valita hotellin, päivämäärät ja huonetyypin. Voit myös soittaa suoraan hotelliin tai käyttää matkatoimistojen ja online-varauspalveluiden kuten Booking.comin palveluita.
Mistä hotelleista saa bonusta?
S-etukortilla saat bonusta, kun varaat Sokos Hotellien omista kanavista eli sokoshotels.fi-sivustolta tai tämän sivun linkkien kautta.
Mikä on Sokos-hotellien seniori-ikä?
Sokos-hotellien edullisemmat seniori-hinnat koskevat kaikkia 65 täyttäneitä sekä eläkeläiskortin omaavia.
Onko Viru-hotellissa kylpylä?
Ei, Original Sokos Hotel Virussa ei ole kylpylää. Hotellissa on kuitenkin muita palveluita, kuten sauna, kuntosali, ravintola, baari ja pubi.
Käykö S-ryhmän lahjakortti Sokos-hotelliin?
Kyllä, lahjakortti käy maksuvälineenä verkossa tehtyihin hotellivarauksiin.
Saako alle 18-vuotias varata hotellihuoneen?
Varauksen voi tehdä vain täysikäinen henkilö. Jos varaat huoneen alaikäiselle, olet vastuussa kyseisestä henkilöstä, yövyitpä samassa huoneessa tai et.

Yhteystiedot ja asiakaspalvelu

ks. Hotellien yhteystiedot.

Myyntipalvelu puh. 020 1234 600 (ark. klo 8-20).