Silmäasema alennuskoodit

Silmäasema

Silmäasema on Suomen suurin optikkoliikeketju, johon kuuluu noin 140 myymälää ja 13 silmäsairaalaa Suomessa. Ensimmäinen Silmälasema avattiin Kuopiossa vuonna 1975.

Ketjun kaikissa liikkeissä on saatavilla silmälääkäri- ja optikkopalvelut, ja iso osa ketjun silmälääkäreistä työskentelee myös Silmäaseman Silmäsairaaloissa.

Silmäaseman verkkokaupassa myydään naisten, miesten ja lasten aurinkolaseja sekä piilolinssejä.

» Siirry ostoksille

Voimassa olevat Silmäasema alennuskoodit ja tarjoukset 2021

Piilolinssit kestotilaajille 20 %:n alennuksella ja ilmaisella toimituksella

Ota käyttöösi Silmäaseman käytännöllinen piilolinssien kestotilaus. Kestotilaajana haluamasi tuotteet toimitetaan sinulle valintasi mukaisella rytmillä. Saat piilolinssisi vähintään 20 %:n alennuksella ja ilmaisen toimituksen tilauksillesi. Katso kaikki edut linkistä.

Kaikki silmälasit vähintään 40 %:n alennuksella

Kaikki silmälasit nyt vähintään 40 prosentin alennuksella sisältäen kehykset ja linssit. Kun ostat kahdet, saat molemmat 50 %:n alennuksella. Halutessasi voit yhdistää tarjoukseen sekä silmä- että aurinkolasit.

Samankaltaisia alennuskoodeja kuin Silmäasema

Avenobo Kurkuma Forte -kapselit parantavat biosaatavuutta ja niissä on vahva tulehduksia ehkäisevä vaikutus. Kapselien sisältämä kurkuma tehostaa väitetysti aineenvaihduntaa, vastustuskykyä ja aivotoimintaa. Osta 1, saat toisen kaupan päälle!

Foot Peel Mask -sukilla saat jalkoihisi vauvan pehmeän ihon.

Tilaa Sensilabin uutiskirje ja saat 15 % alennuskoodin käytettäväksi ensimmäisen tilauksesi yhteydessä.

SlimJoy EXTREME on 30 päivän painonpudotuspaketti, joka poistaa nestettä, tehostaa rasvanpolttoa ja parantaa unen laatua.