Silmäasema alekoodi

Parhaat Silmäasema alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Silmäasema alennuskoodit kesäkuu 2024

Silmäasema (silmaasema.fi) on Suomen suurin optikkoliikeketju, johon kuuluu noin 140 myymälää ja 13 silmäsairaalaa Suomessa. Ensimmäinen Silmälasema avattiin Kuopiossa vuonna 1975.

Ketjun kaikissa liikkeissä on saatavilla silmälääkäri- ja optikkopalvelut, ja iso osa ketjun silmälääkäreistä työskentelee myös Silmäaseman Silmäsairaaloissa.

Silmäaseman verkkokaupassa myydään naisten, miesten ja lasten aurinkolaseja sekä piilolinssejä.

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

20 % alennus + ilmainen toimitus – Valitse piilolinssien kestotilaus

Ryhdy piilolinssien kestoailaajaksi ja saat aina vähintään -20 % alennuksen piilolinsseistä, silmien hoitotuotteista ja tarvikkeista. Lisäksi saat ilmaisen toimituksen ja paljon muita rahanarvoisia etuja!

Voimassa toistaiseksi.

Tee ympäristöteko – Valitse ekologiset kehykset

Valitse ympäristöystävällisistä materiaaleista valmistetut luontoa säästävät ekokehykset mm. merkeiltä Boss, Polaroid ja Gucci!

Voimassa toistaiseksi.

Sovita seuraavat silmälasisi virtuaalisesti – Kokeile Silmäaseman virtuaalisovitusta!

Silmäaseman verkkokaupassa vois sovittaa silmälasikehyksiä virtuaalisesti tietokoneen, tabletin tai puhelimen kameralla. Kokeile virtuaalisovitusta ja löydä unelmakehyksesi helpommin!

Voimassa toistaiseksi.

Silmäaseman lahjakortti – ilahduta uusilla laseilla tai aurinkolaseilla

Anna lahjaksi uudet silmälasit, aurinkolasit tai piilolinssit hankkimalla saalle Silmäaseman lahjakortti. Se käy maksuvälineenä optisiin tuotteisiin ja optikkopalveluihin vuoden ajan ostospäivästä.

Voimassa toistaiseksi.

Silmäasema on Suomen johtava optikkoketju ja silmäsairaalaketju, jonka verkkokauppa tarjoaa silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit ja tarvikkeet.

Silmäasema (silmaasema.fi) on Suomen toiseksi suurin optikkoketju ja suurin silmäsairaalaketju. Se on osa suomalaista Cor Group -yhtiöperhettä, johon kuuluvat myös mm. Coronaria, Kuntokeskus Liikku ja Professio Group.

Silmäasemalla on noin 150 myymälää ja silmälääkärikeskusta ympäri Suomea, 18 yksityistä silmäsairaalaa, 7 julkisen terveydenhuollon yksikköä ja miljoona hoidettua asiakasta vuosittain.

Silmäaseman missiona on tehdä suomalaisten silmistä maailman onnellisimmat. Silmät, jotka näkevät hyvin, ovat terveet, jotka huomioidaan ja joita tarvittaessa hoidetaan. Koska elämä on näkemisen arvoinen.

44 % Silmäaseman liikevaihdosta tulee silmäterveydenhuollosta eli silmälääkärien vastaanotoista ja silmätutkimuksista sekä kaikki silmäsairaaloissa ja julkisissa silmäterveyspalveluissa tuotettavat palvelut, mukaan lukien silmäleikkaukset ja muut silmäkirurgiset toimenpiteet.

56 % sen liikevaihdosta tulee optisen vähittäiskaupan liiketoiminnasta, sisältäen optiset tuotteet sekä optikoiden ja optometristien tekemät näöntutkimukset ja työnäköpalvelut.

Silmäaseman verkkokaupasta saat silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit ja tarvikkeet

Silmäaseman verkkokaupan (silmaasema.fi) valikoimiin kuuluvat silmälasit, linssit, piilolinssit, aurinkolasit ja tarvikkeet.

Luomalla tilin Silmäaseman verkkokauppaan, optikon tekemät silmälasi- ja piilolinssireseptit voidaan siirtää tilillesi. Omalle verkkokauppatilille pääsee kirjautumaan sähköpostiosoitteella.

Verkkokauppatilauksista saat S-bonusta, kun olet tunnistautunut S-ryhmän omistaja-asiakkaaksi ja tilaus tehdään kirjautuneena.

 • Silmälasit naisille, miehille ja lapsille mm. sellaisilta merkeiltä kuin Swarovski, Prada, Gucci, Ted Baker, Ray-Ban, Oakley ja Tommy Hilfiger.
 • Digilasit suodattavat digitaalisten laitteiden näytöistä emittoituvaa sinistä valoa, joka voi aiheuttaa epätarkkuutta, häikäistymistä ja kontrastinäön heikentymistä.
 • Ekokehykset ovat silmälasikehyksiä, jotka on valmistettu ympäristöystävällisistä materiaaleista tai joiden valmistusprosessit ovat energiaa säästäviä tai vähäpäästöisiä.
 • Linssit ml. yksiteholinssit, moniteholinssit, lähipainoitteiset linssit, syväterävät linssit, toimistomoniteholinssit, aurinkolasilinssit ja erikoislinssit.
 • Aurinkolasit, cover-aurinkolasit ja aurinkolasit vahvuuksilla 100 % UV-suojalla naisille, miehille ja lapsille mm. sellaisilta brändeiltä kuin Polaroid, Versace, Kate Spade, Police ja Boss.
 • Piilolinssit ja värilliset piilolinssit johtavilta valmistajilta ja brändeiltä ml. Acuvue, Air Optix, Biofinity, Dailies, Freshlook, Precision ja Proclear.
 • Piilolinssinesteet ja tarvikkeet, kuten piilolinssinesteet ja -kotelot, kosteuttavat silmätipat kuiville silmille, luomipyyhkeet ja muut silmien hoitotuotteet.
 • Lahjakortit. Anna lahjaksi uudet silmälasit, aurinkolasit, piilolinssit tai optikkopalveluita Silmäaseman lahjakortilla.

Sovita silmälaseja virtuaalisesti

Kesällä 2023 Silmäasema lanseerasi verkkokauppaansa Fittingboxin silmälasien virtuaalisovituksen, joka mahdollistaa silmälasikehyksien sovittamisen virtuaalisesti.

Silmäaseman mukaan silmälasien virtuaalisovitus madaltaa kynnystä kokeilla uutta tutun ja turvallisen sijasta sekä "hulluttelemaan".

Silmälasien virtuaalisovitus onnistuu netissä niin tietokoneella, tabletilla kuin puhelimellakin, ja seon saatavilla toistaiseksi kansainvälisten kehysvalmistajien suosikkimalleille.

Silmäaseman virtuaalisovituksessa voit sovittaa kehyksiä omille kasvoillesi. Kuvassa Gucci GG0769O -kehykset.Silmäaseman virtuaalisovituksessa voit sovittaa kehyksiä omille kasvoillesi. Kuvassa Gucci GG0769O -kehykset.

Näin virtuaalisovitus toimii:

 1. Tutustu kehysvalikoimaan ja valitse kehykset, joiden kuvan alta löytyy virtuaalisovitus-nappi (voit käyttää tuotesuodatinta).
 2. Salli kameran käyttö laitteellasi tai lataa kuva palveluun.
 3. Hyväksy Fittingboxin käyttöehdot.
 4. Katso kameraan ja näet, miltä kehykset näyttävät päälläsi.

Silmälasien ostajan kannattaa tutustua myös Silmäaseman ostajan oppaaseen, joka tarjoaa vinkkejä sopivien kehysten valintaan mm. kasvojen muodon perusteella sekä väritietoutta.

Piilolinssit myös kestotilauksella

Piilolinssien käyttäjille Silmäaseman verkkokauppa tarjoaa erityisen houkuttelevan edun: piilolinssien kestotilauksen.

Paitsi, että saat kestotilaajana piilolinssit valitsemallasi toimitusvälillä (30, 60, 90 tai 180 päivää) säännöllisesti toimitettuna, eikä sinun tarvitse huolehtia uusien linssien tilaamisesta itse, saat linsseillesi aina vähintään -20 % alennuksen ja ilmaiset toimituskulut ensimmäisen tilauksen jälkeen.

Elämää helpottavien etujen lisäksi kestotilaajat saavat kaikki Silmäaseman rahanarvoiset kampanja-alennukset automaattisesti sekä ilmaisen piilolinssitarkastuksen optikolle kerran vuodessa missä tahansa yli 150 myymälässä.

Nämä edut tekevät piilolinssien kestotilauksesta erityisen palkitsevan helppoutta ja säästöjä etsiville kuluttajille.

Silmäasema-tilillä jopa 12 kk korotonta maksuaikaa

Piilolinssit, aurinkolasit ja etenkin erikoissilmälasit, kuten korkealaatuisista materiaaleista valmistetut lasit, designer-silmälasit tai vaaditut erityistarpeet, kuten moniteholinssit tai linssit erikoisvoimakkuuksilla, ovat monille iso hankinta.

Tästä syystä Silmäasema tarjoaa Silmäasema-tilin omistajille joustavaa rahoitusta jopa 12 kk korottomalla maksuajalla.

Silmäasema-tilillä saat rahoituspäätöksen heti paikan päällä, jopa 12 kk korotonta maksuaikaa ja mahdollisuuden maksaa tilisi loppusaldon pois milloin tahansa ilman lisäkuluja.

Ja mikä parasta, myös Silmäsairaaloissa tehtävät silmäleikkaukset on mahdollista maksaa erissä.

Lisäsäästöjä Silmäaseman alekoodeilla

S-bonuksen, piilolinssien kestotilauksen -20 % alennuksen ja ilmaisten toimituksen sekä 12 kk korottoman maksuajan lisäksi hintatietoiset kuluttajat tulevat ilahtumaan tiedosta, että Silmäaseman verkkokauppaan on säännöllisesti tarjolla myös alennuskoodeja, jotka mahdollistavat vielä suuremmat säästöt.

Liitä Silmäaseman alennuskoodisi ostoskorisivulla kohtaan, jossa kysytään onko sinulla alekoodia? Liitä koodi kenttään ja napsauta nuolta oikealle aktivoidaksesi.

Vaikka Silmäaseman alennuskoodeja ei ole tarjolla kovin usein, on tarjoushaukoilla jälleen yksi syy pitää silmänsä auki hyvien alennusten varalta.

Sen lisäksi, että Silmäasema on yhteistyökumppanimme ja toimittaa meille uusimmat alennuskoodit julkaistavaksi Alennuskoodi101.fi-sivustolla, kannattaa säästäväisten ryhtyä myös verkkokaupan uutiskirjeen tilaajaksi sekä seurata Silmäasemaa tarkasti sosiaalisessa mediassa, mukaan lukien Facebookissa ja Instagramissa.