SLURP alennuskoodit

SLURP

SLURP on suomalainen kahvipalvelu, joka toimittaa tuoreet, herkulliset, kestävästi tuotetut laatukahvit suoraan paahtimosta kotiovellesi tai toimistolle. Se toimii yhteistyössä yli 20 suomalaisen pienpaahtimon kanssa, joissa kahvi paahdetaan käsityönä juuri sinulle.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat SLURP alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Tilaa maistiainen hintaan 2,99 €

Kahvi on makuasia. Nyt voit tilata valitsemasti SLURP-maistiaisen vain vajaalla 3 eurolla. Maistiainen lähetetään sinulle suoraan paahtimolta postiluukkuusi. Testaa ja löydä oma makumaailmasi!

Tilaa herkulliset ja eettiset kahvit suoraan kotiovellesi

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin SLURP

Liity Teekauppa Chayan kanta-asiakasohjelmaan ja keräät jokaisesta 10 €:n ostoksesta yhden pisteen. Pisteen arvo on 0,30 € ja voit käyttää keräämiäsi pisteitä tulevien tilausten maksamiseen. Liity ilmaiseksi nyt!

Ruokaboksissa ei ole sitoutumisaikoja tai jäsenmaksuja. Voit kokeilla palvelua tilaamalla ensimmäisen boksin kotiovellesi alkaen 59 euroa sisältäen 3 reseptiä. Voit laittaa tilauksesi tauolle milloin tahansa.

Liity Keveen postituslistalle ja saat 40 % alennusta ensimmäisestä tilauksestasi. Voit perua uutiskirjetilauksen milloin tahansa.

Tarjous on voimassa vähintään 15 €:n tilauksissa ja voimassa 31 päivää rekisteröitymisestä.

Käytätkö luomutuotteita ja superfoodeja päivittäin? Ostamalla säästöpakkauksia säästät jopa 40 %. Säästöpakkaus on myös ekologinen valinta, koska sinun ei tarvitse tilata niin usein pakkausmateriaalia tarvitaan vähemmän.

Tietoa kaupasta SLURP

Suomalaiset kuluttavat kahvia enemmän kuin mikään toinen kansa maailmassa. Kahvilta odotetaan juhlavuutta ja taivaisiin nousevaa höyryä, mielikuvia ja tunnelmaa. Slurp halusi etsiä sitä tärkeintä ominaisuutta eli makua.

Kahviyritys Slurp perustettiin vuonna 2014. Laadukasta kahvia löytyy kyllä Suomesta, mutta sen hankkiminen on vaikeaa. Tähän Slurp halusi tuoda ratkaisun tuomalla korkealaatuiset kahvit kaikkien saataville.

Slurpin tilaajana saat kotiisi aina herkullista vastapaahdettua kahvia. Vaaleaa tai tumma, papuina tai jauhettuna, omien mieltymystesi mukaan. Pääset tutustumaan halutessasi jopa 19 artesaanipaahtimon valikoimaan. Vain maku, laatu ja aitous merkitsevät.

Yhteystiedot

Oy Slurp Ab
Bulevardi 14 B 19
00120 Helsinki

Y-tunnus: 2636646-5

Puh. 041 525 7075
info@slurp.coffee

Verkkokaupan kuvaus päivitetty viimeksi 7.3.2019.