Shutterstock alekoodi

Parhaat Shutterstock alennuskoodit & tarjoukset

*************** (Ei arvosteluja)
Ladataan...

Aktiiviset ja varmistetut Shutterstock alennuskoodit toukokuu 2024

Shutterstock (shutterstock.com) on luoville ammattilaisille suunnattu korkealaatuisten valokuvien, vektorien, piirrosten, videoiden ja musiikin toimittaja. Tällä hetkellä Shutterstockista löytyy yli 140 miljoonaa valokuvaa ja palveluun lisätään kymmeniätuhansia uusia kuvia viikoittain.

Shutterstock on omistautunut palvelemaan luovia ammattilaisia kaikkialle luotettavien, hyödyllisten ja hauskojen kuva- ja videotuotteiden avulla. Royalty Free- lisensointi ja kiinteä hinnoittelu tarkoittavat, että Shutterstock-kuvat ovat edullisia ja soveltuvat käytännössä mihin tahansa projektiin.

Shutterstockilla on yli 750 000 aktiivista asiakasta 150 maassa ja 350 miljoonaa myytyä kuva-, video- ja musiikkitiedostoa.

Säästä tilauksessa käyttämällä ajankohtaiset Shutterstock-alennuskoodit!

Alennuskoodit | Lisätietoa | Siirry ostoksille

Hyödynnä ilmainen kokeilujakso tarjouskoodilla!

Saat ilmaisen kokeilun 3 helpolla askeleella:

  1. Valitse 10 krediittiä kuukaudessa -vuositilaus.
  2. Anna oheinen tarjouskoodi kassalla.
  3. Aloita kuvien ja musiikin lataaminen.

10 krediitillä saat enintään 10 kuvaa tai 2 musiikkiraitaa.

Voimassa toistaiseksi.

Luo ainutlaatuista sisältöä Shutterstockin luovan tekoälyn avulla

Käytä maagista harjaa, lisää tai poista elementtejä yksinkertaisesti siveltämällä tai luo kuvia pelkästä tekstikuvauksesta.

Voimassa toistaiseksi.

Säästä 10 % Shutterstockin kuponkikoodeilla

Saa Shutterstockista enemmän irti hyödyntämällä alennuskoodit tilauksessasi. Ilmaisia kokeilujaksoja, suunnittelutyökaluja ja -materiaaleja luvassa!

Voimassa toistaiseksi.

Pääse alkuun 10:llä ilmaiskuvalla

Lataa 10 vapaavalintaista kuvaa ilmaisella 1 kuukauden kokeilujaksolla. Voit perua tilauksen milloin tahansa ja pitää lataamasi kuvat.

Voimassa toistaiseksi.

Shutterstock tarjoaa satojenmiljoonien rojaltivapaiden kuvien, kuvituskuvien, videoiden ja musiikkikappaleiden valikoiman, kuten kuvassa näkyvät säästämiseen liittyvät kuvat.

Mikä on Shutterstock?

Shutterstock, Inc. (shutterstock.com) on amerikkalainen arkistovalokuvien, arkistomateriaalin, arkistomusiikin ja muokkaustyökalujen toimittaja, jonka pääkonttori on New Yorkissa.

Ohjelmoija ja valokuvaaja Jon Oringer perusti Shutterstockin vuonna 2003. Nykyään palvelu ylläpitää noin 316 miljoonaa rojaltivapaata valokuvaa, vektorigrafiikkaa ja kuvitusta sekä noin 10 miljoonaa videoklippiä ja musiikkikappaletta lisensoitavaksi.

Alunperin vain tilausmallilla toiminut palvelu laajeni a la carte -hinnoitteluun vuonna 2008.

Sen kilpailijoita ovat mm. Getty Images, Adobe Stock ja iStock (ent. iStockphoto).

Digitaalisen median vallankumous ja luovan sisällön jakelun edelläkävijä

Shutterstock on media-alusta, joka tarjoaa valokuvaajille, suunnittelijoille, kuvittajille, videokuvaajille ja muusikoille mahdollisuuden myydä teoksiaan digitaalisesti.

Potentiaaliset sisällöntuottajat voivat hakea sivustolle ilmaiseksi, ja Shutterstockilla on tiimi, joka vastaa "toimituksellisen johdonmukaisuuden ja laadun varmistamisesta."

Vuoteen 2016 mennessä, jos yksi kymmenestä valokuvaajan kuvasta hyväksytään, hänestä tulee Shutterstockin sisällöntuottaja. Vuonna 2011 vain noin 20 prosenttia hakijoista hyväksyttiin, ja "alle 60 prosenttia näiden hyväksyttyjen tuottajien lataamista kuvista lopulta lisättiin sivustolle."

Hyväksynnän jälkeen tuottajat voivat alkaa ladata töitään verkkosivuston kautta. He toimittavat avainsanoja, luokittelevat kuvat ja lähettävät ne "tarkastusjonoon", jossa kuvia tarkastellaan laadun, hyödyllisyyden sekä tekijänoikeus- ja tavaramerkkilakien osalta.

Joka kerta kun kuva ladataan, valokuvaaja saa itselleen kiinteän maksun. VICE:n mukaan "valokuvaajat säilyttävät tekijänoikeudet kuviinsa, mutta Shutterstock saa täyden luvan markkinoida, näyttää ja lisensoida kuvan asiakkailleen sivustollaan ilman valokuvaajan lopullista hyväksyntää."

Maaliskuuhun 2015 mennessä tuottajat ovat lisänneet noin 50 000 uutta kuvaa päivittäin, ja Shutterstock oli maksanut noin 250 miljoonaa dollaria tuottajilleen perustamisestaan lähtien. Vuonna 2014 se maksoi sisällöntuottajilleen 80 miljoonaa dollaria.

Vaikka verkkosivusto on saatavilla myös suomeksi, Shutterstockin käyttö voi vaikuttaa hieman hankalalta. Tässä pyrimme selvittämään, miten Shutterstock oikein toimii.

Mitä tarkoittaa rojaltivapaa?

Rojaltivapaa, englanniksi "royalty-free", on termi, jota käytetään yleisesti kuvaamaan tekijänoikeudellisesti suojattua materiaalia, kuten valokuvia, videoita, musiikkia tai muita teoksia, joiden käyttöön ei liity toistuvia maksuja eli rojalteja.

Kun ostat tai lataat rojaltivapaan teoksen, maksat yleensä kertamaksun, jonka jälkeen voit käyttää teosta tietyin ehdoin rajoittamattomasti, ilman että sinun tarvitsee maksaa lisärojalteja sen käytöstä.

Perinteisessä rojaltimallissa tekijä tai oikeudenhaltija saa maksun aina, kun hänen teostaan käytetään. Tämä voi tarkoittaa maksua jokaisesta myydystä kappaleesta, esityskerrasta tai julkaisusta. Rojaltivapaassa mallissa tämä toistuva maksu poistuu, ja käyttäjä saa laajemmat oikeudet teokseen kertasuorituksella.

Paljonko Shutterstock maksaa?

Shutterstock tarjoaa sekä pakettihintoja että tilausmalleja, jotka palvelevat erilaisten käyttäjien tarpeita.

Shutterstockin hinta vaihtelee sen mukaan, mitä palvelua tai tuotetta käytät ja minkälaisen tilausvaihtoehdon valitset. Hinnat riippuvat myös siitä, hankitko yksittäisiä kuvia, videoita, musiikkia vai tilaatko kuukausi- tai vuosipaketin.

Palvelussa on erilaiset hinnoittelut kuville, videoille ja musiikille.

Kuville voit ostaa kertakorvauksena maksettavan paketin, jossa saat käyttöösi 2, 5, 30, 125 tai 250 krediittiä. Pakettien hinnat vaihtelevat välillä 25,99–519,99 €.

Kuukausitilausmalleissa voit valita 10, 25, 50, 150, 350 tai 750 krediitin pakkauksen, mikä tarkoittaa, että voit käyttää kuukaudessa valitsemasi määrän krediittejä ostamiisi kuviin.

Kuukausitilaus maksaa alkaen 29 €/kk ja isoimmassa mallissa 159 €/kk. Maksamalla kuukausittaisen suorituksen sijaan etukäteen, voit säästää jopa 209 € vuodessa.

Myös videoita ja musiikkia voi ostaa joko "tilauksesta" tai kuukausitilauksella, mikäli tarvitset näitä medioita työssäsi säännöllisesti.

Mitä Shutterstock-krediitit ovat?

Shutterstock-krediitit ovat virtuaalinen valuutta, jota voit käyttää Shutterstockin verkkosivustolla ostamaan yksittäisiä kuvia, videoita ja muita mediaresursseja ilman, että sinun tarvitsee sitoutua kuukausi- tai vuosipohjaiseen tilaukseen.

Krediittien käyttö on yksi tapa ostaa sisältöä Shutterstockista, ja se tarjoaa joustavuutta ja yksinkertaisuutta erityisesti niille, jotka eivät tarvitse suurta määrää kuvia tai muita materiaaleja säännöllisesti.

Kukin kuva, video tai muu resurssi Shutterstockissa maksaa tietyn määrän krediittejä. Krediittien käyttö riippuu ladattavan sisällön tyypistä ja laadusta. Esimerkiksi korkearesoluutioiset kuvat tai HD-videot saattavat maksaa enemmän krediittejä kuin matalamman resoluution materiaalit.

Kannattaa huomata, että krediitit ovat yleensä voimassa vain vuoden ostopäivästä, jonka jälkeen ne vanhenevat.

Säästä tilauksessa Shutterstockin alekoodeilla

Shutterstock tarjoaa monipuolisen valikoiman alennuskoodeja ja kampanjoita, jotka tarjoavat sekä uusille että vanhoille asiakkaille mahdollisuuden säästää rahaa tilauksessa. Yhtiö pyrkii houkuttelemaan alennuksilla sekä uusia asiakkaita että pitämään nykyiset asiakkaansa tyytyväisenä.

Useimmat Shutterstockin alennuksista on prosenttipohjaisia, ja ne voivat vaihdella 10 %:sta jopa 60 %:iin. Nämä alennuksen voivat koskea koko sivustoa tai tiettyjä tuotekategorioita, kuten kuvia, videoita tai musiikkia.

Toinen yleinen alennustyyppi on kiinteät alennukset. Voit saada esim. 10 €, 20 € tai 50 € alennuksen ensimmäisestä tilauksestasi tai jatkotilauksesta.

Alennuskoodeja on tarjolla sekä uusille rekisteröityville käyttäjille sekä nykyisille asiakkaille, jotka houkuttelevat jatkamaan tilauksiaan. Joissakin tapauksissa alennus on suunnattu erityisesti ammattilaisille, kuten markkinointialan yrityksille.

Shutterstockin tarjoaman alennuskoodit ovat usein ajankohtaisia ja liittyvät siten esimerkiksi vuodenaikoihin, juhlapyhiin tai erityisiin markkinointitapahtumiin. Usein kampanjat ovat voimassa vain muutaman päivän tai enintäänkin viikon.

Alennuskoodien käyttöön liittyy usein tiettyjä ehtoja, kuten minimiostosumma tai tuoteryhmärajoitukset. Joissakin tapauksissa koodit ovat käytettävissä vain tietyillä markkina-alueilla.