SLURP alennuskoodit

SLURP alennuskoodit & tarjoukset joulukuu 2023

SLURP on suomalainen kahvipalvelu, joka toimittaa tuoreet, herkulliset, kestävästi tuotetut laatukahvit suoraan paahtimosta kotiovellesi tai toimistolle. Se toimii yhteistyössä yli 20 suomalaisen pienpaahtimon kanssa, joissa kahvi paahdetaan käsityönä juuri sinulle.t?a=1300100795&as=1043203680&t=1&tk=1&i=1

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Tilaa maistiainen hintaan 2,99 €

Kahvi on makuasia. Nyt voit tilata valitsemasti SLURP-maistiaisen vain vajaalla 3 eurolla. Maistiainen lähetetään sinulle suoraan paahtimolta postiluukkuusi. Testaa ja löydä oma makumaailmasi!

Voimassa toistaiseksi.

Tilaa herkulliset ja eettiset kahvit suoraan kotiovellesi

Voimassa toistaiseksi.

Suomalaiset kuluttavat kahvia enemmän kuin mikään toinen kansa maailmassa. Kahvilta odotetaan juhlavuutta ja taivaisiin nousevaa höyryä, mielikuvia ja tunnelmaa. Slurp halusi etsiä sitä tärkeintä ominaisuutta eli makua.

Kahvialan startup-yritys Slurp (slurp.coffee) perustettiin vuonna 2014. Laadukasta kahvia löytyy kyllä Suomesta, mutta sen hankkiminen on vaikeaa. Tähän Slurp halusi tuoda ratkaisun tuomalla korkealaatuiset kahvit kaikkien saataville.

Slurpin tilaajana saat kotiisi aina herkullista vastapaahdettua kahvia. Vaaleaa tai tumma, papuina tai jauhettuna, omien mieltymystesi mukaan. Pääset tutustumaan halutessasi jopa 19 artesaanipaahtimon valikoimaan. Vain maku, laatu ja aitous merkitsevät.

Kahvikauppa Slurp tarjoaa tutkimusmatkan pienpaahtimoiden kahvien maailmaan. Alkamalla tilaajaksi saat uusia makuja säännöllisesti kotiisi toimitettuna.

Kahvielämyksiä tarjoavat myös mm. Kahvikaveri, Kokkiman ja Matsmart.

Miksi Slurp?

On monia erinomaisia syitä kokeilla Slurpia (ja jäädä siihen koukkuun):

 • Pääset tutkimusmatkalle pienpaahtimokahvien maailmaan.
 • Kaikki Slurp-kahvit valikoidaan ja paahdetaan sinun makumieltymystesi mukaan ja toimitetaan sinulle välittömästi paahdon jälkeen.
 • Aina tuoretta, vastapaahdettua kahvia 20+ suomalaiselta pienpaahtimolta.
 • Parasta asiakaspalvelua. Kysyttävää kahviin tai teehen liittyen? Slurp on enemmän kuin mielellään apunasi.
 • Toimitukset kotiin. Kaikki kahvit ja teet toimitetaan suoraan postilaatikkoosi eli helpoimmalla mahdollisella tavalla.
 • Tyytyväisyystakuu. Voit muokata tilaustasi tai perua sen milloin vain.

Miten Slurp toimii?

On olemassa kaksi tapaa tutustua Slurpiin:

 1. Ala kahvitilaajaksi. Valitse makuusi sopiva tilausmalli ja saat säännöllisesti korkealaatuisia kahveja suomalaisilta (tai valintasi mukaan kansainvälisiltä) paahtimoilta kotiin toimitettuna. Kahvitilauksen hinta alk. 9,89 €/2 viikkoa.
 2. Osta yksittäisiä kahveja. Voit tilata yksittäisiä, vastapaahdettuja kahvilajikkeita sellaisilta paahtimoilta kuin Cafetoria Roastery, Inka Paahtimo, Mokkamestarit ja Roger's Coffee.

Kahvitilauksella kohti makuelämyksiä

Slurpilla voit vailta omaan makuun sopivimman kahvitilauksen: original, rare, luomu tai decaf.

Valitse minkälaisia kahvielämyksiä olet etsimässä ja ala Slurp-tilaajaksi:

 • Slurp Original - Korkealaatuisia vastapaahdettuja kahveja suomalaisilta paahtimoilta toimitettuna suoraan kotiisi.
 • Slurp Rare - Harvinaisempia kahvilajikkeita, kokeellisia prosessointimenetelmiä, kilpailutasoisia kahveja ja rajoitettuja eriä.
 • Slurp Luomu - Luomusertifioituja kahveja, joissa maistuvat puhtaat maut. Kaikki Suomen parhaimmilta luomupaahtimoilta.
 • Slurp Decaf - Erinomaisia kofeiinittomia kahveja ilman huolta kofeiinin vaikutuksista.
 • Slurp Premium Japani - Herkullisia kahveja japanilaisilta paahtimoilta.
 • Slurp Premium Saksa - Makeita ja puhtaita kahvimakuja halutuimmilta tuottajilta.

Kun olet valinnut tilauksesi, voit valita sinulle sopivan makuprofiilin: kevyt & raikas, pehmeä & täyteläinen, tumma & täyteläinen tai vahva & tuhti.

Lisäksi sinun tulee valita, miten valmistat kahvisi: suodatinkeittimellä, pressopannulla, mokkapannulla vai espressokeittimellä. Saat myös valita haluatko kahvisi toimitettuna jauhettuna vai papuina.

Lopuksi voit valita, kuinka monta pussia haluat sinulle kerralla toimitettavan (200g–1 kg) sekä haluatko toimituksen 2 vai 4 viikon välein. Helppoa!

Yhteystiedot

Oy Slurp Ab
Bulevardi 14 B 19
00120 Helsinki

Y-tunnus: 2636646-5

Puh. 041 525 7075
info@slurp.coffee

Viralliset sivut: slurp.coffee